Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, szuper! :) Úgy tűnik mostanában mindig valakinek várakozni kell sokáig, (Te az előző ciklusban, Amandeen, én), most szurkolok, hogy jöjjön minél hamarabb :)
Én már lényegében 3 hete várok, úgy néz ki, amit korábban bejelölt ovunak a rendszer (dec.23.) köze sem volt a valósághoz :D
fbara90
2018-01-15 11:22:55
Közben egy kis update :D erősödik a csík az LH tesztemen, úgynéz ki nem kell heteket várnom, juhééé :D
fbara90
2018-01-15 10:23:05
Amandeen köszönöm a magyarázatot :)
fbara90
2018-01-15 10:22:36
Jan 26 a Jónás napom mind2 említett oldal szerint. Ez viszont nem tudom így lesz-e, remélem nem.. mert ugye az előző ciklusom miatt nekem teljesen borult a rend.. (emiatt a múlt havi jónás napommal sem esik egybe a valós ovum) Ha megint olyan sokáig kell várnom a peteérésre, meg is őrülök, arról nem is beszélve, hogy akkor pont nem lesz itthon a párom 3 napig, mert céges programja lesz. Szóval baromira remélem, hogy a héten meglesz az ovum :D
Amandeen
2018-01-15 10:05:58
Én görbém. Ma megint majdnem 36,2!
Amandeen
2018-01-15 10:04:01
Anitacool, ez trifázisos! Szurkolok neked!!! :-)
Fbara, ha nem alszunk eleget, akkor nem csökken le a napközbeni hő az alaphőre. Ha tovább alszunk, akkor meg az alaphőhöz képest (amikor mérni szoktuk) elvileg óránként 0,1 tizeddel növekszik a hő, de akkor az alaphőről indul. Ha nem alszod ki magad, akkor nincs ilyen viszonyítási alap, mert egyáltalán nem csökken le a hőd alaphőre alvás közben, és valahol magasan marad, de akkor nem érvényes a 0,1-es dolog. Legalábbis én így értem.
fbara90
2018-01-15 09:55:07
Erre a jónás napra mindjárt én is ránézek kíváncsiságból, mert rég néztem már, akkor még Anitacool segített :D
bár ezt azért ennyire nem szabad komolyan venni, akkor azt mondtátok nekem :D
fbara90
2018-01-15 09:53:33
*mielőbb
fbara90
2018-01-15 09:53:04
Sziasztook!
Amandeen nagyon-nagyon örülök, hogy leesett a hőd, nem 36,2, JUPPIII! :D :D
Anitacool megy a drukk! :D
Lion látom még mindig várakozol :)
Dankol remélem mielőtt jön az ovu Neked is! :)
Kira nálad mi a helyzet??
Margaréta neked lassan jönnek az izgalmak! :D meg remélem a pozitív teszt :D
Chill nagyon örülök, hogy itt vagy közben :) Jól néz ki a te görbéd is! :) gyönyörűen látszik az ovu :)
Ezt a hő dolgot nem értem.. Ha többet alszunk is feljebb megy, meg ha nem alszunk eleget is feljebb megy?! ?! Ööö... nekem ez zavaros :D
Itt az én "görbém" is :D kicsit foghíjas, mivel pár adat hiányzik :D olyan kis esetlen így.. De hát egyenlőre még nem történik semmi :D
Chill
2018-01-15 09:37:14
Én is így sejtettem, hogy magasabb lenne nem alacsonyabb. Én sehogy sem :( Február elején megyek kivizsgálásra. Csak annyira bíztam, hogy nem kell.
Viszont a ti görbétek nagyon ígéretes :) Margaretaé is. Szorítok!!
Én már lényegében 3 hete várok, úgy néz ki, amit korábban bejelölt ovunak a rendszer (dec.23.) köze sem volt a valósághoz :D