Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-19 07:57:09

Amandeen :Lehet hogy most igy fog felmenni a höd kicsit vissza esve mint nekem ,nem mindig egyforma az indulás mig a progi átt nem veszi hatalmát !
Én igy állok :)
Lion86
2018-01-19 07:55:49

Jó reggelt!
Anita34, most már nem merek inni semmilyen teát, majd ha megjön végre. Tegnap voltam a háziorvosomnál, ő kicsit segítőkészebb volt a témában úgyhogy először egy teljes vérvétel lesz, aztán hétfőn meg elmegyek magánlaborba megnézetni az LH, prolaktin, progeszteron és FSH szintemet. Most ezek érdekelnek legjobban.
Szia Vicuska, a barnázás lehet beágyazódás, de lehet más is, volt hormon vizsgálatod?
Amandeen, megvannak még az LH tesztjeid? Ha igen, tudsz feltenni képet? Tényleg érdekes a görbéd.
Fbara, hogy állsz?
Többiek?
Én már nem tudom hova süllyedek (hőmérsékletileg legalábbis) :D
Amandeen
2018-01-19 07:24:46

Hát Csajok, nem tudom, mi van velem. Szerintem nem volt ovum... Ma reggel is 36,2... Mi lesz itt?
Amandeen
2018-01-18 14:53:44

Anitacool, Margaréta, de sajnálom, hogy most nem jött össze! Olyan szép görbéitek voltak! Na, de a természet tudja, mi a dolga. Kívánom, hogy hamar jöjjön az a baba!
Anitacool, meglásd, amint az esküvő körüli szervezkedés leköti a figyelmed, pikk-pakk jönni fog a kistesó!!! Legyetek együtt, amikor jól esik, és majd jön a baba is. Cuki a párod, hogy így támogat! :-)

Vicuska, üdv közöttünk. Görbéd alapján én úgy látom, hogy luteális 7-8. napján vagy, most kezdődhetett akár beágyazódás is, és attól barnázol.
Margaréta88
2018-01-18 14:13:18

Anitacool: sajnálom hogy neked is így alakult. Én nem akartam részletezni, hogy milyen körülmények között jött meg nekem is, de totál ugyanúgy mint amiket te írtál. Én arra gondoltam, hogy biztos azért mert elkezdtem szedni az e-vitamint és a palástfű teát is iitam, azért lehet. Mert eddig még nem igazán volt darabos sose.

erikasz
2018-01-18 13:57:05

vicuska0306 :Üdvözöllek kösztünk !:D
Szép kiegyensujozott a görbéd !
Remélem ,hamar babás leszel közöttünk :D
fbara90
2018-01-18 13:53:07

Köszönöm csajok :) Akkor várok holnap milyen lesz a tesztem :) Amúgy a nyák előbb jelez nekem is, de most a teák miatt nem tudom hogyan borult a rend :D
fbara90
2018-01-18 13:51:54

Szia Vicuska! :)
Majdnem egyidősek vagyunk :)) Csak nálunk én vagyok a 27 és párom 26. :)) Kivánom, hogy ne is kelljen több görbét vezetned, hamar babás legyél Te is! :))
A barnázáshoz én nem tudok hozzászólni.
erikasz
2018-01-18 13:47:33

Kira :Sajnállak nagyon ,tudom milyen a görcsölés ,tisztulj kifelé hamar ,pihenj sokat !!!! Puszi ..
vicuska0306
2018-01-18 13:47:22

Sziasztok!
Én még új vagyok itt ezen az oldalon.A párommal már másfél éve próbálkozunk, de sajnos eddig még nem jött össze a baba. 26 éves vagyok a párom 27. Voltunk sperma vizsgálaton ott minden rendben volt, december végén kezdtem el csinálni a hőmérőzést, még ez az első görbém.
Már két napja van barnázásom, és időnként szúró érzést érzek a hasam alján. Olvastam azt a cikket, amit Lion belinkelt a barnázásról, szerintetek ez az én esetemben normális?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!