Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, a fastest.hu oldalról szoktam rendelni. Van amikor vannak jó kis akciós csomagok, LH és HCG egyben. Jó szívvel ajánlom a zöld színű LH tesztet ezen az oldalon. Nekem bevált. Én is jártam már így teszttel, hogy kifakult, egy kalap sz@rt sem ér, csak felbosszantja az ember lányát.
Igen, ovukor olyan nyilallós érzésem van, és volt, hogy görcsölt is a hasam.
Lion, a 23-át mondanám itt én is pozinak, viszont előtte napokban is voltak elég erős tesztjeid. Jó lesz az a vérvétel, biztos rájövünk belőle erre is.
Gyémánt, tényleg negatívak a tesztjeid. :( A görbével most ne foglalkozz, rossz helyre húzta az ovut. Ha mérnél magasabbat a 36.5-től több napon keresztül, na akkor tenné be valószínűleg a jó helyre.
Amandeen, nem akartalak felidegesíteni az ovu nélküli ciklussal és én csak így naívan magamtól gondoltam ezt. De ahogy mondta Fbara, az anovulációs görbe nem ilyen, úgyhogy biztos jönni fog az az ovu csak később. Valószínű, hogy tényleg megnyúlt ciklusod lesz és így kitolódik az is.
Töltsd fel majd a teszteket, megpróbáljuk belőle kikalkulálni a dolgokat.
gyémánt7
2018-01-19 15:03:51
Extra érzékenységűt vettem 10mlu/ml
És betartottam mindent ( két órát hogy ne igyak, délután ...)
Nem hagyom abba továbbra sem a tesztelést... Kíváncsi leszek milyen eredményt hoz. A linket én is mentem majd ha külditek hogy honnan rendeletek lh tesztet!
fbara90
2018-01-19 14:54:49
Lányok ovukor nektek is ilyen menstruációhoz hasonlító érzés van a hasatokban? olyan furcsa érzés, nemtudom körülírni. nekem még sosem volt, gondolom a tea dolgozott..
fbara90
2018-01-19 14:51:21
Lion én a 23-it pozitívnak értékelném :) De lehet hogy ezt már akkor is mondtam :D
Lion86
2018-01-19 14:46:32
https://www.kephost.com/image/ErP5
Így néztek ki, már kicsit halványodott száradás után.
Lion86
2018-01-19 14:42:22
Nálam is nagy ingadozások voltak a pé előtt (23.napon volt az LH csúcs is) ,de mondjuk nekem azután is mert nagy valószínűséggel nem volt tüszőrepedésem. ÉS azóta barnázok, ami a luteális 16 napja utáni nap (akkor kellett volna megjönni az átlagos ciklusom alapján)
fbara90
2018-01-19 14:38:16
Gyémánt ezek a tesztek tényleg negatívak. Akkor számít pozitívnak ha a 2 csík legalább teljesen egyforma. :)
Lion86
2018-01-19 14:38:06
Gyémánt, ezek határozottan negatvak. Milyen érzékenységűek egyébként?
Vicuska, ha van rá kereted, menj el egy magánlaborba hormon vizsgálatra, nálunk kb. 20 ezer körül van, de én most csak négyet nézetek meg, mert nem a 3.ciklusnapon leszek.
gyémánt7
2018-01-19 14:31:43
https://www.kephost.com/images/2018/01/19/image.jpg
Sikerült a képet feltölteni ! Szerintem ezek negatívak, ezért nem értem a görbémet
fbara90
2018-01-19 14:28:18
Anita34 amúgy nekem korábban sosem volt olyan, hogy nem egységes színű a csík, hanem hogy halványabb a közepe,erősebb a széle..... ez a széria ami az utolsó rendeléssel jött botrány.. az előző adag megbízható volt, még száradás után is simán lehetett használni következtetni a következő ciklusokban.. de ez a mostani meg totál kifakul én nem is értem.
Fbara, a fastest.hu oldalról szoktam rendelni. Van amikor vannak jó kis akciós csomagok, LH és HCG egyben. Jó szívvel ajánlom a zöld színű LH tesztet ezen az oldalon. Nekem bevált. Én is jártam már így teszttel, hogy kifakult, egy kalap sz@rt sem ér, csak felbosszantja az ember lányát.
Igen, ovukor olyan nyilallós érzésem van, és volt, hogy görcsölt is a hasam.
Lion, a 23-át mondanám itt én is pozinak, viszont előtte napokban is voltak elég erős tesztjeid. Jó lesz az a vérvétel, biztos rájövünk belőle erre is.
Gyémánt, tényleg negatívak a tesztjeid. :( A görbével most ne foglalkozz, rossz helyre húzta az ovut. Ha mérnél magasabbat a 36.5-től több napon keresztül, na akkor tenné be valószínűleg a jó helyre.
Amandeen, nem akartalak felidegesíteni az ovu nélküli ciklussal és én csak így naívan magamtól gondoltam ezt. De ahogy mondta Fbara, az anovulációs görbe nem ilyen, úgyhogy biztos jönni fog az az ovu csak később. Valószínű, hogy tényleg megnyúlt ciklusod lesz és így kitolódik az is.
Töltsd fel majd a teszteket, megpróbáljuk belőle kikalkulálni a dolgokat.