Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Erikasz, de azért kezdtem el inni, mert nem biztos, hogy meg kéne jönnie. Nem vagyok már biztos benne, hogy nincs baba és az előzőekkel is progi hiányom volt.
fbara90
2018-01-17 09:50:01
Erikasz ovu előtt minden reggel iszom a nagy bögre málna teát, ahogy javasoltad. :) Már vettem palástfüvet is egyik nap. :) de ugye az még nem kell.. csakis a tea miatt hőmérőzök most, hogy tudjam mikor kell váltani
erikasz
2018-01-17 09:48:00
Fbara : Nagyon szépen készülödik az ovud :D
Ha azt akarod megtörténjen hamar málnát kell inni reggel este !
Már a 12 ciklusnapon jársz ,mindent bele !
Köszönöm Barbi ,majd legközelebb ,nem adom fel !
Isten velem van , ő tudja mikor jön el az idő ,hogy megáldjon engem ,én beletörödtem az eddigi kudarcba is, nem kenődök el, ő erőt ad nekem :)
fbara90
2018-01-17 09:39:48
Erikasz sajnálom hogy megjött, Margaréta azért még szorítok neked, de a görbe alapján sajnos sanszos, hogy jönnek a pirosbetűs napok :(
Amandeen ma mit mutatott hőmérő? :) remélem ugrottál! :D
fbara90
2018-01-17 09:38:13
Lion palástfüvet csak ovu után szabad inni.
fbara90
2018-01-17 09:37:41
Sziasztok, ma én is mértem :)
11 fele meg LH-tesztelek majd. :)
Itt a görbe :D
erikasz
2018-01-17 09:35:15
Lion :Külön irok neked !!!
Már hagyd abba a palástfűvet !!!
Azt irtad 3 napja iszod, ilyet nemszabad csinálni ,ha eddig nem ittad most már nem szabad inni!!!!!!
Mivel progit termel és nemengedi megjönni a menszeszed !!!!
Hagyd abba 2 napon belül megjön !!!!!
erikasz
2018-01-17 09:31:08
Margaréta : Még nem biztos ,hogy megjön utolsóig hinni kell !!!
Kira :Milyen gyógyszer az a Norkolut nemtudom !!!
Ma hogy állsz ?
Amandeen :Te ?-már aggaszt az ovud ,remélem felment mára !!
Margaréta88
2018-01-17 08:57:53
Chill: igazad van, valóban az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy van peteérés, rendszeres is a mensi, lehet csak az időzítéssel van a gond. Nem tudom. Most próbálom lazábbra venni, hátha így siker lesz. :)
Ma megint kevesebbet mértem, várom hogy megjöjjön, szerintem ma vagy holnap az is megtörténik.
Lion86
2018-01-17 08:41:31
Jó reggelt!
Én 9.napja barnázok, 3. napja iszom a palástfüvet, ezenkívül semmi.
Erikasz, sajnálom, hogy megjött.
Izgatottan várom az eredményeiteket.