Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csuti ,Anita ,Niki:A mi kismamáink ,örömmel olvasom hogy jól vagytok !
Niki : Olvastam véreztél ?
Orvoshoz voltál ?
Mit mondott ?
Menszeszhez kapcsolodik ,vagyis akkor kelett volna megjönnie ? Mert még mutatkozhat a menszesz pár honapig mig a szervezet emlékszik rá !!
erikasz
2018-01-15 18:38:23
Kira : Nevárd ,hogy megjöjjön mert nem fog ,szerintem a 39 nap volt ovud és 11DPO jársz holnap 12 DPO babás lehetsz azért nem jön meg !!!!!!!!!!!
Csinálj jóstesztet reggel !
Látod elfoglaltad magad a kiskutyákkal és nemfoglalkoztál ugy a hőddel és megtörténik a csoda !
Csuti0925
2018-01-15 18:30:35
Erikasz: nagyon orulok hogy jelentkeztel. Nekem sajnos befeszkelte magat az a gondolat a fejembe, hogy a szived miatt lehet veled valami , mint a multkor, de ahhoz kepest sokkal tovabb nem jelentkeztel. De tiszta szivbol orulok hogy ujra koztunk vagy!!! Vigyazz magadra es pihenj sokat!!!
Amandeen
2018-01-15 18:18:52
Erikasz, hála az égnek, hogy jól vagy!!!! Nagyon aggódtam én is érted! Volt egy olyan érzésem, hogy nyomós okkal nem jelentkezel, de reméltem, hogy nem történt semmi komolyabb baj. Erre most írod, hogy infarktusod volt.... Meghűlt bennem a vér. Mielőbbi gyógyulást kívánok és nagyon remélem, hogy majd mindent rendben találnak!!!!!! Hiányoztál, nagyon!!!
Lion86
2018-01-15 17:52:02
Erikasz, de örülök, hogy előkerültél és szerencsésen átvészelted! Már nagyon gondolkoztam, hogy találhatnánk meg. Gyors gyógyulást kívánok! :-*
erikasz
2018-01-15 17:44:26
Mindenkinek köszönöm szépen !
Sushi
2018-01-15 17:29:12
Sziasztok,
Erikasz, nagyon orulunk hogy megvagy es jobban vagy! Aggodtunk mindannyian. Gyors felepulest kivanok neked!
Dankol
2018-01-15 17:23:11
Kedves Erikasz!
Hála az égnek, h újra itt vagy közöttünk!mindenki nagyon aggódott Érted, csakh rendben vagy!pihenj sokat!
Anitacool
2018-01-15 17:23:06
Anita34 még korai lenne, a 15. dpo lesz ideális! Amúgy hasonló időzítésből lett a fiam ;-)
Amandeen természetes, amit érzel. Próbálj meg nem másokkal foglalkozni! Ez a kulcs!
Margaréta nem is kell még ilyenkor semmit sem érezni ;-) Esetleg majd a 2. babánál :-) Én pl azt hittem ma megjön, totál olyan volt. Ráadásul vizes lett a nyák, szóval az is becsapott.
Erikasz hála az égnek, hogy jól vagy, mind nagyon aggódtunk érted! Valhogy éreztem hogy baj van, sosem tűnnél el csak így! Nagyon vigyázz magadra!
Margaréta88
2018-01-15 17:18:48
Erikasz: mindnyájan nagyon aggódtunk, hogy mi lehet veled. Végre hogy jelentkeztél, örülök. Nagy szerencse hogy időben orvoshoz mentél. Hiányoztál ám mindenkinek!!!! :)
Niki : Olvastam véreztél ?
Orvoshoz voltál ?
Mit mondott ?
Menszeszhez kapcsolodik ,vagyis akkor kelett volna megjönnie ? Mert még mutatkozhat a menszesz pár honapig mig a szervezet emlékszik rá !!