Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Drága Erikasz, hála Istennek hogy itt vagy! Veled van az Úr! Most csak pihenj sokat, ne törődj az olvasással most a legfontosabb hogy jól legyél!
Örülünk hogy jelentkeztél! Ölellek!
erikasz
2018-01-15 16:53:14
Fbara : Hát hálla az Úrnak ,nagyon aranyosak vagytok mindannyian !!!!
Olvaslak titeket állandóan, probálok felzárkozni de egy hét nagyon hosszú !
Mindőtöknek hiányoztam sirok alig tudok irni !
Doktorúr 03.12 én ,és 03 14 én izotop vizsgállatot csinál nyugalmi állapotban és terhelésben és akkor megállapitja milyen mértékben van a szivizom elhalásom !
Én bizok az Úr-ban hogy kismértékben !
Most a szivfőtörzsöt tágitotta és egy szüköletbe sztendert helyezett be !
Azota mintha ujjá születtem volna !
Azt mondta kismértékü volt a szivinfartusom nem ugy mint a multkor .
fbara90
2018-01-15 16:41:37
Lányok ne is foglalkozzatok a környezetetekkel.. Nekem is a héten kezdte a "szülési szabadságát" egyik kollegina.. :D hát nem mondom, kicsit irigykedek :D de eljön a mi időnk is. Igaza van a párodnak, ki tudja ki mióta hogyan próbálkozik, mondjon bármit. :) Egészséges legyen nekik, meg majd az enyém is, a tietek is, többi nem lényeg :) Ennyi befektetett "munkának" kell hogy legyen eredménye! :) Én hiszem :)
fbara90
2018-01-15 16:30:48
Drága Erikasz! Hála az égnek, hogy itt vagy! Nagyon hiányoztál nekünk! , nagyon aggódtunk érted, mindenki keresett már, de reméltük nem esett semmi bajod. :( Jobban vagy már a körülményekhez képest? Szerencsére a jó isten melléd állt,és vigyázott Rád valóban! komoly műtéted volt, most vigyázz magadra, míg lábadozol :( Még jó, hogy időben kórházba mentél!!!
köszönjük az égieknek, hogy itt lehetsz velünk újra! ♥ ♥ ♥
erikasz
2018-01-15 16:23:40
Sziasztok Csajok !
Eltüntem ,de nem én akartam igy a sorshozta !
Szivinfartusom volt ,meg is katétereztek ,hétfőtől az intenziven voltam ,
Csütörtökön jött haza az orvosom ,Bakk Sándor Főorvos és röktön meg is műtött !
Már jól vagyok ,vigyázott rám az ÚR!
Magam bicigliztem be a sürgősségire, munkába menet éreztem valami nem stimmel,már hazasem engedtek !
Nem tudtalak benneteket értesiteni Wifi nem volt a korházban !
Nem tudom ki ,hol jár seggitsetek csajok ,olvaslak benneteket ,de rengeteget irtatok ! Csatolom a görbém még nekem sem jött meg !
Amandeen
2018-01-15 15:39:24
Anita34, nem, bocsi, elnéztem a napokat, 12-e után ugrott meg hirtelen, tehát 12-én volt ovud.
Amandeen
2018-01-15 15:37:09
Anita34, hát ilyenkor nem lehet tudni, hogy melyik együttlét, csak olyankor, ha 1 alkalom volt csak ovu körül.
Ha jól látom, akkor neked 2 nappal a hő leesése után volt az ovud. Vagy pedig 11-én, és 12-re ment még felljebb? Na, ez végülis részletkérdés, már nem is számít, hiszen ott már befészkelte magát a kis Pötty. :-)
Anita34
2018-01-15 15:28:26
Amandeen, itt a görbém, de úgy nézd, hogy a 10-i ovu valójában a 12-i szerintem. 2 nappal told arrébb.
Anita34
2018-01-15 15:22:59
Amandeen, mi ovu előtt 2 nappal, 1 nappal és ovu napján is együtt voltunk, tehát 10, 11 és 12-én. Azt hogy melyik együttlétből lett a Pöttyünk azt nem tudom. Ilyen esetben amúgy szerinted/szerintetek honnan lehet "biztosra" tudni?
Igen, általában 5 db van benne, ha lesz akkor megpróbálhatod, hogy esetleg most hogy változik így pont ovu előtt.
Margaréta, elhiszem. Én pl. menzis jeleket éreztem, először nagyon enyhe mindjárt megjön érzést, utána erősödött. De ezt minden hónapban, úgyhogy nem hittem babás jelnek. Nem feltétlenül kell szerintem érezned.
Kira, az lenne a biztos, ha ismét megvizsgálna a doki. Ez is idegesítő...ismét várakozás és sehol semmi. Vagy csak neked több nap kellene? Nem tudom.
Amandeen
2018-01-15 15:20:29
Margaréta, ismerős érzés, de nagyon nehéz másképp hozzáállni. A férfiak valahogy másként fogják fel ezt az egészet, ők nem görcsölnek rajta ennyit, mint mi.
Szerintem nem feltétlen kéne érezzél valamit, akkor is ott lehet a baba, ha semmit sem érzel most.
Örülünk hogy jelentkeztél! Ölellek!