Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dankol
2018-01-16 10:34:01

Chill a te görbéd is nagyon széép!
Erikasz, sztem ha babás vagy, akkor csak örülni kell, mert ezek szerint nagyon meg szeretne születni, ha ilyen körülmények ellenére is befészkelte magát a pihe-puha melegágyba! :) Mennyi szokott a luteálisod lenni, m ha már kéne jönni a mensinek, akkor a hét vége felé mondjuk csütörtökön Anitacoollal együtt csinálhatnál egy tesztet te is! :)
Reka1028
2018-01-16 10:29:56

Sziasztok!
Erikasz, örülök én is, hogy újra velünk vagy és minden rendben. :)
Nekem volt beágyazódási vérzésem. A 22-24 ciklus napomom. De csak min. rózsaszínes volt a nyák párszor. Semmi élénkpiros. Én nem mertem reménykedni, de mégis 4 nap múlva pozi lett a teszt :)
Figyeld magad.
Dankol
2018-01-16 10:28:42

Sziasztok!
Anitacool ez nagyon ígéretes!!! :D:D:D
Lion fura, h sehol semmi, nem értem.
Margaréta ne add fel, még egyáltalán nincs veszve semmi...!
Kira lehet Erikasznak igaza lehet, és az ovu után vagy, majd csinálj egy pár nap múlva egy hcg, hátha. ;)
Niki olyan édik a kicsik, jó h megtaláltad az orvosod, és kapsz progit, főleg a dupla dinamit miatt! :)
Amandeen sztem te révbe értél, és holnapra felugrik az a hő, meglásd!
Fbara én is remélem megreped már vmikor. Vettem Facelle ovu tesztet, de a második csík egyáltalán nem olyan erős, mint a controll. Lehet nem is lesz ovum ebben a ciklusba... :(
Anitacool
2018-01-16 10:20:47

Rohanásban vagyok, de ma így.
Margaréta még ne add fel!
Margaréta88
2018-01-16 09:21:48

Erikasz: eddig amit vezettem, 14-15 napos luteális fázisom volt. Csináltam lh tesztet reggel, meg tegnap is, hát halvány sajnos, minimális lett csak erősebb.
Lion86
2018-01-16 09:21:39

Sziasztok!
Még mindig semmi...
erikasz
2018-01-16 08:41:22

Amandeen :Ilyenkor mikor nem reped megfelé a tűsző ,délben is igyál málnalevél teát jó !!!!
erikasz
2018-01-16 08:38:52

Amandeen : Ugy látom a szervezeted 2 alkalommal probálkozott már,de most sikerül neki !
Jó nagy tűszöd van az biztos !!!:D
erikasz
2018-01-16 08:30:00

Margaréta : Csinálj egy tesztet ,én ugy gondolom neked a ciklus 12 napján volt az ovud !
Hány naposak a luteláris napjaid ?
Jóstesztet is csinálhatsz már pozitiv lenne :D
0 ,1 tized esés lópikula ,nem adni fel !

Kira : Hol vagy ?
Fbara: Hogy állsz ?
Anitacool : Te mit mértél reggel ?
Lion : Milyen a mai mérésed ? Kicsit aggaszt a ciklusod ,nagyon furcsa !!
erikasz
2018-01-16 08:20:49

Amandeen: Most történik az ovud ,én ugy látom, este is csinálj egyet pozitiv lesz az tuti !!! :D
hastáncolj és megfog történni !!!
Én kicsit bevagyok tojva mert a hőm még mindig 36.7 tegnap előtt véres volt a betét kicsit ,de csak pötty és azóta semmi és a hőm is magas ,nem e a beágyazódási vérzés volt !
Ha terheslennék most a műtőasztalon velem volt már a gyermekem ,belegondolni is szörnyű !
Mit gondoltok lányok ?
Itt a görbém .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!