Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34, lehet elmegyek most a gyógyszertárba, és ha van, akkor veszek egy csomag LH tesztet. Általában 5 db van egy dobozban. Azokat még megpróbálom.
Margaréta88
2018-01-15 15:15:12
Amandeen, Anita: én nem merek tesztet csinálni, és még várok, sajnos úgy érzem, hogy most se jártunk sikerrel. Valahogy nem érzek semmit. Normális az??? :) (bár azt sem tudom, hogy kéne érezni :D)
Amendeen: ne is mondd, pont tegnap történt velem is az, hogy megtudtam, hogy vki már 3 hónapos terhes az ismeretségi körömben. Először sírva fakadtam, hogy én ezt már nem bírom, aztán valahogy túl tettem magam rajta. Párom mondta, hogy nem tudhatom hogy ők mióta próbálkoznak, meg egyébként is ne ezzel stresszeljem magam, majd jön nekünk is. Persze tudom én, hogy így kellene, de nehezen megy....
Amandeen
2018-01-15 15:14:42
Anita34, köszi a biztatást! Annyit megkérdezhetek, hogy ti ovu körül mimor voltatok együtt. 12-én is? Melyik együttlét volt a nyerő?
Kira84
2018-01-15 15:13:09
Hát lányok elvileg a gyógyszer abba hagyása után rá 2-3 napra már vérzésnek kéne lennie.De ha nem jön meg a doki vissza rendelt hogy rám nézzen...
Anita34
2018-01-15 15:05:28
Amandeen, az LH tesztről nem tudok mit mondani neked, mert eddig úgy néz ki nem vált be nálad, de ha tegnap és előtte már erősödött valamelyest akkor nem lehet, hogy csak a napokban lenne a pozi? Mert ugye most lesz az ovu is. Ha holnap a maitól feljebb megy a hőd akkor tuti megvolt az ovu. Úgyhogy Apát semmiképpen se hanyagold. Jó lesz az időzítés az biztos.
A Jónás napról meg annyit, hogy nekem Dec. elejére, azt hiszem 3-ra tette a valós ovut a J. napot meg 12-re. LH és hővel néztem ugye és valóban 12-én volt az ovu. A 12 tehát bejött.
Mindenesetre még egy kicsi kitartás és meglesz az eredménye meglásd.
Anita34
2018-01-15 14:57:18
Amandeen, fel a fejjel! Elhiszem, hogy így éreztél, hisz ti is nagyon vágytok már a babára. Hidd el, jönni fog, hamarabb, mint gondolnád. Én is ugyanígy voltam, munkahelyemen körülöttem mindenki babásodott csak én nem. És készülj fel, hogy a friss házasok is nemsokára bejelentik, hogy jön a bébi, méghozzá csak úgy, hogy ránézett a párja és elsőre sikerült is.
A napokban jön az ovu és megtörténik a nagy találkozás, aztán tavasszal már te is bejelentheted, hogy jön a baba! :)
Amandeen
2018-01-15 14:55:18
Anita34, én sem tudok semmit erikaszról, én csak itt kommunikáltam vele, más elérhetőségét nem tudom.
Kira, neked sem jelentkezett? Szépen fent van a hőd, de most akkor nem értem. Nem arra kaptad a gyógyszert, hogy megjöjjön? Most olyan a görbéd, mintha most lennél nem sokkal ovu után.
Anitacool, Margaréta, én is nagyon izgulok már, nem teszteltek?
Fbara, de jó, hogy legalább neked erősödik az LH, akkor jön az ovu!
Nekem holnap van a Jónás napom. Tudom, hogy ez csak asztrológia, de mi van, ha beválik? Lehet, hogy csak véletlen egybeesés lenne, ha tényleg holnap lenne ovum, de mindegy is, csak legyen mááár!!!!!! Estére elkapom apát! :-)
Amandeen
2018-01-15 14:47:18
Lion, Fbara, ne is mondjátok, ez a várakozás kész őrület. Már csak 1 db LH tesztem maradt, nem tudom, vegyek-e még, mert nem mutat pozitívat, csak tegnap-tegnapelőtt, miegint kicsit erőteljesebb második csík, de nem egyforma. :/
Ma megint "örömhír" ért. Szabi után ugye, ma első munkanap, megyek, hogy most majd a munka kicsit elvonja a figyelmem erről a témáról, mert beleőrülök, hogy állandóan ezen kattogok, erre kolléganőm közli, hogy úgy tűnik terhes, a héten megy UH-ra, hogy doki is megerősítse. :( mit mondjak, nem szép tőlem, tudom, de valahogy nem tudok neki örülni, pedig kéne. Örülök én neki, de elönt a bánat is egyben, hogy nekem nem jön össze.... Én itt majd megveszek, úgy küzdök egy babáért, és nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán, erre jön ő, hogy hát csak úgy összejött. Váááá......!!!! Ez már csak hab a tortán. Van még pár fiatal, friss házas kolléganőm, már várom, hogy ki fogja legközelebb bejelenteni, hogy jön a gólya...
Anita34
2018-01-15 14:34:25
Sziasztok!
Kira, nem semmi. Nem mondta a dokid, hogy mennyi idő míg megjön ezzel a gyógyszerrel?
Fbara, de jóóóó, hogy erősödik az Lh teszt. Akkor hamarosan ovu lesz. :)
Amandeen, megy feljebb a hőd, holnap szerintem még magasabb lesz, úgyhogy ott az ovu! :) Végreeeeeeee!
Chill, a te görbéd is szép, fent van a hőd. Nem biztos, hogy kell az a februári vizsgálat.
Margaréta, Anitacool, micsoda ígéretes görbétek van! Jujjj, de izgi. :) Megy a drukk mindkettőtöknek!
Anitacool, nem akarsz még tesztelni? Már tuti, hogy mutatna valamit a teszt, de már Margarétának is úgy gondolom. Itt hagytok addig minket az izgalomban.......nem szép tőletek! :D :)))
Erikaszról továbbra sem tudtok semmit?
Kira84
2018-01-15 14:02:22
Sziasztok lányok, Hát még ma sem jött meg, egyenlőre a hőm még fent van. Ma volt reggel egy erősebb görcs, de aztán ez ahogy jött úgy el is múlt..