Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-24 19:15:55

Fbara, Sushi, most jön nálatok az izgis rész, hurrá, szurkolok!!!!

Kira, az tök jó, hogy nem ugrál a hőd, szép a görbéd, remélhetőleg lesz most rendes ovu, és a nagy találkozás is megtörténik!

Erikasz, hat a citrom?

Anita34, eddig ittam a málnát és nem segített, most hagytam abba, hogy megnézzem, mi lesz így tea nélkül.

Mai hőm. Még mindig kérdéses, volt-e ovu.
Margaréta88
2018-01-24 18:55:44

Gyémánt: valóban rosszul aludtam, de a 6 óra alvás megvolt. Talán ez is okozhatta.
Erikasz: nem iszok csak palastfű teát ovu után.
fbara90
2018-01-24 17:32:54

Kira örülök, hogy most nem ugrálós a "görbéd" :) Ez jóó előjel :)))

Gyémánt még valóban halvány a teszt, de sztem most már csak erősödni fog :) Pár nap és ovu! Legyetek résen! :)

Köszönöm nektek, hogy támogattok mindenben :)

Amandeen hol vagy? Megesz már a kíváncsiság :D
erikasz
2018-01-24 15:08:08

Gyémánt7 :Köszönöm !
Neked ez ovu az tuti !:D
gyémánt7
2018-01-24 14:20:21

Erikasz szépen tolódik az ovud, ügyes vagy
Fbara húú nagyon szorítok! Lehet hogy ez egy jó taktika,hogy ne stresszelj rá!
Amadeen ....NAGYON kíváncsi vagyok mit mértél... valóban kicsit halványabb volt a tegnapi LH teszted.
Anita34 úgy emlékszem én is mikor először meghalottam a fiúk szívhangját. Elfelejthetetlen érzés!
Margaréta88 valóban nagyott ugrott a hőd.... lehet hogy rosszúl aludtál..? De lehet hogy butaságot kérdeztem:-)
Kira84 én is kivagyok ha ugrál a hőm, jobban szeretem ha nyugis!

https://www.kephost.com/image/EYOs

Most teszteltem az előbb ,hát annyira egyformának látom a mait meg a tegnapit... de ez még mindig nem az ovu...
erikasz
2018-01-24 13:51:45

Anita :Köszönöm ,probálkoztam és bejött !:D
Hiztál már valamit ,tudsz már enni ?
erikasz
2018-01-24 13:35:52

Amandeen :Hol vagy ?
Felment a hőd ?
erikasz
2018-01-24 13:32:39

Margaréta :Te iszod a málnateát ? Mert akkor az előre hozza az ovut !
Van mikor hamar érik a tűsző és ki tud löködni ,de van mikor nehezen löködik ki !
Vagyis megérik de nemtud valami miatt burokbol kiszabadulni ,akkor szoktak ciszták alakulni !

Kira szuperrrr..... szép a görbéd ,stagnált hirtelen ovu fog jönni nézegezsd a mikroszkopot !!!:D
Margaréta88
2018-01-24 13:13:37

Anita34: Biztos nagyon jó érzés volt hallani a pici szívverését! Milyen jó lenne már ha mindannyiunk átélhetné minél hamarabb ugyanezt! :)

Fbara: szerintem jól teszed, hogy nem akarod mérni a hődet, bár én nem hiszem, hogy kibírnám. :D

Erikasz: lehet hülye kérdés, de mitől lehet az, hogy már pl. a 5-6. napon készülődik az ovu máskor meg akár a 20. napig se?

Nálam semmi különös, bár ma magasabbat mértem, de nem tudom miért.
Kira84
2018-01-24 11:24:43

Sziasztok.. Én most vonalzózok, nyugis a hőm, de legalább nem ugrál :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!