Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok. Ha már ti ennyire belemélyedtetek a Jónás naptárba, én is megnéztem mit mutat nekem. Hát...egyik hónapban sem jött ki úgy, ahogy volt, vagy legalábbis ahogy a görbék mutatják. Nem tudom, lehet valakinek ez nem válik be?
Lion86
2018-01-14 19:42:49
Most látom a kérdést Amandeen, néha előfordul, hogy nem jön ki szinte semmi. Szerintem ez attól is lehet, hogy hogy is mondjam... a pillanat hevében mennyire voltatok közel egymáshoz.
Lion86
2018-01-14 19:35:17
De úgy értem a lunar vagy az astro oldalon?
Anitacool
2018-01-14 19:30:45
Lion egy kínai oldalon, nem is érdekes ezek mellett ;-)
Lion86
2018-01-14 19:10:43
Anitacool melyik verzióval próbáltad?
Anitacool
2018-01-14 19:06:52
Fbara nem nagyon fogsz találni csak úgy méhpemőt. Viszont netről pikpak meg lehet rendelni ;-)
Anitacool
2018-01-14 18:26:01
Azta, ezzel sokkal egyszerűbb meghatározni, mint ahogy eddig csináltam :-O
A naptár fejlécében látod a saját adataidat. Alatta havi bontásban a Jónás-napjaidat, egy évre előre. Az egyes hónapok a naptárban fekete vonallal vannak elválasztva egymástól.
Az adott hónapon belül a napok nincsenek számozva, egyedül a vasárnapok.
A függőleges piros vonal mutatja a Jónás-napodat. Az előtte lévő vízszintes piros vonal jellemzően három napot ölel át, ezekre a napokra érdemes időzíteni az együttléteket, hogy a Jónás-napra a spermiumok odaérjenek a petesejthez.
A sárga és a fekete pöttyök a várható peteérés, és menstruáció időpontját jelzik, de ezekkel nem érdemes foglalkozni.
A Jónás-nap feletti kis jel mutatja a baba várható nemét. Azokban a hónapokban, ahol nem látsz ilyen jelet, bármilyen nemű kisbaba megfoganhat.
Előfordulhat, hogy a Jónás-nap egybeesik a menstruáció időpontjával, de Jónás dr. vizsgálatai szerint a fogantatás lehetősége ilyenkor ugyanakkora, mint ha nem menstruálnál."
Lion86
2018-01-14 13:39:52
A zöld pötyi az ovu, a fekete a mensi, a piros vonal a termékeny napok. Nálam a piros abszolút nem jó helyen van, viszont a zöld pötty igen. Az összes terhességemet visszanéztem és az összes egybeesik a fogantatás időpontjával. Egy oldalon azt írják, hogy a pöttyökkel ne foglalkozzunk, pedig nekem pont az jelenti a nagy napot.