Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta nagyon egy hullámhosszon vagyunk :-) Amandeen látod, vonalzózni nem is olyan rossz, legalább nem kerül be a görbébe tévesen ovu ;-)
Erikasz drukkolok, hogy még el tudd húzni az ovudat.
Fbara neked meg drukkolok, hogy a teák meghozzák a várva várt sikert ;-)
Gyémánt, ha kelsz a gyerekhez (mérés előtt 3 órán belül), az mindenképp bezavarhat. Vagy ha emiatt nem alszol 6 órát. Jegyezd fel megjegyzésbe mikor meddig voltál fent miatta!
Vicuska, ha barnázol az sajnos progeszteron elégtelenségre utalhat. Megjött végül rendesen? Mindig barnázol menzesz előtt? El kéne mesélned a nőgyógyászodnak!
vicuska0306
2018-01-22 13:58:13
Sziasztok!
Hát én itt tartok. Most kicsit görcsöl a hasam, és már 5 napja barnás folyásom volt, erre ma reggel váltott élénk pirosra, de nem nagy mennyiség. Nem értem most mit akar jelezni a szervezetem :)
Margaréta, Anitacool jól vonalaztok :)
gyémánt7
2018-01-22 13:53:10
Mint már írtam, tegnap nagyon enyhe mensi fajdalmaim voltak, viszont ma is... Ez normális lehet ? Az LH tesztek egyre sötétebbek, de még mindig nem az igazi szerintem! A hőm se ugrott valami nagyot... Már várom a holnapot! Amitől tartok, hogy az éjszakai ébredések a gyerekekhez, kicsit bekavarnak a reggeli hőmérésnél ! És ez csak most jutott eszembe!
https://www.kephost.com/image/ELIh
Amandeen
2018-01-22 13:50:51
Anitacool, Margaréta :D, akkor nem csak én tudok izgisen vonalzózni! :-)
Fbara, ittam a málnát egészen múlt hét végéig. Nekem most nem csinált semmit. Abbahagytam erikasz javaslatára, most meglátom, mi lesz így. Szerintem az van, hogy egy ciklusom kimaradt, pé és mensi nélkül, és mivel most már elvileg meg kellett volna jöjjön, és már egy új ciklusban kéne lennem, most ennek a ciklusnak az ovuja érik, remélem...
gyémánt7
2018-01-22 13:36:22
Amadeen!
Sajnos tudom milyen rossz hallani egy becsúszott baba érkezését, mikor te mindent megteszel hogy neked összejöjjön ! Mi is folyamatosan ezt kaptuk a második babánk előtt! Másfél évig próbálkoztunk , és minden hónapban összetörtem egy picit! És még a körülöttünk lévők mit sem tudva erről , örömmel jelentgették be sorba a babák érkezését! Még egy kis kitartás, és hidd el jön az ovu, meg a baba is!
fbara90
2018-01-22 13:35:26
Látom Margaréta Te is vonalzózol :D
fbara90
2018-01-22 13:34:59
Erikasz nem sok abból az evőkanálnyi adag napi 2x?? :)
Anitacool.. :D :D :D hihihi :D
Margaréta88
2018-01-22 13:03:47
Anita! Én is hasonló izgalmakat élek át, mint te. :D
erikasz
2018-01-22 12:26:03
Fbara : Nagyon szépen felment a hőd szuperrrrrrr......:D
De az gyerekadag palást amit ittál !
De nem baj, fő hogy ittál!
A kettő kitett egyet :D
CSapott evőkanál kell 2.5 dl vizbe, az a felnőtt adag ,és 10 perc lefedve !
Én ma igy, !
Hajnalban szurkált a petefészkembe ,arra ébrettem fel ,méhnyak fent és nagyon puha ,vizes folyás ez már az ovu !
Korai megint ,de hátha nem reped meg a holnapi hőn látni fogom !
Erikasz drukkolok, hogy még el tudd húzni az ovudat.
Fbara neked meg drukkolok, hogy a teák meghozzák a várva várt sikert ;-)
Gyémánt, ha kelsz a gyerekhez (mérés előtt 3 órán belül), az mindenképp bezavarhat. Vagy ha emiatt nem alszol 6 órát. Jegyezd fel megjegyzésbe mikor meddig voltál fent miatta!
Vicuska, ha barnázol az sajnos progeszteron elégtelenségre utalhat. Megjött végül rendesen? Mindig barnázol menzesz előtt? El kéne mesélned a nőgyógyászodnak!