Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz szépen leesett a hőd, kíváncsi vagyok meddig használ a citrom :)
Kira majd átpakolgatja a jó helyre, mikor már több adat áll rendelkezésre :)
Lányok majd meglátjuk a görbe szépsége mire lesz elég..... :D
Lion te sem ugrálsz most olyan nagyokat, egész jól néz ki eddig a görbéd :)
De most látom hogy te agad is írtad :D én csak ránéztem a görbédre és már gépeltem is :D
Margaréta a te szervezeted is elkezdett felkészülni az ovura, azért esett a hőd. :) folytasd a tesztelést! :)
Gyémánt köszi :D félek a hcgtől :D nemvárt+2 napig tuti nem tesztelek amíg a teát kell inni :D Ez még csak a 8. dpo :)
gyémánt7
2018-01-26 09:29:46
Juujjjjjjjj és nem is akármit . Nemsokára tesztelhetsz hcg vel!!!
Amadeen nem csodálom hogy már bárminek orulnel! Viszont a hcg teszt eredményét en is megnézném !
Lion nagyon rossz volt olvasni hogy miben volt részed pár éve ! Sajnálom ! Viszont nekem nem volt ilyen problémám , és nekem annyira minimális tojcsis nyákom van, hogy eddig nem is figyeltem rá fel! Csak most találkoztam én is vele!
Hát a teszt szerintem halvanyodott de majd a maival együtt küldöm a képet!
gyémánt7
2018-01-26 09:25:26
Fbara de örülök hogy mertél!!!!!!
gyémánt7
2018-01-26 09:23:35
gyémánt7
2018-01-26 09:23:07
erikasz
2018-01-26 08:47:04
Amandeen : Citromfű
Gyógyhatásai
Elsősorban idegerősítő és nyugtató hatásáról ismert. Alvási zavarokra, kezdődő depresszióra, idegnyugtatásra, ideges eredetű szívpanaszokra használjuk. Serkenti a máj működését, emésztésjavító, puffadásgátló. Izzasztó hatása is van. Szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a túlműködésből adódó idegességet. Menstruáció előtti idegfeszültség csökkentésére is alkalmas.
A benne található polifenolok antivirális tulajdonságúak, segítik az ajakherpesz gyógyulását, és felére csökkentik a vírusfertőzés kiújulásának gyakoriságát.
Elkészítés
Egy csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 perc után szűrje le. Ne használjon fémszűrőt.
Margaréta88
2018-01-26 08:37:42
Fbara: tényleg nagyon szép a görbéd. :)
Én is elindultam lefelé. Tegnap is csináltam ovu tesztet, de szó szerint semmi nem látszódott rajta. Rendeltem más fajtát, ma már meg is érkezik, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy azzal szerencsém lesz.
Lion86
2018-01-26 08:36:38
Nem iszok most semmit. Megvárom a vérvétel eredményét :)
erikasz
2018-01-26 08:25:31
Lion :Bocsi nem is válaszoltam a kérdésedre :D
Én már érzem az ovut tegnap ota ,szurkál a petefészkem baloldalt , méhnyak keményedett és lejebb ereszkedett ,még a folyás vizes, de az változik napközben !
Már itt van az biztos :D
erikasz
2018-01-26 08:20:21
Lion :Igazán nem ugrál ugy a görbéd mint eddig ,nyugisabb !
Nem iszol teákat igaz ,most nem szabad !!!
Majd kiderül most már mi okozta ezt a felfordulást a szervezetedben !
Kira majd átpakolgatja a jó helyre, mikor már több adat áll rendelkezésre :)
Lányok majd meglátjuk a görbe szépsége mire lesz elég..... :D
Lion te sem ugrálsz most olyan nagyokat, egész jól néz ki eddig a görbéd :)
De most látom hogy te agad is írtad :D én csak ránéztem a görbédre és már gépeltem is :D
Margaréta a te szervezeted is elkezdett felkészülni az ovura, azért esett a hőd. :) folytasd a tesztelést! :)
Gyémánt köszi :D félek a hcgtől :D nemvárt+2 napig tuti nem tesztelek amíg a teát kell inni :D Ez még csak a 8. dpo :)