Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-25 22:22:11

Fbara, köszi, aranyos vagy!
Én is úgy vagyok vele, hogy most már történjen valami, vagy ovu, vagy mensi, vagy akármi, most már mindegy, csak legyen valami!!!!!
Amandeen
2018-01-25 22:18:50

Hűha Lion, sajnálom, hogy ez történt. Szerintem lehetséges, de amúgy is vannak olyan nők, akiknek nincs ilyen nyákjuk, legalábbis odabent biztos, de nem látható módon.
A barnázáshoz sajnos nem tudok hozzá szólni, nem tudom, hogy az mennyire hőfüggő.
Lion86
2018-01-25 22:08:50

Amandeen tényleg érdekes ez a ciklus, azért egy hcg-re is kíváncsi lennék, bár velem is volt úgy, hogy 4 napig erős volt az lh, aztán 4 napig gyengébb és az 5.napon meg totál erős volt a második csík. De szerintem én amúgy is furcsa eset vagyok :D Nagyon szurkolok, hogy legyen valami előrelépés :)
Én meg azon gondolkodtam, mitől lehet, hogy a barnázás előtt sosem ment le 36,4 alá a hőm, most meg 36,1 is volt.
A másik meg, hogy az jutott eszembe, hogy 6 és fél éve kezdődő méhnyakrák miatt csonkolták a méhnyakamat, elég nagy részét eltávolították. Szerintetek előfordulhat, hogy ez miatt nincs tojásfehérjés nyákom sosem?
fbara90
2018-01-25 21:59:08

Kira biztos a Te nyugodtságod látszik a görbéden is! :) Örülök, hogy jól érzed magad! :) Tarts meg ezt az állapotot! :)

Anita34 itt vagyok minden nap, nem bírok elszakadni tőletek az a nagy igazság!! :D Holnap reggel ha fel bírok kelni, mérni fogok egyet :)))

Gyémánt ha elvonult a vendégsereg, és lesz energiád ezzel foglalkozni, majd küldd be milyen lett a teszted!! :D nagyon kíváncsi vagyok már! :D Drukkolok neked is! :)

Amandeen az 5 nappal ezelőtti meg a mai teszted szinte hajszál egyforma! :D Remélem ez most már azt jelenti, hogy megtörténik az ovu!!!! Giga-drukkot küldök nektek! :D Most már MEG KELL repednie!!!! :D ellenvetésnek nincs helye, üzenem a petefészkednek! :D ha megnyugtat, lőjj el egy hcg-t is reggel :D én is csináltam múltkor :D de remélem neked mást mutat majd :D (én is BTO-n nézegettem a rendhagyó görbéket. meg a fertily-n is vannak durváááák, lát az ember olyanokat, tyűűűha...úgyhogy igazából mindig lehet reménykedni! :D )
Amandeen
2018-01-25 21:27:20

Anita34, ha most már az új ciklusban lennék, akkor elvileg jövő hét elejére jósolja a Fertility oldal a köv. ovumat. Így akkor érthető amit a teszt mutat, mert elvileg jönne az ovu.
De, lehet hülyének néztek, már arra is gondoltam, hogy ellövök egy HCG-t is, hogy lássam, mi van, mert a babatervezok.otthona.net oldalon olyan rendhagyó terhesgörbéket is láttam, hogy csak na, szóval olyan görbéket, ahol nem emelkedett a hő, alacsony volt (vagy luteálisban megnyugodott hőugrás nélkül) és mégis ott volt a baba. Szerintetek van ilyen? Nekem alapból, ha van ovum, akkor nem 36,2 a hőm, hanem mindig felmegy 36,7-re néha 36,8-ra is, akkor most miért ne? ÁÁááááááá, össze vagyok zavarodva teljesen.
Anita34
2018-01-25 21:11:08

Amandeen, egyetértek veled. Az 5 nappal ezelőtti halszálnyival erősebb, mint a ma esti, de nem sokkal. A ma esti is elég jól látható. Annyit tudok mondani, hogy nekem ovu után már egyáltalán nincs ilyen csíkom, mint most neked. Ok., hogy van valamennyi LH menzi előtt is, de szerintem nem ennyire "látható a teszten". Én ebből arra következtetnék, hogy még ovu előtt állsz.
Többiek, mint szóltok, szerintetek?
Mintha nem tudna meg repedni az a tüsző, vagy nem is tudom......Én is használtam kazettás ovu tesztet, de ilyen erősségűm, mint most neked, ovu előtti napokban volt.
Amandeen
2018-01-25 21:02:52

Na, akkor még egyszer, az előbb ismét a mait csatoltam.
Na, szóval ez az 5 nappal ezelőtti:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=546IMG_2745.jpg
Amandeen
2018-01-25 21:00:56

Ja, ha valakit érdekel, itt az 5 nappal ezelőtti:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=664IMG_2771.jpg

Most itt erősödésről van-e szó, vagy stagnál, fogalmam sincs.
Higgyétek el, hogy már nagyon-nagyon elegem van így a 34. ciklusnapon!
Amandeen
2018-01-25 20:58:11

Mai LH tesztem (2 képet is csináltam):
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=821IMG_2769.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=820IMG_2771.jpg

A jobb széle erőteljesebb a csíknak, mint a másik széle.
Szerintem van annyira erős csík kb. mint 20-án a szintén kazettás, illetve az picikét erősebb volt akkor ennél, szerintem.
BKATA77
2018-01-25 20:34:40

Az még le maradt a ciklusaim 26,27 naposak ezt legalább biztosra tudom:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!