Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-23 13:15:07

Gyémánt 7 :Szerintem ovu közeleg ,vagy már ma megistörténik ,mert olyankor stagnál és ugrik .mert ilyenkor probálkozik a szervezet !
Apára fel !!! :D
gyémánt7
2018-01-23 12:36:35

Vicuska : sajnálom hogy megjött! Bíztam benne hogy felfelé ugorjon a hőd! Írtad hogy 3 havi hő grafikont kért a doki, ez mist hanyadik?

Fbara: neked meg azt kívánom hogy maradjon fent a hőd !!!!!!

Én most teszteltem, de megint mintha icipicit erősebb lenne a tegnapinál, a hőm most maradt ugyan ott! Viszont ma semmi mensi szerű fájdalmam sincs...
erikasz
2018-01-23 11:35:48

Fbara : Dehogy manipulálja ,csak a progitszintet emeli kicsit ,hogy megtudjon tapadni a bébi utánna átveszi a helyét a sárgatest és nem indul sorvadásnak !
fbara90
2018-01-23 11:33:59

köszönöm a gyors infót Erikasz ! :D mindig tanulok :D
erikasz
2018-01-23 11:30:50

Fbara :A luteláris amilyen hosszu, utánna még 2 nap és befejezted ! D
Ha megtapadt a bébi akkor a hőd fentmarad és nemesik vissza ,ha abba hagyod a palást ivását akkor sem !!!:D
fbara90
2018-01-23 11:25:12

Amandeen igen, 18-án volt az az erős LH-m :) 17 éjjel voltunk együtt :) Talán elég lesz.. remélem te holnap már a felszálló ágban leszel!! :D Ma már csináltál tesztet? :D

Köszi Vicus! :)

Sushi én is nagyon szorítok nektek!! :D

Erikasz köszönöm szépen! Ezt most neked köszönhetem! :D Viszont a tea nem manipulálja most nagyon a hőgörbét? meg a másik.. hogy a nemvárt napjáig igyam most a palástot? mert ha tovább iszom, akkor meg nem tud megjönni normálisan, ha meg kell neki, nem?! bocs ha sokat értetlenkedem :D

Anita34 csodálatos lehetett hallani a kicsi szívverését! :) Biztos földöntúli boldogság! :))) nem hiszem, hogy gond lesz a méreteivel :)
erikasz
2018-01-23 10:59:15

Kirám merre vagy ,had lássam a görbéd ?
erikasz
2018-01-23 10:56:41

Fbara : Boldogság látni a görbédet ,meglátod még 37.0.37.1 re is felfog menni a hőd ,a palástfű csodákra képes !!!!:D

Amandeen : Az esti pozitiv ,olyat ugrik a hőd meglátod holnapra ! :D

Sushi : Avu már megtörtént az biztos ,már csak a gépnek kell berakni !:D

vicuska0306 : Neked akkor megjött rendesen ? Nagyon sajnálom :(
Kezd el a teákat ,már menszikor ihatod a málnalevelet ,ovu után a palást és nem lesz barnázásod meglátod !!:D

Anita : Dehogy kicsi az a bébi ,attol függ mikor fogant .de azt a Jó Isten tudja ,ezért neidegeskedj ! Szivhang minden rendben ,többivel nem kell foglalkozni !! Nyugi .......!!!!!

erikasz
2018-01-23 10:31:03

Még nem érkeztem elolvasni benneteket ,majd mindjárt !
Én igy állok ! Méhszáj nyitva ,puha és fent van ,hát nemtudom hogy sikerült e most !
Sushi
2018-01-23 09:27:11

Jó Reggelt, sziasztok:)

A mai állásom bár még nem húzta be a rendszer de az összebújás és babagyár megvolt az elmúlt napokban:o) Reméljük a legjobbakat ismét:)

Lányok, hajrá Mindenkinek! FBara neked szépen be is húzta, ahová gondoltad! Megy a drukk reméljük megvolt a nagy randi nálatok is ;-):D Nagyon szurkolok ;-)
Amandeen, ismét próbálkozik az ovud, leesett a hőd, holnaptól emelkednie kell:)) Jönni fog, hidd el. Valószínűleg kimaradt ez a hónap és most reméljük rendeződik újra minden. Próbálkozik a szervezeted és ez nagyon jó jel. Szorítunk ;-)
Margaréta, Anitacool biztosan haladtok :D, néhány nap és izgi lesz ;-)
Erikasz, hogy állsz ma? Ovu már kopogtat úgy láttam, sikerül vajon kitolni még?
Viccuska, sajnálom, a több napig tartó barnázás, ahogy írták a lányok, nem jó jel:( Ha megjött már, kívánom, hogy kíméletesen legyél túl rajta mielőbb :)
Anita34, a doki mondott valamit a méreteket illetően? Szerintem sincs aggodalomra okod! Úgy gondolod a cl 19-21 napjaiban foganhatott a bébid?
Csodálatos lehetett hallani a szívhangot;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!