Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-01-23 14:28:53

Gyémánt, köszi. Akkor én is hasonló vagyok hízás terén, mint te. Én írtam, hogy ovu előtt valószínűbb a kislány, mert mire a petesejt kiszabadul addigra már nem maradnak életben csak a kislány katonák. Nekünk ovu előtt 3-4 nappal lett a Kislányunk. Drukkolok, hogy teljesüljenek az álmaitok a kislányt illetően. Most kitapasztalod a tested működését, az ovut, aztán mire észbe kapsz már ott is lesz a babátok.

Kira, úgy legyen! A jó Isten szóljon belőled! Mindenkinek adjon az Úr babás görbét még ebben az évben! Szívből kívánom!

Erikasz, drukkolok Neked is! Kíváncsian várom a holnapi hődet. :)
gyémánt7
2018-01-23 14:06:09

Anita34 igen még most lesz ovum ! Nyugi a baba méretei tökéletesek! Ezek csak becsült adatok! Nálam mind két gyerkőc ''picike'' volt bár én sem vagyok óriás! Első babánk 2800 született második 3050 a második babánknak konkrétan szülés előtt a korházba 2500 becsültek!De nem is híztam sokat , az első terhességemnél 9kgt a másodiknál pedig 6kgt! Az utóbbinál 16hétig hánytam, mindenki azt hitte kislány lesz! Hidd el nincs ok aggodalomra!

Erikasz ! Aranyos vagy de én a lányok tanácsát megfogadva még várok 1-2ciklust! Mivel nekünk már van két fiúcskánk és most szeretnénk mindent megtenni azért hogy lányunk legyen! Itt is írta valaki ,meg olvastam is hogy ovu előtt kell ahhoz együtt lennünk ! Viszont nagyon nem voltam tisztába azzal hogy mikor is van nálam az ovu nap ! De persze be vagyunk zsongva már nagyon,tehát védekezés nélkül is voltunk együtt ! Remélem gyorsabban fog menni mint a második fiúnknál, mert rá másfél évet vártunk !
erikasz
2018-01-23 14:03:51

Anita :Igy igy nem kell agyalni, nyugodtnak kell lenni ,boldog kismamának kell lenni !!!!:D
Bőséges vizes a nyákom ,majd holnap meglátjuk a hő mit mutat :)
Kira84
2018-01-23 13:51:39

Anita34, Hát remélem igazad lesz,olyan jó lenne úgy kezdeni a tavaszt hogy jön egy kis új apróság az életünkbe.. Mindenkinek, De jó volna csupa babás görbéket látni :D
Anita34
2018-01-23 13:36:54

Kira, akkor biztos ovu közeledik. A hőd stagnál, pár nap és bekövetkezik szerintem. Drukkolok! Apát ne hagyd aludni a napokban! :))
Anita34
2018-01-23 13:35:24

Sushi, te kérdezted és elfelejtettem konkrét választ adni, hogy igen, tuti hogy a 19-21.cn valamelyikén fogant a baba, mert azokban a napokban voltunk csak együtt. Előtte meg sokkal sokkal korábban, tehát az esélytelen.

A dokit meg nem is kérdeztem a méretekről, mert annyira boldog voltam, ahogy hallottam a kicsi szívét, így minden másról megfeledkeztem. :))) Annyit mondott, hogy jól mozgó élő embrió, és hogy minden rendben.
Kira84
2018-01-23 13:32:30

Sziasztok lányok.
Még a mai lh tesztem is negatív, de tegnap óta erősödik rajta a csík. Remélem most sikerül peteérést produkálnom..
Anita34
2018-01-23 13:31:07

Sziasztok!

Vicuska, sajnálom a menzit. :( Na de ha mész dokihoz akkor legalább meg tudod mutatni az értékeket. Lehet kapsz a progeszteronra is gyógyszert és ahogy Amandeen mondta utána hipp-hopp jön is a baba.

Gyémánt, nem most lesz még az ovud?

Fbara, szépen behúzta az ovut a gép. Most már várakozás következik. Nagyon drukkolok!

Amandeen, én is azt mondanám amit Erikasz, hogy pozi volt a tegnap esti teszted. Fbarának sem volt teljesen egyforma a 2 vonal és mégis megvolt az ovu. Egyszerűen ezek a tesztek ilyen silányak, és nem úgy működnek ahogy kell. Lehet a kazettás már régen egyforma csíkos lett volna azóta. Várjuk már nagyon azt a hőugrást. Szorítok érted!

Erikasz, most lenne még az ovud? Nyákod milyen?

Sushi, drukkolok Neked is!

Köszönöm Lányok Mindnyájatoknak a kedves szavakat és tudom, hogy igazatok van. Nem is agyalok tovább a méreteken, hiszen a doki gépje amúgy sem a legkorszerűbb na meg az is biztos, hogy 19-21.ciklusnapok valamelyikén fogant, tehát jóval később. 21.cn-on lehetett ovum, ha minden igaz. Amúgy is megyünk később kombinált tesztre is és ott az UH (4D) alkalmával alaposan megnézik majd.

erikasz
2018-01-23 13:27:53

Vicuska :Igen ovuig málna reggel éhgyomorra !
Utánna az ovu megtörténik akkor reggel palást éhgyomorra és estére málnalevél gyerekadag !
Azért kell a málna gyerekadag mivel egyszintben tartja az ösztrogént és a progeszteront !
És még a málnalevéltea megakadályozza a koravetélést is !
vicuska0306
2018-01-23 13:18:06

Erikasz Még nem jött meg, kicsi barnázás van, de görcsölök, szerintem holnapra "ideér". Köszönöm a tanácsot, ha megjön el is kezdem a málnalevelet. Ezt meddig kell innom? Az ovuig, aztán meg a palást?
Köszi Shusi :)
Gyémánt nekem ez még csak az első görbém.
Szorítok nektek csajok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!