Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Próbálom mindig visszaolvasni amiket írtok, de volt arra is példa hogy a telefonnal a kezemben aludtam el☺️Sajnos a két fiacskám elég rosszalvó, és most még meg is fáztak tehát 0 alvással próbálok napközben helytállni!
Amandeen
2018-01-17 20:32:54
Csuti!!!!! Örülök, hogy jól vagytok!!!!! És kislááány!!! De jóóó! :-)
Amandeen
2018-01-17 20:31:10
Dankol, az imént LH teszteltem megint, de még mindig halvány. Mondjuk tegnap még halványabb volt, ma kicsit jobban látszik a csík. A tegnapelőtti még mindig az eddigi legerősebb.
Anita34
2018-01-17 20:29:30
Sziasztok!
Csuti, nagyon örülök, hogy minden rendben veletek és gratulálok a Kislányotokhoz!
Dankol, kitartást! Remélem rendeződik a ciklusod!
Lion86
2018-01-17 20:26:14
Köszi a választ :)
Chill
2018-01-17 20:20:28
Lion Premens nevű gyogyszertarit szedtem.
Dankol
2018-01-17 20:15:53
Sziasztok!
Mennyi minden történt Veletek, míg nem olvastalak titeket! :)
Akiknek megjött szép új reményeket!
Akik babások, örülök, h minden rendben és Niki szerintem is megérett az óvónéni körmére pirítani!
Anitacool nagyon várjuk a holnap reggeli teszted! :)
Lion neked meg kíváncsi vagyok mi lesz majd az eredméyed, én szedtem tablettában a barácserjét, de nekem nem rendezte a ciklusom, bár akkor még inkább az IR kezelés alatt álltam, így lehet én is teszek egy újabb próbát hátha, m oly sokan mondtátom a + hatását.
Amandeen én sem vagyok jobb helyzetben, m te. A mai LH olyan, m a tegnapelőtti, szóval kicsit erősebb, m a tegnapi és a görbém nem igazán ugrott semerre...
Lion86
2018-01-17 19:32:42
Lányok, aki szedett barátcserjét, milyen formában használta és hol vette?
Csuti0925
2018-01-17 18:06:12
Sziasztok! Megcsinaltattam a Prena tesztet, amit vervetelbol csinalnak. A harom tipusbol (75.000, 165.000, 181.0000) a 75.000 Ft-ba kerulot. Az ertek normal tartomanyi erteken belul van, tehat minden rendben, es kislany.
En jol vagyok, sokat pihenek. Nekem nem csinaltak fotot egyik UH sem. :(
Nezem a gorbeiteket, de sok okosat en nem tudnek hozzaszolni, vannak nalam tapasztaltabbak itt, igy inkabb csendben vagyok. De ugy szurkolok mindenkinek!
Amandeen
2018-01-17 16:42:27
Hát csajok, szerintem nincs köze a méhszájsebhez, mert azt dec. 6-án forrasztották be, és utána rendesen volt ovum, meg meg is jött dec 23-án. Semmi extra gyógyszert nem kaptam, hanem a fertőzés elkerülésére hüvelykúpokat kellett használnom kétszer hetente. Ezeket a kúpokat használtam előtte is, és minden alkalommal volt pém, szóval ahhoz sem lehet köze. A petefészekszúrást egyébként ebben a ciklusban most a jobb oldalon éreztem, eddig meg úgy vettem észre, hogy a bal oldal dolgozott inkább. Szóval arra is gondoltam már, hogy lehet, hogy a jobb oldali nem dolgozik megfelelően.
Erikasz, igen olvastam, reggel-este málna. Esténként LH tesztelek, tegnap estin alig látható csík lett. Tegnapelőtt erősebb második csík volt, de még nem volt egyforma.
Anita34, fogalmam sincs, mikor kellene nem megjönnie, mivel eddig volt 21 napos, 23 napos, 25 napos ciklusom is, a leghosszabb meg szeptemberben 36 napos volt. Jelenleg a 26. napnál tartok, és még alacsony a hőm.
Ma elkezdtem érezni egy kis szúrkálást a bal oldalon, most lehet a másik petefészkem próbálkozik?
Kira, örülök, hogy új reményekkel, új ciklust kezdhetsz.
Erikasz, neked most az a legfontosabb, hogy pihenj, és gyógyulj!
Niki, jobbulást a kisfiadnak! Hogy micsoda óvónénik vannak!!! Hihetetlen. Zsoltidnak is mielőbbi gyógyulást!!!