Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, nem teszteltél? Már biztos mutatni valakit szerintem. :D :)) Drukkolok nagyon!
Amandeen, hát ez a hő.........jajjj. Elhiszem, hogy már türelmetlen vagy. Szinte még szimmetrikus ahogy nézem.
Margaréta, nagyon szép a hőd! Drukkolok a szerdai teszthez!!!
Dankol, drukkolok neked is, hogy feljebb menjen a hőd!
Lion, biztos hamarosan megjön a menzid.
Sushi, ügyes vagy, hogy belevágtál az avivába. Ismerősöm is csinálta és hamarosan várandós is lett. Hajrá, hajrá!!!
Réka, gratulálok a pozi teszthez! A te történeted is mutatja, hogy nincs lehetetlen.
Niki, ahogy a többiek is írták, csak nyugi. Most egyáltalán ne stresszeld magad semmi miatt, mert minden árt Bogyónak és Babócának. Próbálj pihenni amennyit csak lehet. Minden rendben lesz, ne aggódj!
Én van hogy mérem még a hőmet, van hogy bealszom, vagy ki kell mennem wc-re hajnalban. Enni nem igazán bírok, nincs úgy, hogy valamit jajj de megennék. Ha kigondolom is, és mire az evésre kerül a sor rá már se tudok nézni. A savanyúak persze jöhetnek: citrom, savanyú káposzta, paradicsomlé, ecetes ubi. Persze eszem, mert muszáj és nagyon remélem, hogy nem fogok fogyni (sokat). Kislányunkkal a hetediktől a 12.hétig hánytam, szóval fogytam, utána szedtem magamra amit. A fáradtság, álmosság pedig állandóan jelen van.
Mindenkinek szurkolok aki tesztelés előtt áll, hogy ott legyen a dupla csík. Akik pedig új ciklust kezdtek azoknak meg kitartást, nektek is jönni fog a bébi max. 1 hónappal később!
Amandeen, neked is kitartást Drága! Bízom benne, hogy meglesz az eredménye a türelmednek!
Kira84
2018-01-13 13:31:07
Sziasztok lányok.
Egyenlőre minden változatlan, hajnalban volt egy kis görcs, de semmi vérzés, semmi jele neki. ,így még várok..
Anitacool
2018-01-13 13:18:38
Ez volt az én terhesgörbém. Pozitív teszt után én nem vezettem. :-)
Amandeen
2018-01-13 13:18:08
A görbém:
Amandeen
2018-01-13 13:17:15
Lányok, ma is 36,2. Vonalzó. :(
Margaréta88
2018-01-13 12:51:53
Anitacool: azt is itt vezetted? Meg tudod mutatni?
Anitacool
2018-01-13 12:49:14
Az enyém trifázisosnak tűnik. Csak a terhesgörbém volt ilyen eddig. Most kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
Anitacool
2018-01-13 12:48:02
Margaréta nekünk még korai is lenne most tesztelni ;-) A szerda már reális lehet, én csütörtökre tervezem a tesztelést. Hacsak addig nem jön a Miku néni! :-)
Margaréta88
2018-01-13 12:34:59
Sushi: nem merek tesztelni. Várok. Mert nekem altalaban ilyen a görbém és eddig még mindig leesett a végén. Ebbol még most is lehet barmi. Tegnap reggel csinaltam egy lh- t, az alig lathato, ma nem majd holnap reggel megint. Hátha erősebb :) de ha most fenn marad a hőm, szerdát tűztem ki a hcg teszt napjának. Majd meglatjuk.
Anitacool: a tied szepen fenn van. :)
Anitacool, nem teszteltél? Már biztos mutatni valakit szerintem. :D :)) Drukkolok nagyon!
Amandeen, hát ez a hő.........jajjj. Elhiszem, hogy már türelmetlen vagy. Szinte még szimmetrikus ahogy nézem.
Margaréta, nagyon szép a hőd! Drukkolok a szerdai teszthez!!!
Dankol, drukkolok neked is, hogy feljebb menjen a hőd!
Lion, biztos hamarosan megjön a menzid.
Sushi, ügyes vagy, hogy belevágtál az avivába. Ismerősöm is csinálta és hamarosan várandós is lett. Hajrá, hajrá!!!
Réka, gratulálok a pozi teszthez! A te történeted is mutatja, hogy nincs lehetetlen.
Niki, ahogy a többiek is írták, csak nyugi. Most egyáltalán ne stresszeld magad semmi miatt, mert minden árt Bogyónak és Babócának. Próbálj pihenni amennyit csak lehet. Minden rendben lesz, ne aggódj!
Én van hogy mérem még a hőmet, van hogy bealszom, vagy ki kell mennem wc-re hajnalban. Enni nem igazán bírok, nincs úgy, hogy valamit jajj de megennék. Ha kigondolom is, és mire az evésre kerül a sor rá már se tudok nézni. A savanyúak persze jöhetnek: citrom, savanyú káposzta, paradicsomlé, ecetes ubi. Persze eszem, mert muszáj és nagyon remélem, hogy nem fogok fogyni (sokat). Kislányunkkal a hetediktől a 12.hétig hánytam, szóval fogytam, utána szedtem magamra amit. A fáradtság, álmosság pedig állandóan jelen van.
Mindenkinek szurkolok aki tesztelés előtt áll, hogy ott legyen a dupla csík. Akik pedig új ciklust kezdtek azoknak meg kitartást, nektek is jönni fog a bébi max. 1 hónappal később!
Amandeen, neked is kitartást Drága! Bízom benne, hogy meglesz az eredménye a türelmednek!