Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kirám kitartás neked is!!! csak lesz lassan már vmi eredménye ennek a gyógyszernek..
Húúú Chill te mekkorát ugrottáááál! :D szórom a varázspooort! :D
fbara90
2018-01-16 16:02:05
Sziasztok! :)
Niki mekkorák már a babók! :-O szépen cseperednek, látszik, hogy jól érzik magukat odabent! :D Örülök, hogy meglett végre az orvosod is :) Hogy vagy ma?:)
Amandeen lehet neked már ovura készülődik a hőd, remélem holnapra ugrassz egy jókorát! :D Apát ne hagyd békén a napokban ;-)
Margaréta még mindig magason a hőd, és még le sem tellt a 14. dpo, ugyhogy még nagyon korai lemondanod :)
Erikasz remélem terhes vagy! :D szép magason állsz Te is! :D lehet csak egy kis emlékező vérzés volt pöttyözgetés képében, drukkolok! :D
Lion kitartás :-S tudom ilyen rossz a várakozás...
Anitacool, te is jól nézel ki :D Izgiiiiiii!
Dankol lennie kell! Csak pozitív gondolatok!!! :) Légy résen :)
Én ma nem mértem,inkább aludtam, a tegnapi lh teszt meg nem indokolta :D délelőtt csináltam egy LH-tesztet, de elfelejtettem megnézni, és kiértékelhetetlenre száradt mire eszembe jutott.. Jellemző.. :D :D :D most hazaértem, várom, hogy rámtörjön a pisilhetnék, és megyek is újra tesztelni :D jelentkezem majd az eredménnyel nemsokára, kérlek, drukkoljatok hogy erősebb legyen! :D izgulok!
Chill
2018-01-16 15:10:21
Egyébként a barát cserje nekem is bevált, teljesen rendbe tette a ciklusom. Tablettát szedtem (Premens, gyógyszertári), nem teában. Szerintem is egy csodaszer. Ajánlom mindenkinek.
Chill
2018-01-16 15:07:31
Köszi Réka a tapasztalatot :) én is a második babára várok!
Reka1028
2018-01-16 14:10:46
Chill. Ez a 2. terhességem. Máshogy nem tudom leírni, de másnak éreztem a méhem. Szinte éreztem, ahogy uvo után vastagszik. A rózsaszínezős után, pedig szinte éreztem, ahogy nő. Olyan alhasi feszítő érzés. De annyira nembizakodtam, csak a teszt után. :)
Chill
2018-01-16 13:12:25
Barbi mizujs? Erősödik?
Réka gratulálok :) honnan érezted, hogy tesztelned kell? Volt vmi jele (a pötty vérzést leszámítva)? Vagy kivartad a mensi első napját?
Niki melyik nap lesz sz UH?
Chill
2018-01-16 13:07:40
Bocsánat most olvastam hogy LH teszttel próbálkozol. Tehát nem volt. Ne haragudj, valahogy elsiklottam felette.
Chill
2018-01-16 11:57:50
Dankol köszi :)
Neked jól húzta be az ovut a gép? Bocsi ha már beszéltetek nem vagyok képben.
Chill
2018-01-16 11:46:43
Anita nagyon izgulok miattatok. Remelem megnyitod a 2018 as babas sorozatot.
Margaréta megértelek, nagyon is. Én is elkenodok a holeesesen mindig. De szép a gorbed, ez sem utolsó szmpot. Van peteeresed, mennyien küzdenek azzal is!
Kitartást a többieknek, szívás ez a várakozás! Nekem is volt nagyon hosszú (72 napos ) ciklusom anno...
Nekem felugrott, hogy elkezdjük bizakodni. :D mindig ez van. De most realista leszek, vagyis megpróbálom!
Kira84
2018-01-16 11:24:44
Sziasztok lányok.
Drága erikasz örülök hogy megint itt vagy és hogy jól vagy, vigyázz nagyon magadra..
erikasz a 37 napon volt újra páfrányos a mikrockóp, viszont rá is dolgoztunk, de mivel nem jött meg és ki maradt 1 hónap elmentem dokihoz, ez volt 9 én, akkor 8mm volt a nyálkahártya ami kizárja a terhességet, hogy legyen mensim a doki Norkulutot irt fel 2x1 szemet amit 9 dikétől szedtem 13 áig...Mivel Progi van benne szerintem csak az emelete meg a hőmet, elvileg nemsoká megjön, tegnap és ma hajnalban is fura görcseim voltak, majd le szakad a derekam.Ha a héten nem jön meg a doki vissza rendelt, hogy rám nézzen..
Húúú Chill te mekkorát ugrottáááál! :D szórom a varázspooort! :D