Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, örülök, hogy jól vagy! A kis "Szeretetgombócod" biztos hogy nem hagy szomorkodni. :)) Esküvő szervezésre fel!! Amint lekötöd kicsit a figyelmed figyeld meg, hogy ott lesz addigra már a baba is.
Anita34
2018-01-18 13:35:15
Lion, így már értem. Akkor valószínű, hogy a meg nem repedt tüsző miatt barnázol. Nemsokára jönnie kellene a menzinek is. Orvoshoz mikor kell visszamenned? Teát iszol vagy esetleg a méhpempőt eszed? Ezek beállítják a ciklust és lehet csak egy kis rásegítés kellene.
Kira, jobbulást! Ha tudsz akkor pihenj majd kicsit.
Anitacool
2018-01-18 13:34:10
Köszi, aranyosak vagytok! :-)
Anita34 a kisfiam egy percig sem hagy szomorkodni, egész nap ölelget meg puszilgat. :-) Azon kívül, hogy a talpamig sugárzik a derékfájdalom, nem vagyok rosszul. Holnapra jobb lesz :-)
Kira84
2018-01-18 13:27:21
Sziasztok.
erikasz itt vagyok már csak most nehezemre esik bármit is csinálni,úgy megvan és görcsölök is,arra gondoltam ez a hónapom most tea mentes lesz,meglátjuk így milyen lesz a ciklus..
Lion86
2018-01-18 13:26:16
Nem, évek óta nem barnáztam mensi előtt. A hő alapján is úgy néz ki, hiába ért meg a pete, nem löködött ki, így a tüszőből nem lett sárgatest. Már biztos, hogy nem vagyok terhes, úgyhogy más magyarázat nem nagyon van.
Anita34
2018-01-18 13:19:09
Sziasztok!
Amandeen, szerintem ennyi nem befolyásolja. Megy szépen feljebb felé. Holnap bizti, hogy még több lesz. :D :) Remélem továbbra is aktívak voltatok! :) Drukkolok!
Margaréta, sajnálom a menzit. Új hónap jön, ne add fel!!!
Fbara, alakul a görbéd úgy látom. Nemsokára ovu. A tojcsis nyák nálam előbb van, mint a pozi LH. Szerintem még lesz ettől az LH-tól erősebb is, úgyhogy én azt mondanám ezután lesz még csak a csúcs. Megy a drukk!!
Anitacool, nagyon sajnálom. Ha nagy mennyiségű darabos vérzésed volt akkor sajnos tényleg természetes szelekció lehetett. :((( Jobban vagy kicsit? Aranyos a párod, hogy ezt mondta. :)
Lion, remélem, hogy nem lesz ismét maratoni ciklusod. :( Máskor is szoktál barnázni amúgy?
Erikasz, hogy vagy? Pihengetsz azért ugye?
Kira, Niki mi újság veletek?
erikasz
2018-01-18 13:09:22
Csuti drága olyan boldog vagyok ,hogy minden rendben a kislánnyal ,minden érték jó !!!:D
Jó sokba kerültek aztaaaaa .....!
erikasz
2018-01-18 13:05:19
Anitacool :Nagyon sajnálom :(:(:(:( Basszus ,olyan szép volt a görbéd !!
Fbara: szerintem pozitiv a teszt nem mindenkinek egyforma a két csik !!!:D
Holnapra olyat fog ugrani hogy tátani fogod a szád :-0
Lion : Én már aggodok nagyon ,hátha megjönne ,vagy történne már valami !!
Kira : Merre vagy ?
Lion86
2018-01-18 12:04:08
Margaréta, Anitacool sajnálom, hogy megjött.
Amandeen, Fbara, Dankol szurkolok nektek.
Nekem még mindig semmi, de most már nagyon örülnék ha megjönne. Szerintem nem volt tüszőrepedésem, azért barnázok 10 napja. Remélem nem most döntöm meg az 51 napos ciklus rekordot.
Többiek, hogy álltok?
fbara90
2018-01-18 11:53:50
Anitacool nagyon-nagyon sajnálom! :( :( Remélem hamar elmúlnak a nagy görcseid, és lelkileg is sikerül feldolgozod :(((