Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-25 17:10:02

Gyémánt, hogy állsz a teszteléssel? Mit mutat?

Kira, valóban kiegyensúlyozottabb most a görbéd! Ez jó. Azért tesztelj tovább, hátha nen volt még ovud.
Amandeen
2018-01-25 17:06:41

Fbara, hát én én is így gondolom, ráadásul krémes nyákom van, de mondjum az már régóta. Vagy egy kicsit vizesebb, de inkább csak krémes. Ilyen nyák ovu előtt van, utána kéne átváltson tojcsisba, de valahogy nem akar.
Kíváncsi vagyok, mit mutat majd a kazettás teszt.
Emelnem kell az ösztrogén szintet, mert az nyomja fel az LH-t is, hogy megrepedjen a tüsző. Remélem, van minek érnie és megrepednie! Ideje lenne. Szóval iszom a zsályát, meg reggel főztem egy adag cickafarkat is, kínomban.

Niki, de szépen gömbölyödsz! Ketten kell elférjenek odabenn, szóval poci az biztos lesz és nem kicsi! Örülök, hogy jól vagytok!

Anita34, végre tudtál enni, az jó hír! Ízlett a manócskának a kaja! :-)

Erikasz, te hogy érzed magad?

Bkata, huhh, hát ha így van, hogy késik, én is azt mondom, hogy tesztelj megint, próbálj ki akár többfélét is, de a Clearblue-nak jónak kéne lennie. Aztán ha pozi, akkor azért, ha negatív, akkor meg azért jelentkezz be a dokihoz! :-)
fbara90
2018-01-25 16:48:17

Sziasztok! :)

Kira most csak 2 tizedet ugrottál, sokkal kiegyensúlyozottabb most a görbéd, nagyon örülök neki! :)

Erikasz ügyesen visszatartod az ovudat! :D

Gyémánt a mai lh teszt mit mutatott? :)

Amandeen kíváncsi vagyok a kazettásak mit fognak mutatni, mert a tegnapi teszt meg a hőd alapján én sem gondolnál, hogy most van ovud.

Sushi szépen vágtatsz felfelé! Ezazzzz! :D Hajrá-hajrá :D 9 hónapig le se essen! :D

Margaréta csak a nagy ugrás miatt tette be.. de minél több napi adatot beviszel, majd szépen áthelyezi a megfelelő helyre :)

Anita34 örülök, hogy visszajött az étvágyad! :) :)

Niki köszi a drukkot neked is! :D Édes a pocakos képed, tényleg szépen gömbölyödsz! :D Örülök, hogy elmúlt a durva rosszulléted! :) Válogatósak az apróságok! :D A foghagyma praktika működik a vérnyomásra! :D

Bkata üdv közöttünk :) ha negatív lesz a teszted megint, én is azt javaslom, hogy menj el dokihoz :)

Én ma kibírtam hogy ne mérjek :D És nagyon jól esett többet aludni :D :D
Kicsit érzékeny a cicim ha hason fekszek, de amúgy semmi extra nincs velem :D Puszillak Titeket :D
erikasz
2018-01-25 16:41:17

Niki :A vérnyomásra edd a foghagymát ,ilyenkor felszokott szökni a hormonok miatt !!!:D
Egyél sok olajoshalat ,süssél hekket ha kivánod mindenre jó omega3 !
erikasz
2018-01-25 16:32:37

Niki :Jó nagy pocid van ....jézusom 9 hétre !!!! :D
Ilyennek kébzeltelek el ,amilyen vagy :D
Sikerült eltolni az ovut ,csak attol is félek ,utánna nehogy netudjon a tűsző megrepedni !!!
Kira84
2018-01-25 15:26:06

erikasz
Erre én is gondoltam de korainak tartottam, a ciklus 4-5 napján volt egy kis vizesedés,szóval pont a mensi után.De én akor még szedtem a Clostyt,estleg lehet az előző hónapból maradt vissza egy tüsző.Viszont ha így van akkor lemaradtunk róla szerintem..
BKATA77
2018-01-25 15:21:23

Köszi a tanácsot én is erre gondoltam egy érzékenyebb teszt előbb és utána nőgyógyász:)
Anitacool
2018-01-25 15:15:24

Szerintem vegyél egy Clearblue tesztet a patikában, és lődd el reggel! Ha negatív, én bejelentkeznék a nőgyógyászomhoz a helyedben. Remélem pozitív lesz :-)
BKATA77
2018-01-25 15:07:48

ha 28 napról beszélünk akkor 7 nap késésben vagyok,tegnap előtt csináltam 25 ml (Amazon) tesztet reggel ami negatív lett. Olvasgattam,hogy ezek a tesztek reklámfogás miatt írják rá hogy menszesz elmaradás után egyből kimutatja.Viszont egy nőgyógyász írása alapján azt olvastam ezekről a tesztekről,hogy a nem várt után 10.naptól lehet biztonsággal el végezni a tesztet mert akkor már ki kell,hogy mutassa,bár a legbiztosabb szerinte az UH.
BKATA77
2018-01-25 15:02:04

január 4-én volt ovum lh teszt és has szurka + a nyák alapján

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!