Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-01-14 11:12:19

Én így állok:
Anita34
2018-01-14 11:11:10

Sziasztok!

Amandeen, na hátha most már tényleg itt lesz az ovu. Mi az hogy arra húzta a Jónás naptár a vastag piros vonalat? Én is nézegettem ezt de csak ott 1 napot ad meg Jónás napnak. Hol kell ezt megnézni?

Anitacool, nagyon szép a hőd, megy a drukk.

Kira, ez a menzi...csak jön talán. Tiszta ovus görbéd lett itt, szépen fent a hőd.

Én tegnap kutyául voltam 3x is hánytam késő este. Semmihez sincs kedvem ma.
Dankol
2018-01-14 10:18:17

Többiek?Margatéta?Fbara?Sushi?Kisscsillagh?Amandeen?
Kira ezt nem értem, lehet nem hozza meg neked ez a gyógyszer, de akkor legutóbb, hh mégis...elég magasan van a hőd, kíváncsi leszek, most h vége az 5 napnak leeseik-e a hőd és megjön-e?Mert, ha nem akkor sztem menj vissza egy olyan helyre, ahol meg tudnak UH nézni, hátha van ott vki?!
Mi lehet Erikasszal?
Niki h vagy?
Kira84
2018-01-14 10:10:00

Üdv lányok.
Babásoknak garatulálok.
Én egyenlőre még mindig várakozok, nem esett a hőm még de szerintem csak idő kérdése, mivel tegnap este járt le a 5 napom a bogyó szedéséből..

erikasz irtam de nem válaszol nem érem el sajnos...
Lion86
2018-01-14 10:08:20

Én azt nem értem, hogy lehet, hogy az ovu és a temékeny nap közel 16 napra van nálam egymástól?
Dankol
2018-01-14 09:58:11

Jó reggelt!
Fbara sztem nekem még nem volt ovum, én is a 36,5-tel küzdök, mint te anno...
Sushi a túl alacsony (36,2) és a túl magas (36,8) alaphő sem jó és pajzsmirigy elégtelenségre utalhat. Nézték már azt neked?
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet_alakulasa.html
Anitacool nekem nem mindig egyezik a Jónásnap az ovuval, de neked megvan a match!;) Várjuk a csütörtöki teszt eredményét!×D
Lion neked nagyon leesett, lehet tényleg kiváltottad Amadeent. ;)
Az én Jónásnapom jan. 14. Így állok:

Lion86
2018-01-14 09:56:20

Furcsa, de most, hogy jobban megnézem, olyan mintha két ciklus lenne egyben, csak mensi nélkül... Dec. 5 + 14 napos luteális, az 19-e, akkor kellett volna megjönnie a Jónás naptár szerint. Megint +14 nap, a naptár szerinti jan.2-i ovu. Akkor elvileg 16 körül fog megjönni. Így szinte pontosan kijönnének a 28 napok, csak közben nem jön meg. Hát ez rejtély.
Nem tudom mennyire érthető a leírásom, de lehet ebben a naptárban valami :D
Lion86
2018-01-14 09:36:34

Most látom, hogy átrakta az ovut. Az előzőt dec.3-ára írta a naptár, úgyhogy az közel stimmel. Az termékeny napom meg dec. 20. Érdekes ez a naptár, még sosem hallottam róla. Köszi Amandeen :)
Lion86
2018-01-14 08:28:37

Sziasztok!
Nekem érdekesre jött ki. Az ovu jan. 2., mensi 17.és a termékeny nap 18. :D Lehet, hogy ezért olyan nehezen esek teherbe? Érdekes lenne, ja bejönne.
Amandeen, képzeld mit mértem ma... Remélem átveszem Tőled és magasabbat mérsz ;)
Anitacool
2018-01-14 08:06:47

Huhuuu Amandeen drukkolok a Jónás napodnak :-)
Meglestem én is az enyémet: január 3. Akkor volt az ovum igaziból is. :-O

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!