Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bkata mikor volt az ovud? Mi alapján gondolod, hogy ott volt?
BKATA77
2018-01-25 14:49:13
erikasz mint írtam az imént csináltam 2 napja ami negatív volt.
erikasz
2018-01-25 14:45:39
BKATA77: Mért nem csináltál már tesztet ,már 1 hete meg kelet volna jönni-e !
szerintem lehet babás vagy :D
Lion86
2018-01-25 14:18:21
Sziasztok!
A héten folyton rohangálok, most csak felteszem a görbém. Tegnap voltam a hormonos vérvételen, már tűkön ülve várom az eredményt. Hétfőn megyek a teljes vérképre, akkor lesz a pajzsmirigyes is. Már 17 napja barnázok, azon kívül semmi extra. 2 napig volt sötét és darabos, de akkor sem piros, most megint csak épphogy valami.
erikasz
2018-01-25 13:59:58
Sushi :Megcsináltam a görbéd és nemteszi oda a rendszer!
Sajnálom akkor nemtudom .
BKATA77
2018-01-25 13:50:04
Sziasztok. Rég jártam már itt. Vissza olvastam egy pár írást,nem nagyon látok ismerőst. Nem nagyon méregettem mostanában az utóbbi hónapokban. Nekem általában 26,27 naposak a ciklusaim. Ebbe a hónapba tuti van valami,menszi még sehol. Tegnap előtt csináltam egy tesztet ami negatív volt.Volt ez a mindjárt megjön érzés,has fájogatással de semmi. Mostanra már a hasam sem fájdogal csak nagy ritkán,de már észre sem veszem. Száraz napok vannak,folyás sem nagyon van. A derekam viszont eléggé fáj.Semmi mást nem érzek csak ki vagyok melegedve érzem mint ha meleg lenne az arcom.Azért be másolom ide a görbém már amennyit vezettem,de ovum az nem ott volt ahol jelezi a gép. Mivel nem jött még meg ezért tolja azt is az ovu napját tovább. Szerintetek?
Niki111
2018-01-25 13:48:54
Sziasztok!
Gyémánt: Én Trimeszter 1-et szedek.
Én nem hiszek az ovu-kislány kombóban ;)
Anita34: ezek a méretek érdekes kérdések. Nekem a múltkor uh szerint, ami ki is írta a napokat és a heteket 4 nappal nagyobbak voltak, mint utolsó menzi szerint. A neten lévő táblázat alapján pedig pont az utolsó menzi szerinti időnek feletek meg. Akkor voltak 19 és 20 mm crl méretűek.
Meg gondolom a doki jelezte volna, ha gond lenne.
Szerintem hiába tudjuk, h "elvileg" mikor volt peteérés, közel sem biztos, hogy akkor van a megtermékenyülés.
Barbi: nagyon drukkolok, bizony egy együttlét is bőven elég, ha jól van időzítve. Izgi időszak következik :)
Sushi: neked is mennek a drukkok :)
Vicus: sajnálom, h megjött :( fel a fejjel!!
Amandeen: ovu után fokozatosan elhalványodik a teszt
Erika: sikerült a citrommal valamit elérni?
Látom nagyon belelendült mindenki a tea témába. Én olvastam olyat is erről, mert ki akartam próbálni, hogy van akinek nagyon bekavart a ciklusába. Ezért nem is mertem belevágni.
Én ma bejelentkeztem 5D ultrahangra, nem sima babamozira megyünk, hanem genetikaira. Március 5-én, nagyon kíváncsi leszek :) A fiúk is jönnek.
Zsoltim fogát végülis megműtötték a szájsebészeten, mostmár gyógyul reméljük.
Nekem volt egy komolyabb rosszullétem. Rengeteget hánytam és egész est gyenge voltam és a vérnyomásom is felment. De aztán helyreállt szerencsére. Megint nem volt jó a menü a kis baboknak azt hiszem :D
Itt az ígért pocakos fotó. 9. heti.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=888C41DF6D8_2211_44A0_B5D.jpeg
erikasz
2018-01-25 13:38:11
Sushi :A rendszer akkor tette volna 21 napra ha a menszeszhőd nem 36.7 ,hanem 36.6 .
Ha megcsinálod magadnak a menszi hőket leveszed 36.6 ra a 21 napra fogja tenni a redszer :D
erikasz
2018-01-25 13:34:04
Kira :Nem akartam irni ,mert nemfogod ugysem elhinni !!!
Neked már megvolt az ovud menszi után röktön ,már csak emelkedni fog szerintem !!
Ha holnap felfelé megy a hőd akkor tuti :D
A 0,5 tized emelkedés megvolt azota stagnált ,36.3 ,most ugrott 36.5 re ,holnap feljebb fog menni azért hófehér az LH teszted mert megvolt az ovud !!!:D
Anita :Örülök ,hogy jól vagy és nincs rokázás ,hála az égnek ! :D
Az ovut már nemtudom vissza tartani 3 napnál tovább ,de hátha :)
Kira84
2018-01-25 13:17:44
erikasz
Szia a tegnapi lh teszt is negatív lett, a mai is, nagyon fura nem hogy erősödne hanem halványúl egyre jobban..