Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, nagyon szép a görbéd! A várakozás tudjuk, hogy mindig nehéz, de ha neked így jobb hogy nem mérsz akkor azt is megértjük. Mindenesetre nagyon drukkolunk! És persze gyere közbe-közbe!
Amandeen, a tegnapelőtti teszted nekem erősebbnek tűnik. Erikasz írta a málna teát, hogy a peteérést előrébb hozza. Nem próbálod esetleg ki???
Hogy vagy, mit mértél ma?
Erikasz, nem volt még ovu úgy látom a hődből. Jól eltoltad, ügyes vagy!
Sushi, szépen alakul a hőd! Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen ez a hónap!
Nekem is volt egymás után 2 állandó hőm (20.és 21.cn-on) mint neked most a 14.és a 15.cn-on. Viszont Lh csúcsos tesztem a 19. és a 20.-on lett. Ebből tudtam, hogy mikor várható kb. Azt gondoltam amúgy, hogy 1 napig lesz full pozi a tesztem, ehelyett 2 napig volt, így mindegyik nap aktívak voltunk. :D A fertilityfriend nálam áttette az ovut az utolsó állandó hőjűre (21.nap), ez meg a 19.napon hagyta. Előtte hónapokban általában az első negatív napokon voltunk együtt, a pozikon nem, így valószínű, hogy az túl késő volt már.
Becsatoltam a görbémet, hogy jobban lásd. Bocsi, ha túlságosan zavaros voltam.
erikasz
2018-01-24 10:10:46
Fbara : Jó igazad van ,nem jó rágörcsölni ,minden 2 nap elég ha méred !
Sushi : Éljen !!!
Szerintem is megvolt az ovu !!!:D
fbara90
2018-01-24 09:29:15
Erikasz majd közben ránézek,mint ovu előtt, de tuti nem minden nap :) :)
Érdekel engem is, hogyan reagálok a természetes rásegítésre, de nem akarom hogy az legyen mint az előző ciklusoknál, hogy totál beleélem magam, aztán meg koppanok a padlón.. már minden ciklus végén olyan félelem van bennem :S és ettől a mindennapos görcstől akarom megkíélni magam :D a kis petesejtnek -ha ott van-, neki is jobb, ha anyuci nem feszkózik :D :D :D
Sushi szépen elidultál felfelé, látszik, hogy tényleg volt ovu! :D akkor most várakozó üzem jön neked is :D én is nagyon drukkolok! :D ez a legizgisebb időszak :D
Sushi
2018-01-24 09:24:15
Jó Reggelt:)
Én is vánszorgok felfelé:))
Fbara megértem, hogy ki akarod kapcsolni a kattogást, ha így jobban érzed magad, tedd így:). Azért csak néha-néha vess egy reggeli pillantást hogy melegen vagy-e még;o) Nagyon-nagyon szurkolok érted ;-)
Amandeen milyen lett a mai hőd? Én is egyetértek, valahogy, természetes módon esetleg rá kellene segíteni a testednek, tea vagy sport. pl elmenni egyet úszni, bringázni (mondjuk lehet csak szobabicikli lenne most jó:DD de nem tudom szeretsz-e bármilyen sportot. Kikapcsol relaxál is.. Hátha ;-).
Erikasz, úgy tűnik sikerült kitolni az ovut! éljen :D
Anitra34 elhiszem, hogy repkedtél a boldogságtól amikor hallottad a szívhangot, élvezd az édes kis 'terhed';) Biztos vagyok, hogy minden a legnagyobb rendben és boldogan ficánkol a kispöty:)) A fogantatást egyébként időzítettétek? Tudtad már, hogy e körül, 19-21 ovulálsz?
Kira, hogy állsz, szorítunk, hogy jöjjön az ovu neked is;-)
erikasz
2018-01-24 09:01:27
Fbara: Olyan gyönyörű a görbéd !!!:D
Necsináld én szerettem volna látni a görbédet hogy vágtatsz felfelé ,hogy reagál a palástfűre a szervezeted !
Akkor legalább 2 naponta mérjél vagy 3 !!!
fbara90
2018-01-24 08:42:17
Sziasztok! :)
Amandeen a tegnapi már valóban halványabb, kíváncsi vagyok mit mértél ma reggel! :)
Erikasz drukkolok, hogy el tudd tolni még picit az ovud :)
Én ma ugyanazt mértem mint tegnap. :) de szerintem most, hogy már egyértelmű hogy volt ovu, nem méregetek a nemvártig.. nem hiányzik,hogy megint ezen kattogjak minden nap :D meg bemeséljek magamnak olyat esetleg, ami lehet hogy nincs is :D február 1-2 körül jön meg, ha meg kell jönnie.. :) addig én most ezt a görbézést pihentetem :) de a fórumra jövök ugyanúgy mert izgulok értetek :D
erikasz
2018-01-24 08:36:27
Csajok holvagytok ?
Ki hogy áll ?
erikasz
2018-01-24 08:14:01
Anita : Málna és cickafark ,az a peteérést előrébb hozza !
De a cickafarkot nem ajánlom mert régen tűdőbetegségre használták !!
Én ma igy ,lehet sikerült eltolni az ovum :)
Amandeen
2018-01-23 22:10:13
Itt a mai teszt:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=124IMG_2756.jpg
Tegnapi:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=927IMG_2750.jpg
Anita34, nem tudom, ilyen teáról nem tudok, mármint azokon kívül, amiket már eddig emlegettünk.
Anita34
2018-01-23 21:38:41
Amandeen, biztos vagyok benne, hogy meglesz a gyümölcse a Párod kitartásának is! Szerintem jókor voltatok együtt. A több napos kihagyás sem jó, mert az ovud még tolódik, úgyhogy én nagyon bízom benne, hogy sikerrel jártok! Várni fogjuk a képet és a reggeli hődet.
Esetleg nincs valami olyan tea amit ihatnál az ovuláció elősegítésére? Erikasz, mit mondasz erre? Lehet megérne egy próbát.
Fbara, nagyon szép a görbéd! A várakozás tudjuk, hogy mindig nehéz, de ha neked így jobb hogy nem mérsz akkor azt is megértjük. Mindenesetre nagyon drukkolunk! És persze gyere közbe-közbe!
Amandeen, a tegnapelőtti teszted nekem erősebbnek tűnik. Erikasz írta a málna teát, hogy a peteérést előrébb hozza. Nem próbálod esetleg ki???
Hogy vagy, mit mértél ma?
Erikasz, nem volt még ovu úgy látom a hődből. Jól eltoltad, ügyes vagy!
Sushi, szépen alakul a hőd! Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen ez a hónap!
Nekem is volt egymás után 2 állandó hőm (20.és 21.cn-on) mint neked most a 14.és a 15.cn-on. Viszont Lh csúcsos tesztem a 19. és a 20.-on lett. Ebből tudtam, hogy mikor várható kb. Azt gondoltam amúgy, hogy 1 napig lesz full pozi a tesztem, ehelyett 2 napig volt, így mindegyik nap aktívak voltunk. :D A fertilityfriend nálam áttette az ovut az utolsó állandó hőjűre (21.nap), ez meg a 19.napon hagyta. Előtte hónapokban általában az első negatív napokon voltunk együtt, a pozikon nem, így valószínű, hogy az túl késő volt már.
Becsatoltam a görbémet, hogy jobban lásd. Bocsi, ha túlságosan zavaros voltam.