Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen :Krémes folyás megtörtént az ovu ,én meg csak a nyákra hagyatkozok mert nekem a LH nem vált be :D
Amandeen
2018-01-19 16:02:40
Anita34, na ez az! Én sem értem, hogy miért nem erősödik!
Most már bánom, hogy nem teszteltem akkor, amikor biztosra tudtam UH alapján, hogy van egy szép tüszőm, és utána a hőm is emelkedett, tehát megrepedt. Akkor kellett volna teszteljek, hogy lássam, hogy viselkednek nálam az LH tesztek. De hát akkor nem tudtam ugye előre, hogy most mi lesz!
Úgy tűnik, én már csak a hőre alapozhatok, mert most még tojcsinyákom sincs, csak állandóan krémes, hogy a macska rúgja meg!
Anita34
2018-01-19 16:01:06
Gyémánt, igazán nincs mit! :) Remélem beválik és nem kell sokat használnod belőle. Majd írd meg a tapasztalataidat.
Szerintem az oldal mindent néz, úgy együtt. Nekem is volt, hogy áttette a már behúzott ovut, sőt most mikor babás lettem szerintem nem is jó helyre húzta be. A fertilityfriend.com-on is vezetem és ott 2 nappal későbbre tette, mint ez. Nem árt ha másik oldalon is vezeted, már csak az összehasonlítás miatt is. Annál pontosabban rakják be ezek az oldalak az ovut, minél több adatot viszel be és minél több ciklusod van már fent - szerintem.
De a Csajok majd kijavítanak, ha nem jól írtam valamit.
Amandeen
2018-01-19 15:56:51
Gyémánt, persze, van, hogy a program behúzza valahova az ovut, de amint több adatot adsz meg, változhat és átteszi. Ha pozitívat tesztelnél a napokban, akkor utána ez valószínűleg a hődön is meglátszana, magadabbra ugrana utána, tehát az ovut is oda húzná be.
Anita34
2018-01-19 15:56:35
Amandeen, nem semmi tesztsorozat. Én a lila tesztektől visszafelé számolva a 2. zöld tesztet mondanám a legerősebbnek, de kérdés, hogy az pozinak számít e. Mondjuk említetted, hogy máskor sem lett nálad full erős pozi az LH. Így lehet pozinak mondanám. De nem értem, hogy miért nem erősödik nálad jobban......
gyémánt7
2018-01-19 15:51:15
Már rendeltem is!
Köszönöm a képeket!
Lányok remélem lassan a pozitív hcg teszteket osztjuk meg egymással!
A program a leginkább a hő alapján teszi be az ovu napját? Hisz én mentettem hogy negatív lett az LH tesztem .
Ha következő napokban tesztelek egy pozitívat és mentem, akkor vajon át teszi?
Amandeen
2018-01-19 15:25:01
És itt van még egy kép január 6-tól január 18-ig, csak a január 12 hiányzik.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=985IMG_2742.jpg
Amandeen
2018-01-19 15:21:17
Itt egy közeli az utóbbi napokról, itt talán jobban látszik.
a legalsó lila az a tegnap esti, a legelső pedig január 13-i.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=591IMG_2740.jpg
Amandeen
2018-01-19 15:19:47
Na, csajok itt a tesztek. Mind negatív. A zöldek voltak előbb, utána jöttek a lilák. Az első zöld teszt dec. 31-i, minden napra egy, kivéve január 12-én nem teszteltem, szóval jan. 11 után jan. 13 jön.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=765IMG_2739.jpg
Anita34
2018-01-19 15:10:03
Gyémánt, nagyon-nagyon érzékeny tesztet rendeltél szerintem. Próbálkozz a 20-sal vagy a 30-sal. Én próbáltam már mindkettőt. De az a lényeg, hogy mellé még zöld színű is legyen és ne ez a kék.