Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, jól csináltad. Meddig tartod vissza az ovut?
Hála Istennek pár napja nincs róka úgyhogy tudok enni.
Anita34
2018-01-25 11:55:54
Sziasztok!
Margaréta, biztos átteszi majd később az ovut ha magasabbat mérsz majd.
Amandeen, egy próbát megér a tea, majd gyere hogy mit tapasztalsz. Nekem ovu után már alig látható a 2. csík, sokkal halványabb mint neked a halvány tesztek.
Sushi, azért tette át az ovud mert ott még csak próbálkozott de nem volt még a tüszőrepedés meg. Nekem is ugyanígy volt emiatt hittem az ovut korábbra. Lh csúcs után 24-36 órával reped a tüsző de nem tuti ez sem. Volt már úgy, hogy Lh csúcs utáni másnap negatív tesztnél mentem UH-ra reggel 9-re de már nem volt akkor ott a tüsző. Együtt pedig ekkor voltunk ês nem lettem babás.
Margaréta88
2018-01-25 10:39:35
Az én görbém is érdekes. Behúzta az ovut, de tuti nem volt, mert az ovu tesz hófehér maradt.
Amandeen
2018-01-25 10:32:41
Sushi, hát nem tudom pontosan, mert az utóbbi ciklusaim 23 és 25 naposak voltak, ma pedig a 34. nap van. Ezek szerint 9-11. ciklusnap lenne most.
Sushi
2018-01-25 10:13:43
Sziasztok:)
Anita34 köszi a részleteket, hogy megosztottad:o) nem voltál zavaros minden érthető! Remekül időzítettek ;-) Úgy tűnik, a nagy találkozás közvetlen az ovu előtt vagy aznap lehetett:))
Én most azon morfondírozok, hogy az ovu után vajon mennyi idővel reped meg a tüsző és lökődik ki a petesejt? Tudom, hogy erre nem igazán van technika kivéve uh monitorizás. Nekem kb 1 éve uh monitoroztak és akkor nekem is szinte ovu után már nem volt látható a petesejt. Nem tudom ezekre lehet -e bármi jel??? Szerintetek?
Amandeen, köszi nagyon jó összefoglaló írás volt :) Próbálgasd az ovu serkentő teát :)) Reméljük, ez az új kazettás teszt jobb lesz mint az előzőek. Most hányadik ciklusnap körül járnál, ha meglett volna a mensid?
Erikasz, a citrom még dolgozik :D szuper, lassan neked is érkezni fog az ovu;-)
Margaréta te hogy állsz ma? Tegnap megindultál felfelé:)
Nekem ez a mai görbén, behúzta a rendszer az ovut 23-ra a 21 helyett, vajon miért?
Amandeen
2018-01-25 09:43:41
Sziasztok!
Nem túl bíztató a mai mérés sem. Ez még nem volt ovu, szerintem.
Fertility oldal szerint amúgy holnaptól kezdődnének a termékeny napjaim és az ovum hétfő-szerda között lenne, ha ez már a következő ciklus lenne. Ki tudja, ha kimaradt egy, akkor most kell jönnie a következőnek. Szereztem 6 db. kazettás LH tesztet, mától azokkal mérek.
gyémánt7
2018-01-25 09:24:42
Amadeen, kiváncsi leszek a zsálya hatására !!(jó a cikk) Mit mertél ma??
Fbara, kibírtad hogy ne mérj hőt? ☺️
Erikasz de jó hogy így bevált neked a citrom!
Nekem így alakult ma a görbém. Ez nem tudom hogy jó vagy rossz .... ? Kíváncsi leszek az lh tesztre , de még addig van pár órám!
erikasz
2018-01-25 08:56:19
Kira :Érlelödött a tűszöd eleget az elmult honapban ,szerintem megsem repedt ,ha a progi gyogyszertől jött meg !
erikasz
2018-01-25 08:25:51
Amandeen :Nállam a citrom is bevállik hála az égnek :D
erikasz
2018-01-25 08:19:37
Kira :De jól néz ki a görbén szuperrrr.....:D
Iszod a málnát vagy valamit ?
Nem az ovu közeleg ?
Hála Istennek pár napja nincs róka úgyhogy tudok enni.