Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-19 14:19:33

Köszönöm mindenkinek, drágák vagytok :) Anita34 te honnan szoktad rendelni a zöldet? tudom hogy már linkelted, de nagyon sokat kéne visszapörgetnem,hogy megtaláljam :D majd olyan fél6fele megismétlem lehet, meg egyet csinálok holnap is, hogy legyen viszonyítási alapom.De ha holnap is feljebb megy a hő, akkor azért már lehet sejteni hogy megvolt.. :D

Amandeen tuti lesz ovud!!! Egy anovulációs görbe nem így néz ki, hanem tiszta cikk-cakk! Csak megvárat valamiért.. :(
Amandeen
2018-01-19 14:13:58

Erikasz, 24. napon kicsit erőteljesebb csíkom volt az LH teszten, azóta halványodik. Tehát azóta nem lett erősebb második csíkom.

Fbara, igen láttam, hogy oda-vissza ugrálva, lépcsősen szokott menni a hőm, de olyankor mindig eggyel feljebb, de most visszaesett szinte a kezdeti 36,2-re. Nem tudom, most mi van.

Anita34, nekem is azon jár az agyam, hogy ez egy ovu nélküli hosszú ciklus lesz.....sajnos....úgy néz ki, bár azt hittem ilyen esetben nagyon ugrálós kéne legyen a görbe, tehát hullámzó, de nekem most nem igazán olyan. Nem tudom basszus, már nagyon zavar.... Legyen igaza erikasznak, hogy megvolt, csak lassan mászik felfelé!
Megvannak az LH tesztek, csak persze száradással már változott rajtuk kicsit a csík, annyi látszik azonban, hogy ikor volt erősebb, mikor halványabb.
Később, ha lesz időm, készítek képet róluk, és majd feltöltöm. Most elég sűrű a program megint. Majd később még jövök.
Anita34
2018-01-19 13:08:57

Fbara, vagy ha teheted, akkor csinálj egyet délután is és akkor hátha szembetűnőbb lesz már az eredmény és kiderülhet talán, hogy csak egy hullámot kaptál e el tényleg. (Nekem pl. délután szokott erős lenni, estére meg még erősebb.)
Anita34
2018-01-19 13:03:07

Fbara, azt kívánom, hogy ne kelljen többet LH tesztelned, de ha ne adj Isten mégis, akkor szerintem a zöld színűt próbáld ki, mert ez a kék nekem sosem mutatott pontos eredményt. A zöldön már rég látszott az ami ezen még közel sem. Nem beszélve róla, hogy nekem is ilyen csíkos volt, úgy értem, hogy egy vonalon belül hol halványabb hol erősebb volt a csík. (De úgyis, hogy már száradt volt.) Ne érts félre, nem okoskodni akarok és rábeszélni a másikra, csak egy próbát tégy és figyeld meg a különbséget.

Vicuska, úgy legyen! Mindenki babásodjon még ebben az évben! :)) Vannak itt Csajok akik nagyon szuperül értenek a görbe elemzéshez, ők majd megtanítanak mindenre. Aztán ahogy vezeted 3 hónap után már te is ki tudsz majd belőle igazodni. Olyan hamar elrepül az az idő meglásd, de lehet már babás görbével mész vissza az orvoshoz is.:)) :D
vicuska0306
2018-01-19 12:55:07

köszönöm Anita neked is és remélem mindenkinek hamarosan babája lesz, és együtt babázhatunk. :)
Anita34
2018-01-19 12:50:06

Sziasztok!

Fbara, én is a 18-át venném pozinak, a mai már halványabbnak látszik. Sajnálom, hogy nem jött össze a tegnap esti együttlét, de igazuk van a Lányoknak még az előtte napok is simán jók lesznek, úgyhogy én drukkolok!!!!

Gyémánt, hozz képeket és megnézzük. Hátha tudunk benne még segíteni.

Lion, micsoda hő. Az a biztos, ha elmész tényleg a vérvételre. Jól teszed. Majd várunk az eredményekkel.

Amandeen, azta.......nagyon sajnálom, hogy nem ment feljebb a hőd. :(( Biztosra vettem volna, hogy szépen fent lesz. Bocsi, hogy ilyet írok, de lehet, hogy ez egy ovu nélküli ciklus lesz? Nem láttam még olyat, de csak azért gondolom, hogy nem volt még ovud. Vagy egy maratoni ciklus lesz későbbi ovulációval? Hát már tényleg nem tudom.

Vicuska, szia! Mielőbbi babásodást kívánok Neked is!

Többiek hogy vagytok?

vicuska0306
2018-01-19 12:48:31

fbara szerintem ez nem pozitív :/
gyémánt szerintem nem mindenkinek van tojásos folyása, nekem sem minden esetben szokott lenni ovunál, de attól meg lehetett ovud.
Én most stagnálok már 3. napja 36.5. Nem tudom ez most jót jelent-e.
Nem volt még hormon vizsgálatom. Ez az első görbém, majd a 3. után kell visszamennem a nőgyógyászhoz, de olyan türelmetlen vagyok.
erikasz
2018-01-19 12:25:41

Fbara a 18 át vedd pozitivnak ,mert szerintem az ,mert mostmár halványodik !
Lion86
2018-01-19 12:20:08

A hőd alapján még nem lehet biztosat mondani, de, ha holnap is fent lesz, akkor már valószínű, hogy meg volt. Kíváncsi vagyok mit mérsz holnap :)
Lion86
2018-01-19 12:17:15

Mármint estefelé

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!