Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-17 15:14:17

Én is mondtam, hogy mikor az lh erős volt, akkor lett a hcg is pozitív halványan. Utána ahogy az lh halványodott, a hcg is negatív lett. Pénteken megyek pajzsmirigyes vérvételre, ha megvan az eredmény, utána a többire.
erikasz
2018-01-17 14:53:29

Niki :De boldog vagyok hogy jól vagytok már ,és még a hányinger is elmult !!!:D
Én semlettem volna külömb a te helyedben !
Attam volna én neki !
Bár mi történik a gyermekkel kutyakötelessége a szülöt értesiteni ,mit gondol az magáról, nem az ő gyermekéről van szó ?
De már jól van a gyermek ?
A hőlgyről szegény igy járt ,magas a TH ja ,hála az égnek nekem nem !
Most hogy ezt irtad ,tudod Lion jutott eszembe ,neki is volt LH pozi és HCG is ,nem is tudom ,lehet neki is magas ?
Akkor a Barátcserjét kell neki inni ,mert az leviszi a normálértékre .
Én is ittam egy darabig ,de teába nagyon jó az is ! Puszillak vigyázzon rád az ÚR !
Anita34
2018-01-17 14:43:42

Hála Istennek, hogy megszűnt a barnázás. Én is csak a biztonság kedvéért kapom a progit. A 12. hétig biztos szedned is kell.
Anita34
2018-01-17 14:39:30

Niki, gyógyulást a kisfiadnak! Tuti, hogy én is kiakadtam volna, ha egy ilyen fontos dologról nem szól az óvónéni. Férjednek is jobbulást, a fogfájás is rémes tud lenni. Nagyon aranyos volt Boti, hogy így megértette és még mondta is, hogy most nem mehetsz be vele. :)
Femibiont, Magnéziumot (Magnesii Citrici), Kalcium+D3 pezsgőtablettát és a progeszteron bogyót szedem. Később lesz majd a vas tabletta is.
Igazság szerint nem igazán lenne úgy hányingerem, de ahogy a vitaminokat beveszem egyből rám törnek, na meg ha köhögnöm kell akkor is. Enni is csak keveset tudok és nem kívánom az ételt sem.
Orvoshoz jövőhéten megyek, de még beszélek előtte vele, mert úgy hallottam, hogy lehet nem lesz valamikor.
Te miket szedsz? Orvoshoz mikor mentek?

Niki111
2018-01-17 13:47:32

Sziasztok!
Köszönöm a kérdéseket jól vagyok , az utrogestan hatására megszűnt a barnazas kopp-kopp. Pihenni viszont nem igazán tudtam .
Lion : valami biztosan nem stimmel , sztem alaposabb kivizsgálás kell esetleg , pajzsmirigyet mindenképp (ha mar volt neked Bocsi :) )
Amandeen : nekem is az jutott eszembe , mint a többieknek ! Egy telefont megérne. Hátha te is megnyugodnal.
Erika: örülök , h jól vagy! Sajnálom , h megjött , de talán most jobb így . Most neked kell helyre jönnöd .
Emlékszel , akit meséltem barátnőm , aki 48 éves és pozitív lett a terhessegi tesztje ? Tegnap volt dokinal és mégsem terhes . Nincs terhessége és csináltak tesztet és az teljesen negatív . Azt mondta neki az orvos , h változó korba lépett és felborult az lh szint emiatt , ami pozitív terhessegi tesztet tud produkálni , de csak átmenetileg . Ugyh most még várja, h megjöjjön ha nem akkor gyógyszert kap ra.
Kira: drukkolok ennek a ciklusnak . Most elvileg a nem zárt petevezeték következik ?
Anitacool : mennyit mertel ma?
Anita34: nekem szerencsére múlt hétvége óta nem volt hányingerem sem.
Pihenj sokat . Te milyen vitaminokat szedsz ?
Mikor mész orvoshoz ?
Csuti : hogy vagy ?

Nálunk zajlik az élet , kisfiam nekiesett az oviban az asztalnak fejjel ...az óvónő meg cseszett szólni . Tegnap a balesetire vittem és koponya zuzidasa van , most itthon van a heten , de szerencsére jól van . Az ovoneni mostmár viszont el rúgta nálam nagyon a labdát , mert mikor kérdőre vontam , h ugyan miért nem szólt , még hülyének nézett. Nem baj , nagyon rossz lóra tett , mert panaszt teszek ellene , ez mar többedik összetűzés . És szinte minden szülőnek gondja van vele.
Ma meg Zsoltit vittem fogaszatra, szegénynek rosszul gyökér kezelték ki a fogat és lett rajta a gyökér csúcson egy marha nagy gyulladas . Ugyh 3 napja eü intézményekbe járunk az ikrekkel ...
Boti cuki volt mondta a rontgenben , h a mamaval jön be , mert az anyának kisbabák vannak a pocakjaban és nem kísérheti be . Mondtam neki , h nekem most nem szabad bemenni :)
erikasz
2018-01-17 13:12:26

Fbara :Én is erre a következtetésre jutottam ,igy magamban !
Nem e a kezelések miatt lett igy Amandeen ?
Eddig nem voltak ilyen problémái !
erikasz
2018-01-17 13:09:49

Fbara :Reggel és este málnalevél hamar eljön az ovu elöre hozza hamar !!
fbara90
2018-01-17 13:03:49

Kira nagyon örülök, hogy sikerült átlépni az új ciklusba! :)

Amanden :( kitartás :( sajnálom, hogy ma sem ment feljebb az a fránya hő...
Nem kérdezed meg telefonon a dokidat, hogy a kezelésed okozhatja -e ezt az egészet?
fbara90
2018-01-17 13:01:10

Erikasz aranyos vagy :D megcsináltam az LH tesztet de ez még nem pozitív :D picit talán erősebb a tegnapinál :D azonban nincs tojcsinyák ma, igazából minimális volt tegnap is, lehet csak az előszele volt és még picit több időm van ovuig, mint ahogy azt tegnap gondoltam :)
erikasz
2018-01-17 12:36:21

Amandeen :o Olvastad hogy irtam ,reggel este málnát igyál és reggelre megtörténik .
LH tesztet csinálni szoktál milyen most ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!