Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Fbara, régebben szerintem volt olyan nyákom, de akkor nem néztem még tudatosan. Szép a gorbéd :)
Amandeen, biztos hamarosan meg lesz már az az ovu, az erősödő tesztek jót jelentenek, csak most valamiért nehezen bontakozik ki.
Kira, ne foglalkozz azzal, hova teszi az ovut, nekem is összevissza pakolta a rendszer.
Erikasz, nálad jön az ovu, hogy érzed?
Nekem most egész nyugis kezd lenni a görbém, nincsenek már olyan nagy ugrások
erikasz
2018-01-26 08:00:08
Kira :Nagyon szép kiegyensujozott a görbéd gyönyörű !!
Szerintem megvolt az ovud ,csak te nemkaptad el !!!!:D
Holnap szép magasat fogsz mérni az tuti mint Fbara :D
Iszod a teákat ,főleg a málnát ?
Amandeen
2018-01-26 07:57:37
Erikasz, lehet, hogy igazad van, és most jött ki rajtam. MMajd meglátjuk.
Amandeen
2018-01-26 07:56:14
Húú Kira, hát pár nap múlva meglátszik majd a hőn, és akkor majd kiveszi az ovut, ha még nem volt. Nekem is betette, amikor kicsit magasabbat mértem, de aztán megint leesett a hőm és a rendszer nem jelölte tovább.
Erikasz, nálad is készül az ovu! :-)
erikasz
2018-01-26 07:55:24
Amandeen :Ugy látom .valami miatt nem tudott megrepedni a tűszöd ,vagy nagyon nagy ?
Nem tudom mi lehet az oka ,az idegesség is lehet !
Emlékszel mikor átjároságit csináltak ?
Majd meg örültél mert akkor volt ovud !
Mikor valami hegesedést forrasztott a nődokid ,akkor is ideges voltál ,sok össze jött neked egyszerre !
Az az idegesség most jött ki ,én ugy gondolom ,nem akkor jön rögtön !
De nyugalom megtörténik ,lehet már meg is történt !
De ajánlok neked estére egy kis citromfűteát ,nyugtató nagyon ,azt is ihatsz este mindig lefekvéskor ugy fogsz aludni ,még a nyállad is fog folyni !:D
A szervezetet kordában tartja ,mert van mikor te nem érzed és mégis benned van a feszültség !
Kira84
2018-01-26 07:45:32
Sziasztok lányok, Hát a rendszer berakta az ovut,, de tuti nem volt mivel folyamatosan tesztelek, clearblue ovulációs tesztet használok most a digitálisat És az idáig nem lett pozi,,..Nem értem én ezt...
erikasz
2018-01-26 07:40:52
Fbara :Jó magas a hőd...szuperrrrr... holnap még magasabb lesz.!:D:D
Neked a gyógynövények nagyon beválnak :D
Amandeen :Most jön az ovu tuti meglátod !
Itt az enyém :)
fbara90
2018-01-26 07:35:51
Amandeen igen, jobb biztosra menni én is azt mondom.. Inkább mint a rágódás.. talán a mai kazettás LH-teszted még erősebb lesz :)
Amandeen
2018-01-26 07:33:50
Fbara, hú de szép a görbéd, milyen szépen megy fel a hőd!
Nálam minden a régi, 36,2!
HCG negatív (one step 10-es), a saját magam megnyugtatására. Persze, hogy ilyen hővel nem lehetett még ovu, de azért jobb így, mint a bizonytalanság.
fbara90
2018-01-26 07:28:13
Sziasztoook! :)))
Ma hős voltam, felkeltem :D mértem :D és ahogy hajoltam le beigazítani az ágyat, úgy éreztem le akarnak szakadni a melleim :D szabályosan fájt :D de azóta nem érzek semmit :D
Lion nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled annak idején, remélem soha többet nem lesz gondod vele! Elképzelhető hogy ez okozza hogy nincs tojcsi nyákod, ha azóta nem "találkoztál" vele.. Előtte volt? De igaza van Amandeennek is, van akinem nincs is egyáltalán... :)
Fbara, régebben szerintem volt olyan nyákom, de akkor nem néztem még tudatosan. Szép a gorbéd :)
Amandeen, biztos hamarosan meg lesz már az az ovu, az erősödő tesztek jót jelentenek, csak most valamiért nehezen bontakozik ki.
Kira, ne foglalkozz azzal, hova teszi az ovut, nekem is összevissza pakolta a rendszer.
Erikasz, nálad jön az ovu, hogy érzed?
Nekem most egész nyugis kezd lenni a görbém, nincsenek már olyan nagy ugrások