Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ez az oldal szerint 15-16 között van a Jónás napom, a Lunarium szerint 18-án.
Ma esett a hőm, ezek szerint készülődik az ovu, legalábbis remélem.
Egy intim kérdés. Volt már veletek olyan, hogy együttlét után nem folyt ki belőletek semmi, vagy csak nagyon-nagyon minimálisan? Tegnap este (3 nap után) együtt voltunk, és így jártam. Ezek szerint most kevesebb lehetett az ondó vagy? Így még nem jártunk. Tapasztalatok?
Amandeen
2018-01-14 13:32:09
Anita34, a zöld pötyi elvileg az ovut jelöli (?), a fekete nem tudom mit jelöl. Van valakinek magyarázata erre, hogy kell ezt értelmezni?
Anita34
2018-01-14 12:48:48
Lion, Amandeen megtaláltam és nekem Dec.12 re tette a vastag vonalat akkor volt épp ovum görbe és lh alapján. Mi az a zöld és fekete pötty egyébként?
Lion86
2018-01-14 12:12:57
Úgy tűnik Erikasznak volt igaza és mensi után volt az ovu.
Anita34
2018-01-14 12:02:12
Amandeen, a Lunarium oldalon.
Lion86
2018-01-14 11:55:25
Mondtam én, hogy átvettem a 36,2-t :D
Nálam a zöld pötyi a nyerő időpont. Úgy tűnik ezek alapján, egy ciklusban kétszer ovulálok és csak minden második után jön meg. De ha már nekikezdtem, csinálok egy táblázatot magamnak erről és jobban utána nézek.
Amandeen
2018-01-14 11:51:41
Anita34, te hol nézted a Jónás napod?
Amandeen
2018-01-14 11:49:42
Lion, én is az astro-n néztem. Anita34, egyébként van még egy, az a http://www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp, itt egy napot ad meg, ezen nekem jan 18-át.
Lion, képzeld, a múltkor, amikor decemberben néztem meg a Jónás naptárt, mutatta ugye a januárt is. Zöld pötyi január elejére volt téve, termékeny napok meg január közepére. Röhögtem is, hogy ugyan már, hogy lehet ez, ez lehetetlen, akkor már a menzinek kéne érkeznie, nem termékeny napnak! Valóban január elejére vártam az ovum, de nem volt, most meg itt van január közepe és itt a ma hőm. NEM 36,2!
Lion86
2018-01-14 11:43:51
Nekem a peteérést jó helyre teszi, mert 2016-ban pontosan akkor lettem terhes, de a termékeny nap kizárt, hogy jó helyen van, mert azt a mensivel egyidőbe teszi.
Ma esett a hőm, ezek szerint készülődik az ovu, legalábbis remélem.
Egy intim kérdés. Volt már veletek olyan, hogy együttlét után nem folyt ki belőletek semmi, vagy csak nagyon-nagyon minimálisan? Tegnap este (3 nap után) együtt voltunk, és így jártam. Ezek szerint most kevesebb lehetett az ondó vagy? Így még nem jártunk. Tapasztalatok?