Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-18 07:21:36

Szia!
Ez a két cikk jól leírja mitől lehet :
http://www.hormonharmonia.hu/mi-tortenik-vele-ha/pecsetelo-verzesem-barnazasomvan/
https://www.endokrinkozpont.hu/hirek/a-pecsetelo-verzes-hormonalis-okai
Renata1989
2018-01-18 07:13:00

Sziasztok csajok!
Már rég voltam az oldalon,de most írok!
Nekem mindig pontosan meg szokott jönni,most viszont 2 napja késik es minimalis barnázás van,de ehhez társul a görcs is... teszt negatív.. mi lehet a gond? :(
gyémánt7
2018-01-17 22:06:22

Amadeen
Lion
Köszönöm a tea tippeket holnap megyek és bevásárolok mindenből ! ☺️ A hőmet minden reggel ugyan abban az időbe mérem (szájban) 10 percig
Amandeen
2018-01-17 21:55:22

Gyémánt, megpróbálhatod még a barátcserje teát is, látod, sokan írták, hogy rendbe tette a ciklust. Méhpempővel is próbálkozhatsz.
Amandeen
2018-01-17 21:53:12

Gyémánt, minden reggel ugyanabban az időben kell mérni, és szájban vagy hüvelyben. Hónaljban nem érvényes.
Teák: cickafark ösztrogénhatású, tehát ciklus első felében javasolt. A málnalevél tea úgyszintén. Elvileg a málnalevél előrébb hozza a peteérést.
Ovu után ajánlott a palástfű, ami erősíti a méhnyálkahártyát, ezzel segíti a beágyazódást.
Ajánlott még a fehér fagyöngy teája is 6 hétig, de azt nem szabad forrázni, mint a többit, hanem előre fel kell forralni a vizet, kihűteni, és beleáztatni a teát 12 órán át, leszűrni, majd fogyasztani. Méherősítő hatású és segíti a fogamzást.
A teákat nem szabad fémszűrővel szűrni, sem fémkanállal keverni, hanem műanyag eszközöket ajánlott használni. Cukor nélkül fogyasszuk.
Lion86
2018-01-17 21:26:14

Hol és mennyi ideig méred a hőt? És ugyanabban az időben?
Lion86
2018-01-17 21:24:13

Ja szóval korábban volt 37/42/75/56 napos ciklusom is a második szülés előtt, de a harmadik teázós hónapban sikerült, előtte 27 és 28 napokra csökkent.
Lion86
2018-01-17 21:21:58

Nekem is az első görbém, de már 50 napos lesz holnap :( Az enyém is elég cifra. Nálam ez vált be: ciklus első felében reggel-este egy kávéskanál cickafark egy csésze vízbe, a második felében palástfű 2 teáskanál reggel-este (többet nem szabad, mert árthat a májnak) és mensi alatt 2 teáskanál pásztortáska 2x naponta.
Eddig nem ittam, mert nem zavart a hosszú ciklus, de mikor az előző elérte az 51 napot, kezdett aggasztani. Most meg főleg, hogy babát akarunk.
gyémánt7
2018-01-17 21:03:01

De valahogy nem hadonlít senkiére! Valamit rosszul csinálhatok ? Milyen teák javasoktok hogy rövidebb legyen a cikluson mint 37-38 nap? Vagy melyik tea mire való? És mikor mennyit kell fogyasztani? Valamiert nem küldte el egybe az üzenetemet
gyémánt7
2018-01-17 21:00:21

Niki: nekem is minden vágyam még mindig hogy ikreim legyenek de ez sajnos szinte lehetetlen ☺️ Az óvónénit nem is értem, de ha neki nem is volt ennyi esze hogy szóljon , ott van mellette egy pedasszisztens, neki se jutott eszébe ????

A többieknek akik pozitív teszteket produkáltak , nekik meg őszinték gratulálok ! A nevekkel még hadilábon állok ☺️ Ezért elnézéseteket kérem !

Többiek sajnálom aki csalódott eddig a 2018 as évben , de fel a fejjel !

Nekem ugye ez az első hónapon és eddig ovu tesztek negatívak ! És a hőmérséklet se tudom hogy mit üzen... Mert még tapasztalatot kell szereznem benne!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!