Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, egyedül az FSH szintem volt kicsit lejjebb, 3,41 volt, de 3,50-12,50 között lenne a normális. Erre a doki nem mondott semmit, azt mondta, minden OKé. Amúgy magánlaborban csináltattam.
Amandeen
2018-01-19 16:46:18
Lion, a 3. napon 3,02 mlU/ml volt az LH, referencia tartomány: 2.40-12,60
Lion86
2018-01-19 16:42:29
Amandeen, én meg úgy tűnik abba a 7%-ba esem, akinél a pozitív teszt nem jelent ovut :D Hamarosan kiderül.
Az Lh szinted milyen volt októberben?
Anita34
2018-01-19 16:32:24
Amandeen, az nem baj ha ismét elmész egy másik dokihoz. Így csak te is megnyugszol. Nézess 3. és 21.napon is ha lehet. De olyan nincs, hogy még most fognak helyreállni a dolgok nálad a méhszájseb kezelésed miatt?
Én sem néztem soha a méhszájat, viszont vagy 3 ciklusban megpróbáltam. Utána olvastam a neten és magamtól "kitapasztaltam" a dolgokat. Van még sok tanulnivalóm róla, de már képben vagyok egy kicsit. Tudom milyen mikor puha, kemény, feljebb van vagy lentebb.
Amandeen
2018-01-19 16:23:49
Erikasz, a méhszájat nem szoktam vizsgálni, de igazából nem is tudom, hogyan kell. Fogalmam sincs hol kell keresni, hogy kell tapintani, mit kellene éreznem, stb..... ez nekem nem megy.....
Úgy tűnik csak a hő marad, meg esetleg a nyák? :(
Amandeen
2018-01-19 16:20:14
* jövő hét elején-t akartam írni
Amandeen
2018-01-19 16:18:54
Anita34, nem haragszom! :-)
Októberben voltam hormonvizsgálaton, 3. napi hormonsor, ott minden rendben volt. Lehet, hogy most valami változott, nem tudom. Ha jövő elején is ilyen alacsony lesz a hőm, akkor bejelentkezem dokihoz, de most egy másikhoz, akit barátnőm javasolt. Lehet, egy másik doki másképp látja a dolgokat.
Erikasz, igen, krémes folyás, de nekem már napok óta, sőt 1-2 hete már krémes folyásom van, másmilyen most ebben a ciklusban nem is volt. Lehet, a méhszájsebem kezelése miatt van ilyen nyákom most.
Anita34
2018-01-19 16:14:55
Vagy lehet egyszerűen nálad csak nem válik be az LH teszt. Viszont így csak a hőre és a nyákra tudsz hagyatkozni. Könnyebb lenne, ha az ovu teszt is segítene. Ezért írtam amiket.
erikasz
2018-01-19 16:14:54
Amandeen :Méhszáj fent van nem éred el ,csak nehezen megtörtént az ovud :)
Anita34
2018-01-19 16:11:58
Amandeen, az jó lett volna, ha UH körül tesztelsz mert akkor valóban jobban ki tudtad volna tapasztalni, hogy hogyan is működnek nálad ezek a tesztek. Na de sebaj, másképp alakult. Mindenesetre én azt javaslom, hogy folytasd továbbra is majd a tesztelést (mármint ha ez a hónap sikertelen lesz, ne legyen úgy Isten őrizz) és akkor tudni fogunk viszonyítani. Ha pedig később is hasonlókat tesztelnél akkor neked is kellene szerintem egy hormonvérvétel. És lehet ott rá is jönnek a bibire. Egy kis gyógyszer és már pocakban is a baba.
Nem akartalak elszomorítani, ne haragudj.