Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-17 08:14:14

Megjött hajnalban ez már erre a napra szol !
De nekem a luteláris 12 nap ,szerintem nem 10 én ,hanem 14 volt az ovum !
Jól elhuzta a langyos citromos viz az ovum, amit éhgyomorra ittam :)
Igy 25 napos lett a ciklus :)
Ki hogy áll ?
Amandeen : Nemtudom olvastad e hogy délben is igyál málnát ,hogy megtörténnyen az ovud !
Remélem jó magasra ugrottál !!! :D
Nézzétek meg nekem 14 nap volt ovu az tuti ,és már a folyásom is krémes volt ,hát csucs :O
Amandeen
2018-01-16 22:52:34

Kira, Anitacool köszi, a lelkesítés most nagyon rámfér.
Anitacool
2018-01-16 21:27:36

Amandeen, Dankol nekem is hullámzik az lh teszt a pozitív előtt, kitartóan folytassátok! :-)
Kira84
2018-01-16 21:22:13

Amandeen
Szia ne keseredj el nekem 1 évig nem volt pozi az lh teszt. mióta eszem a méhpempőt azóta ez sokat változott pém is volt csak a rossz oldalon,de segít,igaz kell 3 hónap azt mondják, de nekem már a 2 hóban volt pém tőle..
Ami fura volt előtte meg Clostyt szedtem még sem volt pém, viszont a kettő együtt beindúlt, csak hát pehemre a rossz oldalon mind 2 hónapban, de már csak nevetek rajta,, :) Ne add fel tudom milyen nehéz hidd el, De újra és újra fel kell állni ha elesünk és próbálni kell. Látod én is ezt teszem pedig 8 vetélés után , már sokan feladták volna..De én megfogadtam azért is megmutatom magamnak és mindenki másnak akik nem hisznek bennem akkor is elérem a célom.Lehet nem most lesz ,de kivárom :)
Amandeen
2018-01-16 21:09:32

Dankol, hát bízzunk a legjobbakban! Kitartást neked is!
Én már úgy vagyok vele, hogy nem hiszem, hogy valaha is képes leszek pozi LH tesztet produkálni! Még az a nyamvadt LH se pozi, nemhogy HCG!
Kira84
2018-01-16 21:06:14

le maradt
Kira84
2018-01-16 21:04:46

erikasz, így gondolod?
Kira84
2018-01-16 21:00:24

erikasz, azt mondod hadjam úgy a görbét hogy azt a 2 nap pecsételés vérzésnek rakom be?
Viszont ha igen akkor meg az a kérdés hogy a Norkolut ami vérzés meghozásra irta ki a doki nem e bekavar,mert azt 9 kezdtem és 5 napig szedtem napi 2x1
erikasz
2018-01-16 20:44:10

Kira : Én ugy emlékszem ahol nincs az ovu bejelölve ott is bejelölte a gép neked egész értékeknél .
Szoval igy az igazi szerintem !
Neked most kevés vérzés volt ,van mikor nekem is !
Dankol
2018-01-16 19:57:34

Amandeen mi nagyon egy rugóra járunk...képzeld nekem is halványabb a mai.14én közepes volt, 15én erősebb és ma pedig halványabb. Csak az zavar,h egyik sem olyan erős, mint a controll...nem is értem

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!