Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok képzeljétek, kínomban megnéztem, mit mond a Jónás naptáram. A naptár szerint most vannak a termékeny napjaim, és 15-16-ra van berajzolva a legtermékenyebb, az ovu (legvastagabb piros vonal). Hát kíváncsi vagyok, bejön-e.
Lion86
2018-01-13 22:59:07
Fbara, nem tudom már mi készülődik, de ideérhetne már :D
Lion86
2018-01-13 22:56:57
Köszönöm. Most nagyon fent van és zárt, viszont keményebb mint tegnap. Remélem reggel most már kiderül, hogy mi van. Már az is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha most volt ovu, de akkor meg úgy rémlik nyitva kéne lennie. Érdekesen működöm, az már biztos :D
fbara90
2018-01-13 22:53:09
Sziasztok! :)
Bocsi hogy ma nem jelentkeztem ezidáig, de a teleknél voltunk mérőórát téliesíteni (most szerelték fel..) meg fél délután csizmát próbáltam venni, mert tönkrement amit hordtam és riogatnak itt hogy jön a hó :D :D
Na szval mérni nem mértem ma, LH tesztet lőttem egyet, de totál negatív. :) Még nem közeledik a nagy nap egyenlőre. :)
Voltam herbáriában is, nem hiszitek el, de egész Győrben nem lehet méhpempőt venni... :D úgyhogy ebben a ciklusban marad a teázás, palástfűvet sikerült legalább vennem, mert eddig azt sem sikerült..
Réka gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek, aranyos vagy, hogy írtál nekünk! :D
Amandeen szerintem a méhszájseb kezelésed maximum most okozhat ideiglenesen nyák-eltérést, biztos visszaáll minden a normál kerékvágásba! :) Egyébként meg kitartás! Látom még nem ment feljebb ez a fránya hő... Talán holnapra.. :( Nekem is az volt ez első gondolat hogy jéé szimmetrikus kezd lenni.. Akkor viszont most ugrás jön! ;-)
Lion jól lesett a hőd. Lehet,hogy készülődik a menstruáció?! Nem is tudom, hogy ez most jó vagy rossz.. :-(
Sushi látom most te is vonlazózol :D Jó magas a hőd ahhoz képest, hogy már új ciklusban vagy! :-O De ahogy haladok az olvasással, látom mindenki megjegyezte :D Én nem mérek minden nap, csak 2-3 naponta ránézek :-D
Anitacool nagyon drukkolok neked! :D
Niki te meg tedd félre ezt a butaságot! Hogy is gondolhatsz ilyenre, ott van mindkét babátok erősen, egészségesen! Csak a jóra szabad gondolni!
Dankol furi a görbéd. Most volt már ovud, ahová a gép húzta, vagy még várod? Bocsi ha már volt róla szó.
Margaréta te nagyon ígéretesen állsz! :D megy a drukk oda is! :D
Kira érdekes, hogy nemhozta meg a gyógyszer a vérzést, kíváncsi vagyok ebből mi sül ki a napokban! Drukkolok, hogy legyen valami fejlemény mielőbb! :) Tudtál írni erikasz-nak?
Anita34 örülök, hogy az étvágytalanságon kívül azért jól vagy, ebből is látszik, hogy dolgozik odabent az apróság! :D
Anitacool
2018-01-13 22:42:45
Lion aznap reggel, vagy előtte való nap már lent van, nyílik és nagyon kemény. De ez egyénenként eltérhet, hogy mikor, pár hónap alatt ki lehet tapasztalni :-) Eleinte fogalmam sem volt, hogy fent-lent, nyitva-csukva van-e, vagy egyálatalán puhának vagy keménynek számít-e.. bele lehet jönni ;-)
Jók ezek a cikkek, köszi!
Lion86
2018-01-13 18:51:32
Bocsi, hogy elárasztalak itt Benneteket cikkekel, most ráértem kicsit belemélyedni, de hátha valakinek hasznosak lesznek, számomra van benne egy-két újdonság :
Anitacool, ugye Te mondtad, hogy szoktál méhnyakat vizsgálni? A vérzés előtt mennyi idővel szokott "lejjebb vándorolni"?
Margaréta88
2018-01-13 18:16:49
Dankol: barcsak ugy lenne :)
Akkor en is csatlakoznek a fb-osokhoz :)
Dávidné Lázár Margit néven vagyok fenn.
Dankol
2018-01-13 18:00:23
Lányok nekem nincs facebookom, úgyh én csak egy emailt tudok megadni:dankolidia@gmail.com.
Lion ez két nagyon jó cikk és igaz, h a progeszteront könnyen lehet természetes módon is támogatni.köszi
Anitacool ez nekem is trifázisosnak tűnik.;)
Amandeen képzelem, h tűkön ülsz...
Margaréta csak így tovább, sztem meglesz az a szerdai sikeres teszt!
Anita34 köszi a drukkot, nekem v megjön v kiszabadulásra készül, nem tuthatom, de apát nem hagyom!:D
Niki111
2018-01-13 17:55:18
Jaj azért nem tudtok jelölni , mert akivel nincs közös ismerősöm , azt az opciót letiltottam :)
Na majd mindjárt atallitom
A barnazasrol terhesség alatt én most sokat olvastam . Elvileg ezen a heten lett volna menzim , ha nem maradok terhes . Remelem , h attól van csak . Múltkor , akkor is ugyanígy bizsergett a méhem , csak akkor nem volt barnazas .