Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok, nem ugrott a hőm. :/ ma 36,1-t mértem..... No comment!
erikasz
2018-01-17 12:28:51
Anita : De aranyos vagy, pihengetek .....veletek kumonikálok , görcsöl kicsit a hasam ,most mindjárt ebédelek :D
Gyömbér tea szünteti a hányingert !!!
Örülök hogy jól vagy ,és a picurkád is :D:D
Alig várom ,hogy megcsinálja Fbara az LH tesztet és megirja hogy pozitiiiiivvvvv!!!
Anita34
2018-01-17 12:14:28
Kira, jaj de jó! Örülök neki! Most kezdesz egy új ciklust aztán szépen babásodsz a végére! :)
Kira84
2018-01-17 12:12:56
Na lányok most már teljesen be indult...
Totál megkönnyebbültem, én még mensinek nem örültem úgy mint most .Végre vége és letudom zárni ezt a hosszú ciklust...
Anita34
2018-01-17 12:12:38
Lion, az a biztos, ha visszamész a dokihoz! Menj amint tudsz.
Anita34
2018-01-17 12:10:01
Sziasztok!
Lion, kitartást! A barnázás az tényleg progi hiányra utal. Lehet, hogy nálad már ezzel rá kellene segíteni és utána jönne is a baba.
Erikasz, új hónap új remények! Hogy vagy? Pihensz azért ugye?
Kira, hátha most már megfog jönni az a menzi. Idegőrlő ez a várakozás, ez sem jó, elhiszem. Nagyon ügyesen csinálod, biztos, hogy meglesz a gyümölcse a kitartásodnak! A méhpempő szerintem is jó! :)
Fbara, akkor hamarosan ovud lesz? Mert a tea előrébb hozza nem?
Margaréta, hogy vagy? Hőd hogy áll? Igazuk van a Lányoknak, amíg nem jön meg addig nem szabad feladni!
Amandeen, mi újság veled? Hőd változott mára? Ne mondj már ilyet, hogy nem tudsz pozi LH-t produkálni.....valószínű, hogy nálad hamar lefutott a csúcs és ezért nem láttad. Vagy lehet pont nem akkor teszteltél amikor volt, mert napközben is változik tudod. Nem szabad feladni!
Anitacool, most már nagyon ellőhetnél egy tesztet! Alig várom! Baba gyanús vagy te nekem! :)
Dankol, nem lett azóta erősebb az LH teszted?
Chill, szép a görbéd! Drukkolok Neked is! Tesztet nem akarsz majd csinálni?
Niki, hogy vagytok? Bogyó és Babóca nagyon édes volt a fotón! Kis picurkák! :)
Velem minden rendben, azt leszámítva, hogy ismét alig bírok enni. Tegnap este meg ki is jött. De nem panaszkodom. :)
Lion86
2018-01-17 12:09:33
Tudom, ezért is vagyok már ideges, de pár napja semmit sem talált a doki. Holnap lesz rendelése, akkor szerintem visszamegyek. Az eddigi ciklusaim 38/41/39 és 51 naposak voltak.
erikasz
2018-01-17 12:01:22
Lion :Aggodok érted nagyon ,mert én sem vettem észre hogy meghalt a picurkám ,csak az ultrahang !
Megvolt halva és hortam volna, ha nemveszik észre !
Hullamérgezést is kaphattam volna ,mindegy milyen pici az a terhesség Lion !
Érted már ?
erikasz
2018-01-17 11:57:02
Lion : Hány naposak a ciklusaid ?
Mert most 3 hetesterhes lennél már ,de még több ha a ciklus elején fogant .
Ugye jól gondolom ?
Akkor már vissza kelenne menni és mondani az orvosnak ,már a másik ciklusban kellene járnom doktorúr ,nézzen meg mert még mindig nincs menszi .