Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, így igaz, ahogy írtad! :-)
Én is drukkolok neked!
Amandeen
2018-01-23 21:30:21
Anita34, ami a katonákat illeti, tudjátok, hogy nálunk azzal is gond van (OAT szindróma), ezért aggódom egy kicsit. Nemrég azt olvastam, hogy az alacsony spermiumszámmal rendelkező férfiaknál gondot okoz a gyakori együttlét. A gyakori együttlét viszont gyorsabb spermiumokat eredményez. Minden nap azért nem vagyunk együtt, de kb. 2 naponta, néha 3 naponta is előfordult.
Egyébként a múlt héten kezdte párom szedni a 3. havi adagot a Fertil Plus-ból. Ha elfogy, megyünk spermavizsgálatra.
Amandeen
2018-01-23 21:24:15
Anita34, igen teszteltem, ma is látszik a második csík, de szerintem halványabb, mint a tegnapi. Amint tudok teszek fel képet is róla.
Anita34
2018-01-23 20:52:34
Amandeen, teszteltél? Milyen lett? Szerintem ennyi együttlét mellett mindig vannak friss katonák, úgyhogy nem kell aggódni. :))
Izgulok érted, gyere ha tudsz!
fbara90
2018-01-23 19:28:53
Remélem pozitív lesz a teszted! Úgy izgulok értetek!! :D
fbara90
2018-01-23 19:28:00
Apropó babagyár.. A gyártósoron is jár a szünet az újabb produktív munkavégzéshez :D ;-D
fbara90
2018-01-23 19:25:28
Amandeen én nagyon drukkolok nektek!!! :)))
Ennyi édes "munkának" kell hogy legyen gyümölcse! :D
Amandeen
2018-01-23 18:38:50
Mindenkinek kitartást, és akinek közeleg az ovu, apára fel!!!!!
Amandeen
2018-01-23 18:37:07
Drukkoljatok csajok, hogy meglegyen már végre az az ovu!
Mi szinte 2 naponta "aktívak" vagyunk, remélem kitartanak a katonák,illetve, hogy van belőlük elég! Ha tudnám biztosra, mikor lesz ovu, akkor úgy időzítenénk, de hát mindig úgy vagyok vele, hogy na majd most, na majd most, aztán semmi. Már 3 hete dolgozik a babagyár, pihenni is kell valamikor! :-)
Ma még nem teszteltem, majd megint estére. Már csak 2 tesztem maradt.
fbara90
2018-01-23 16:56:31
Gyémánt az erősödő teszt jó jel! :) Maradjatok aktívak!! :D :D miért várnátok még 2 ciklust? :D az lh-teszt segít mikor erősödni kezd, időzíteni :D Szorítok, hogy összejöjjön majd a kiscsajszi! :D
Vicus remélem nem kell végigvezetned mind3 görbét, mert előbb jön a siker! ;-)
Anita34 köszi, a várakozás része a legrosszabb az egésznek.. :D
Kira nagyon-nagyon drukkolok, hogy legyen pé-d!!! :) remélem pozitív lesz az lh teszted a napokban, aztán meg a hcg!! :D
Én is drukkolok neked!