Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok, nálam halványodik ez az új LH tesztcsík. Tegnap használtam először, akkor erősebb csík volt rajta, mint a main. A mai elég halvány, alig látható. Hmmmm.
Anitacool
2018-01-16 17:53:56
Amandeen, Fbara juhuu szálljon rátok babavarázspor, most nagyon aktuális :-)
Kira84
2018-01-16 17:13:10
erikasz , ez pedig a hosszú görbe ha nincs kivéve az a két nap
Kira84
2018-01-16 17:10:47
erikasz
így néz ki a múlt havi ha a vérzés bevan irva.
Amandeen
2018-01-16 17:06:06
Fbara, akkor hajrá, hajrá, te se hagyjad békén most apát!!!! :-)
Amandeen
2018-01-16 17:05:09
Dankol, egy cipőben járunk! LH teszt negatív, sehol az ovu... Na, de kitartunk, ugye?
Chill, nagyon szép a görbéd, nagyon ígéretes! Szurkolok neked is! :-)
Anitacool, jujj de izgi!!! Szép a görbéd, szépen fent van a hőd, már várom, hogy tesztelhess!!!! :-)
Erikasz, rendben. Az imént hastáncoltam egy cseppet! :-) Neked is szépen fent van a hőd. Nem lehet, hogy a műtét is most bekavart kicsit, és amiatt van fent a hőd? Vagy lehet, hogy valóban van odabent valaki!!!!!! Jujj, de izgi ez is!
Fbara, az éjjel rágyúrtunk apával, remélem az elegendő lesz, ha ma véletlenül nem jönne össze, holnap meg ha felmegy a hőm, akkor meg már késő lesz.
fbara90
2018-01-16 16:59:51
A mai a 11. ciklusnapom. Úgy tűnik tényleg előrehozza a tea, ilyen korán még nem volt ovum, vagy a nyák jelent meg most előbb a szokásosnál. Majd elválik nemsokára :)
fbara90
2018-01-16 16:56:45
megvolt az LH-teszt, ez a délutáni nem tűnik annyira erősnek, viszont úgy tűnik megjelent a tojcsi nyááák! :))) Úgyhogy reményeim szerint max 2 nap van ovuig :) Ha az Isten is megsegít! :)
erikasz
2018-01-16 16:45:03
Kira : Én akkor is erre a napra gondoltam ovunak ,ha nem teszed be a vérzést !
Ez a ciklus 15 napja most ,a másiknál a 39 ciklus nap .én is erre gondoltam !
Lehet ennyi a vérzésed már !
A másik hogy néz ki ? Felrakod !
Tudod ami lemaradt .
Kira84
2018-01-16 16:22:05
Lányok tudom ez hülyeség, de mégis kíváncsi voltam mi változik ha az a 2 napot mikor pecsételő vérzésem volt be irom mensinek,bár én magam is tudom hogy az nem volt rendes menszi, az 1 nap barnás trutyi volt a 2 nap már élénkpiros de kevés volt rendes betét sem kellett csak tisztasági. Már azon is gondolkodtam hogy lehet a múlthónapban ez lett volna a vérzés,olyan áttőrt vérzés? Lehet a Pocos miatt, Na mindegy átraktam a görbébe kíváncsiságból,, Ilyen lett,,