Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-13 16:46:35

Nem tudom már múltkor ki kérdezte, hogy mitől lehet barnázni, most jobban utána néztem, találtam két jó cikket :

https://www.endokrinkozpont.hu/hirek/a-pecsetelo-verzes-hormonalis-okai

http://www.hormonharmonia.hu/mi-tortenik-vele-ha/pecsetelo-verzesem-barnazasomvan/
Margaréta88
2018-01-13 15:34:01

Niki: esetleg szerdan ha addig fenn marad. Eddig a legtovabb 12 napig volt fenn, utana leesett sajna. Szerdan a 13.dpo lenne. De most ugy erzem nem kell majd...
Kira84
2018-01-13 14:45:36

Lányok én is csatlakozom engem Geréb Erika néven találtok meg, Sajnos erikasznak nincs facéja én csak az email címét tudom, ma irok neki oda hogy mi van vele..
Lion86
2018-01-13 14:34:41

Niki én nem tudlak bejelölni, nincs olyan opció. Selymes Éva a nevem, jelölj be :)
Niki111
2018-01-13 14:21:52

Lion , akkor te itt vagy a szomszédban :)
Margaréta : tesztelsz vmikor ?
Niki111
2018-01-13 14:18:21

Sziasztok !
Köszönöm a biztatást , aranyosak vagytok tényleg . Mostmár megnyugodtam kicsit . Pihenek , tv -t nézek , ebédet készítettünk előtte.
Erika miatt mostmár én is aggódom :( csak sajnos nem tudunk róla semmit , h h tudnánk elérni :(
Pont emiatt Az jutott eszembe , nem tudom mit szóltok hozzá, hogy aki fent van Fb -on esetleg bejelolhetnénk egymást . Persze csak aki szeretné. Engem Sándor-Opavszky Nikoletta néven találtok meg .
Anitacool : nagyon jól néz ki a gorbed :) drukkolok nagyon és kiváncsi vagyok !
Barbikám merre vagy ?
Anita34: én azért mérek , mert ha leesik a hő , az előrevetít egy esetleges vetélést .
A 12. Hétig tervezem mérni még .
Kira: hogy vannak a kutyusok?
Amandeen : pfuuuu ez a 36,2 :( nem igaz már ... ez a pete nagyon készülődik , hátha ez lesz a befutó
Kira84
2018-01-13 14:15:34

Anita34
Szia, hát a melleim azok most már eléggé fájnak,, Próbáltam keresgélni a neten hogy a Norcolutnak van e ilyen mellék hatása de semmit nem találtam róla, 9 dike óta szedem,,ami elég fura hogy a vérzés elmaradása óta fáradékony vagyok,,álmos,, De a doki szerint nincs baba, lehet csak a téli időszak miatt van ez..
Anita34
2018-01-13 14:07:26

Anitacool, de én érzek valamit......ott lesz a baba, meglásd! :)

Kira, hogy vagy?

Tényleg, Erikasz merre lehet? Elég sokáig nem jelentkezik. :(
Anitacool
2018-01-13 14:03:45

Anitám, még csak a 10.dpo-n vagyok, korainak tartom a tesztelést ;-) A beágyazódási folyamat lehet még tartana, ha egyáltalán történt randi a sejtek szintjén :-)
Beszúrom az aktuális görbém, hogy ne kelljen lapozni :-)
Kira84
2018-01-13 13:55:32

Jaj erikasz, most már tényleg hol vagy? Mi van veled mi a gond hogy nem jelentkezel?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!