Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-19 18:57:42

Lion :Igy jó .
A barnázást meg menszinek ird be !
Ugy látod megjön végre ?
Lion86
2018-01-19 17:58:40

Most beírtam a pecsételés kezdetét mensinek, így mit gondoltok? Vissza tette az ovut akkorra, mikor az LH is pozitív volt.
Lion86
2018-01-19 17:49:06

Én sajnos a nyák és méhnyak vizsgálattal semmire se mentem, mert az elmúlt 2 hétben a fent és lent, kemény és puha között minden volt. De egyre sötétebben barnázok ma, azt hiszem végre lesz eredmény :D
Lion86
2018-01-19 17:46:22

Ezért akarom én is megnézetni, mert ha alapból magas az Lh-m lehet 30-as vagy 40-es kell, neked meg lehet, hogy 10-es.
Lion86
2018-01-19 17:40:46

Amandeen, azért jutott eszembe, mert lehet, hogy nálad az LH csúcskor sem annyira magas az érték és lehet, hogy magasabb erzékenységű teszt kéne. Nem tudom milyet használsz most.
Dankol
2018-01-19 17:32:59

Erikasz nem vagyok biztos,h megtörtént az ovum, m akkor miért esik vissza a hőm?nem értem. Ahogy mondtátok az anovus ciklust nekem lehet az lesz, mert olyan mint egy ping-pong labda, ami 36,3-5 között pattog. :(
Fbara én is a 18ai tesztet mondanám +nak, de várjuk a ma du.eredményét.
Gyémánt sokminden befolyásolja a program által behúzott ovut, és minél több adatod van, annál "okosabb" lesz a rendszer. Nekem is volt az elején, h átrakta menet közben a későbbi adatok alapján.
Amandeen az én LH tesztjeim is pont ennyire "meggyőzőek"...én inkább a hőmre meg a nyákra támaszkodok, ezeket csak a magam tanulmányozása érdekében használom.A méhszájam én sem vizsgáltam soha, csak azt vettem észre, h közvetlen menzesz után a szeretkezéskor valah "lerövidül" a hüvelyem, de mást nem.
Amandeen
2018-01-19 16:59:18

Lion, igen úgy tudom, hogy akkor jó, ha FSH és LH kb. ugyanannyi, hát nálam úgy volt.
Amandeen
2018-01-19 16:57:55

Lion, igen, ez jó ötlet. Biztos lesz majd ciklusmonitorozás, meg tüszőfigyelés, ha természetesen nem jön össze a baba, mivel akkor inszem miatt úgyis mennem kell majd UH-ra, akkor lehet elmegyek majd vérvételre is.
Lion86
2018-01-19 16:55:33

Az FSH elvileg az LH arányában is mondhat valamit, de a doki biztos észrevette volna, mert az asszem PCOS-nél van és az neked biztos nincs.
Lion86
2018-01-19 16:53:50

Lehet, hogy ki kéne próbálni, hogy amikor általában az ovud van, vagy viszonylag erős a második csík, akkor megnézetni, nem tudom hogy lehetne minél pontosabban elkapni, gondolom főleg UH-gal. És valahogy nem tudnád úgy időzíteni a vérvételt?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!