Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom Amandeen! :( nem iszod te a málna teát? nekem kb egy hét alatt meghozta az ovut a hosszú ciklusomban mikor elkeseredésemben már elkezdtem inni erikasz javaslatára. Hátha beválna neked is. jó szívvel ajánlom!
Amandeen
2018-01-22 09:35:50
Jó reggelt! Hát lányok, nem mértem magasabbat, ma is még 36,1.
fbara90
2018-01-22 09:06:12
*bőrödben
fbara90
2018-01-22 09:05:47
Sziasztok!
Erikasz örülök, hogy jól érzed magad a bőrösben :) Este ittam már palástfűt, meg ma reggel is. Szaga borzasztó, azt hittem nagyon rossz lesz, de alig van íze, szinte mint a sima víz.. rosszul készítem el? egy teáskanálnyi teát forrázok le, kb 5 percig hagytam lefedve, mert azt olvastam ennek rövid ideig kell állni. Jó így?!
Amandeen jó lett volna ha ugyanolyan tesztet sikerül venned, mert ezek halványak lettek. Lehet hogy tegnap hajnalban megvolt az ovud és ezért?! Akkor viszont remélem ma már magasabbat mértél, nagyon szorítok!! :)
Niki örülök hogy már nyoma sincs a barnázásnak!!! :) 9. hét??? Aztaaaa... csak úgy szalad az idő.. :D várjuk a pocakos képet! :D:D
Lion ne olvass a neten túl sokat, az orvos meg a véreredmény egyértelműen megmondja mi a gond, ne stresszelt többet mint kéne! Ölelés!! Ha pajzsmirigy, akkor a gyógyszer majd tökéletesen beállítja és minden gond megszünik!
Sushi a rózsaszín kupakos teszted egyértelműen pozitív :D Remélem éjjel megszeretgettétek egymást a pároddal :D :D
Én ma reggel 36,6-ot mértem :D
Margaréta88
2018-01-22 08:58:05
Amandeen: az ilyen helyzeteken nehéz túltenni magunkat, átérzem a helyzeted. Pont a napokban írtam én is, hogy hasonló szituációban én is milyen szarul éreztem magam. Próbáljunk pozitívan nézni előre, csak eljön a mi időnk is. :)
Anitacool
2018-01-22 00:09:38
Drága Amandeen! Együttérzek veled, hadd küldjek egy hatalmas virtuális ölelést! Mikor elvesztettem az ikreket, a tesómék akkor jelentették be karácsonykor, hogy jön a 2., aki “hupszi becsusszant”. Belül sírtam, bár kívül mosolyogtam. Életem legnehezebb karácsonya volt. Amint kiléptünk az ajtón, ömlöttek a könnyeim, mert annyira szerencsétlennek éreztem magam. Úgy éreztem, hogy én vagyok a selejt, mert mindenki másnak csak úgy potyognak a gyerekek. Borzasztó volt az érzés, hogy anya legyek gyermek nélkül. De látod, hogy én sem adtam fel, mentem mindig tovább, és a szerelmünk csodálatos gyümölcse ma már elhalmoz minden szeretetével, akire ha ránézek, tudom és érzem, hogy érte megérte! Neked is eljön ez a pillanat, hidd és tudd! Sokkal jobban fogod értékelni, amikor végre már ott lesz a pocakban, mint sokan mások. Egy kis émelygés, hányás, derékfájás, plusz kilók... naaa éés? :-) Meglátod, eljön az időd! ;-) Csak higgy!
Lion86
2018-01-21 22:27:47
Amandeen, nem is tudom mit lehetne ilyenkor mondani, mert engem is nehéz ilyenkor megvigasztalni. "Hiába" van már itt a két gyerek, ugyanúgy el tudok keseredni. De itt vagyunk egymásnak és biztos, hogy mindenkinek menni fog,segítünk egymásnak. Neked is, nekem is és mindenkinek meglesz az a két csíkos hcg, hidd el.
Ha tegnap együtt voltatok és megvolt már az ovu, vagy csak ma, akkor szerintem kihagyhattok egy napot, de nem akarok hülyeséget mondani. Ha meg csak ezután jön, még akkor is időben lehettek délután.
Amandeen
2018-01-21 21:41:02
Gyémánt, örülök, hogy minden rendben és egészséges a fiatok. Te is ovugyanús vagy nekem, most készül az ovud, szurkolok!
Sushi, én is azt mondanám, mint Anita34, a két kék csík nekem tök egyforma, megvolt a pozitív ovuteszt! Most ne hagyjad a párod nyugton! :-)
Én is teszteltem most este is, de ugyanolyan, mint délben volt, nem erősebb.
Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mikor is legyünk együtt. Ugye tegnap éjjel összebújtunk, ha ma is összebújunk, félek gond lesz a spermiumszámmal. Késő lenne szerintetek, ha a ma estét kihagyjuk és csak holnap délután leszünk együtt megint? Reggel sajnos nem tudunk, mert párom már hajnali 4-kor kel és megy munkára.
Ja, és tudjátok, mi a hab a tortán? Ma anyósoméknál vacsoráztunk és sógornőm bejelentette, hogy babát vár, 3. gyerek lesz, most van a 11. héten! :( A legstresszesebb időszakában jött nekik össze, nekik még ez is megy! Ez amúgy fantasztikus hír, mindig is szerettek volna harmadikat, és örülök is neki, de hogy pont most tudtam meg, amikor körülöttem amúgy is sorban jelentik be barátnők, kolléganők is, hogy babát várnak, és ettől totál besokalltam már, ez most igazán nagyon nem hiányzott nekem. Olyan szerencsétlennek éreztem magam ott ülve az asztalnál, hogy azt el sem tudom mondani. Tiszta selejt vagyok,hogy nekem meg nem jön össze még az első baba se!!!!! Még ovum sincs, nem hogy baba levyen belőle!!!! Asszem feladom, én ezt már nem bírom. Bocsi, hogy így kifakadtam, de nem tudom, mi jöhet még! Ha még valaki a környezetemben bejelenti nagy boldogan, hogy bebabásodott, esküszöm lecsapom, vagy magamat verem a földhöz!
Lion86
2018-01-21 19:49:37
Az én fiam is a szegedi orvosok javaslatának köszönheti a gyógyulást, mert az itteni kórház tőlük kért tanácsot.