Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-01-18 11:50:28

Sziasztok!
Iszonyat görcsölés és derékfájdalom mellett hatalmas mennyiségű darabos vérzéssel új ciklust kezdtem. :-( Nem tudom, hogy + lett volna-e a teszt, de azt gondolom, inkább így történjen, mint hogy valami nem stimmelt volna. Valószínűleg a természetes szelekció működött.
Öröm az ürömben, hogy legalább biztos ülhetek repülőre az esküvőre menet-jövet. Most egy darabig leállunk a témáról, ez már biztos. Mondtam a páromnak, hogy nem hőmérőzök, de azt mondta ha nem nagy nyűg, akkor ne álljak le vele. Végülis igaza van, legalább tanulom tovább a testem működését :-) Imádom Őt! :-)))
Nagyon sajnálom Margaréta hogy neked sem ez lett a hónapod. De a február a tiéd lesz!
A többieknek egytől-egyig nagyon drukkolok!
Margaréta88
2018-01-18 11:49:46

Fbara: ez még negatív szerintem.
fbara90
2018-01-18 11:45:29

Szerintetek ez még negatív??
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=91327016954_1782706811754.jpg
fbara90
2018-01-18 11:17:14

Sziasztok! :)

Niki elhiszem hogy mérges vagy, hogy is tehette meg, hogy nem értesít, nem is értem :@ marha pipa lennék.. szegény kisfiad, gyors gyógyulást a kis buksijának! örülök, hogy még nagyobb baj nem történt és jól érzi magát :) A fogfájás meg az egyik legborzasztóbb fájdalom, jobbulást Zsoltidnak is!

Csuti! Kislány?? :D Juhúúúú :D dejóóó! :D nem olcsók ezek a tesztek basszus :S brutális...

Anitacoooool teszteltél? :D

Amandeen örülök, hogy feljebb mászott a hőd, mivel aludtál, szerintem nem számít,hogy a szádban maradt :D

Dankol drukkolok h már csak felfele menjen a hőd! :)

Margaréta sajnálom, hogy megjött. :(

Én most megyek LH-tesztelni, tegnap már rendes tojcsi nyák volt egész nap, össze is bújtunk éjjel ;-) ma megint értem, de még stagnálok :D
erikasz
2018-01-18 11:07:47

Margaréta : Nagyon sajnálom ,hogy megjött ,nagyon szép volt a görbéd :(

Dankó : Tegnap irni akartam hogy a stagnálás után történik az ovu ,vannak kivételek ,de tenállad magtörtént ciklus 31 napján az ovu !!!!

Amandeen :Persze hogy érvényes a hőd ,de szerintem magasabb volt az ,mert ha elalszik az ember szájábol kiesik a lázmérő !!:D De tegnap megtörtént az tuti :D
Margaréta88
2018-01-18 10:41:28

Amandeen: nekem nem kellett tesztelnem, mert reggelre megjött. :( Úgyhogy én újult erővel és bizakodással vágok neki egy új ciklusnak. Annyi hogy próbálom lazábbra venni. :)

Anitacool: teszteltél???? remélem te jó hírekkel jössz :)
Dankol
2018-01-18 10:10:34

Amandeen ez szuper, sztem sincs ezzel az elalvásoddal semmi gond, ez 36,3!
Többiek?
Én nem aludtam vmi jól az éjjel és csak 4 után aludtam el igazán, ill mire felébredtem nyitva volt a szám, így nem tudom mennyire igaz ez a hő, majd holnap kiderül, h visszaesik v mi lesz?!
Chill
2018-01-18 09:37:16

Amandeen én sokszor elalszom homerovel a számban de nekem kiesik :D :D szerintem érvényes. Magasabbra nem hiszem hogy menne ha csak alszol.
Amandeen
2018-01-18 09:29:56

Anitacool, mi újság? Teszteltél ma?

Margaréta, hogy áll a hőd? Teszteltél?

Többiek?
Amandeen
2018-01-18 09:27:41

Csajok, képzeljétek, ma reggel elaludtam hőmérővel a számban. Kicsit több, mint 20 perc után vettem ki a számból. Ez így most nem tudom, érvényes mérés-e. 36,3 lett.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!