Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2018-01-25 20:30:07

Hát igen elég belőni én is lh tesztel,nyákkal és has szurkával lőttem be. Ezzel azt tudjuk meg,hogy volt ovu és vagy sikerül elkapni vagy nem az együtt léttel :) Majd ki derül,minden esetre állandóan eszek....mindegy mit:)
gyémánt7
2018-01-25 19:10:40

Lányok! Próbálok mindenkinek válaszolni csak most vendégek jönnek és kapkodás van ...:-\ a tesztem most sokkal láthatóbban erősebb !
Anita34
2018-01-25 18:30:55

Bkata, igaz, ha nem tudod, hogy mikor volt ovud akkor sokkal nehezebb belőni a nemvárt napját. Én viszont LH teszteltem és hőmérőztem, így még ha nem is napra pontosan de hellyel közel tudom mikor lehetett az ovu. (később volt amúgy, mint ahogy szokott)
Mindenesetre később ismételd meg a tesztelést, hátha már mutat valamit. :) Drukkolok!

Amandeen, várni fogjuk! Gyere amint tudsz a teszttel! :)
BKATA77
2018-01-25 18:26:05

Amandeen rendben,mindenképp jelzem a tesztem eredményét.
Anita 34 jó neked ha már a nem várt előtt pár nappal pozitív lett és mutatta, csak az itt a kérdés mikor van a nem várt? :) vagy is inkább úgy lehet biztos az ember ebben ha az együttlét után rá számolja a beágyazódás napját és onnantól fogva termelődik a hcg,na már most ezt elég nehéz be saccolni:)Van akinél erősebb a hcg jelenléte van akinél gyengébb,de az is lehet a te esetedben rosszul számoltál és nem akkor volt a nem várt amikor te számoltad,lehet hamarabb volt ovud....nagyon sok minden befolyásolja ezt,nem tudjuk pontosan az ovu időpontját azt meg pláne nem mikorra esedékes a beágyazódás:)
Amandeen
2018-01-25 18:21:31

Anita34, szereztem olyan kazettásat, van 6 db most itthon.
Este 20.30-kor szoktam tesztelni, szóval legyetek résen, este 9 körül jövök az eredménnyel! :-)
Anita34
2018-01-25 18:09:04

Sziasztok!

Erikasz, drukkolok akkor, hisz már nagyon közel az ovud. :)

Niki, hogy vagy? Jobban vagy már? Pihenj amennyit csak tudsz! Nagyon szép kismama vagy és hogy látszik már a pocódon. :) Az enyém a tiedhez képest nem is feltűnő. :D Viszont nálad 2 lakócska van, úgyhogy.... :))))
5D-re lehet mi is elmegyünk majd később. Alig várom, hogy menjetek és hogy beszámolj a látottakról. :) Biztos sokkal jobb, mint a 4D. Eleinte megijedtem a baba mérete miatt, na de majd Febr.16-án megmondják biztosra. :) A kislányomnál is így volt az elején, utána pedig szépen mindig a korának megfelelő volt minden mérete. Jobbulást Zsoltidnak! Én is úgy voltam a teákkal ahogy te, féltem hogy bekavar. Nem olvastam róla jókat. Mondjuk, hogy már itt vagyok veletek egy jó ideje és ismerem Erikaszt, így már nyugodtan belevágnék a teázásba. A méhpempőt tartom eddig a legjobbnak ami nálam bevált.

Bkata 77, üdv. itt újra! Az a biztos, ha tesztet csinálsz. Több félét ha kell. Drukkolok, hogy pozi legyen! Mikor tesztelsz ismét? Nálam egyébként nemvárt előtt 4 nappal már mutatta a 10-es.

Sushi, azért tette át az ovud, mert ma már magasabbat mértél, mint a tegnap. És a 2 nap állandó hődnél az utolsón lehetett az ovulációd. Azt olvastam, hogy mindig az utolsó alacsony hőjű napon van. Neked legalább jó helyre tette, nekem meg úgy hagyta. Pedig nekem is volt 2 nap egyforma. Ha vezeted egy másik oldalon - én a Fertilityfriend-et ajánlom - , akkor azt összehasonlíthatod az ittenivel így biztosabban tudsz következtetni.

Lion, mikor lesz eredmény? Holnap? Hétfőn pedig teljes vérkép. Mindjárt itt van az is. Kívánom, hogy minden rendben legyen! Várjuk az eredményeket!

Fbara, jó lesz ez a kicsit lazább hozzáállás, meglásd. Drukkolok nagyon! Persze majd gyere azért a tünetekkel! :)

Amandeen, beszerzel kazettás tesztet? Mikor tesztelsz? Az ösztrogén emelése jó ötlet, lehet épp ez a bibi és azért nem pozi az LH. Majd gyere az LH eredménnyel!

Kira, lehet, hogy a hőd is azért nyugisabb, mert te magad is nyugodtabb vagy most. Ez jó jel! A méhpempő az jó, biztos, hogy jó hatása lesz a ciklusodra! Drukkolok neked is!
Nekem is volt olyan nap amúgy, hogy halványult az LH, közben már erősebbnek kellett volna lennie. Szerintem holnap majd erősödni fog.

Amandeen
2018-01-25 17:43:10

Bkata, majd írd meg, mit teszteltél!
BKATA77
2018-01-25 17:38:10

Köszönöm lányok a hozzá szólást
Kira84
2018-01-25 17:30:56

Igen lányok most sokkal nyugisabb a hőm, de észre vettem hogy én magam is nyugodtabb vagyok, nem görcsölök úgy rá mint az előző 3 hónapban. Mondjuk megint eszem a méhpempőt is, meg már 2 hónapja jód nélküli Pocaklakó vitamint szedek... Viszont nekem a citrom vagy a C vitamin nem vált be nekem eltolja a ciklust.
fbara90
2018-01-25 17:10:27

Amandeen biztos van minek megérnie, csak megvárat titeket... :) Remélem neked is segítenek a teák, ahogy nekem!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!