Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
global
2018-01-26 11:37:16

Most jutott eszembe hogy 2-3 napja volt valami kis barnás cucc a tamponon, talán a beágyazódás miatt!
global
2018-01-26 11:32:28

Mi időzítettük ovu tesztel ami jan.7-én este volt pozitív, aznap is voltunk együtt reggel meg hétfőn reggel, kedd reggel, és szerda reggel!De ezt máskor is csináltuk eredménytelenül 2 évig!Az inofemet november óta iszom rendszeresen, addig csak amikor eszembe jutott! :((
Tünetek nem nagyon voltak!Hasszúrka semmi!Mell fájdalom pont mint amikor megjön semmi több!Rosszullét semmi!
Az egyetlen fura tünet hogy olyan száraz voltam mint a szahara! :))
A szaglásom talán kicsit más lett de ez nagyon nem érezhető még! :))
Ja és nem jött meg a mensim!
Tegnap este jós teszteltem ovu teszttel ami full pozitív lett, ezért csináltam ma a terhességi tesztet!
gyémánt7
2018-01-26 11:31:30

Global üdvözöllek ! Gratulálok a pozitív teszthez! Kiváncsan várom a további fejleményeket!
Fbara itt a kért kép a tesztekről ! Én már lehet hogy csak bemagyarázom hogy erősödik! Fogalmam sincs hogy már mit gondoljak...de lehet hogy csak türelmetlen vagyok!próbáltam minél közelebbről fotózni!

https://www.kephost.com/image/EzZu
Lion86
2018-01-26 11:19:08

Szia Global!
Jó egészséget és sok örömet kívánok nektek! :)
Köszi a tanácsokat. Én egyelőre eredményekre várok, ettől függően bármi szóba jöhet majd, ami segíthet :)
fbara90
2018-01-26 11:16:04

Global így ismeretlenben is örülünk, hogy újra itt vagy! Ez csodálatos hír!!! Gratulálok nektek, vigyázz magatokra, és jó egészséget kívánok nektek! :) Közben jelentkezz ha voltál már orvosnál, meg hogy milyen tüneteid vannak, nagyon kíváncsi vagyok :D A pozitív teszt előtt volt bármi gyanús jele, hogy babás vagy? :D
Ti időzítettétek valamilyen módon az együttléteket, most mikor sikerült a kis csodátok? :) :)
global
2018-01-26 11:12:14

A hőmérőzést már tavaly feladtam!Így sajnos görbém az nincs!
Ma reggel derült ki hogy 2 év után végre eljött a kis csodánk!Pozitív lett a tesztem!Igaz még az elején vagyok, de ha valaki megteheti akkor igya az inofemet mert szerintem nekem az hozta a babát!Reggel , este egy-egy tasakot étkezés előtt min 30 perccel!
Szorítok mindenkinek
Sajnálom ha valakit untattam!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
global
2018-01-26 11:08:51

Sziasztok!
Sokan nem ismertek de régebb sokat írtam ide, aztán kicsit kusza lett az életem de most megint írok!Üdvözlök mindenkit!
Tavaly írtam ide nyáron talán utoljára, mivel mi is próbálkoztunk de nem sikerült a baba!
Leírok pár dolgot magamrol! IR gyanús vagyok 38 éves és párommal 3 babát szeretnénk!Jelenleg Bromocriptint , merckformin XR, inofemet szedek, meg persze D-vitamint!
Anitacool
2018-01-26 11:00:46

Erikasz én most nem iszok semmi teát, nem szedek semmi bogyót. Tudod, most másra koncentrálunk. Ha jól gondolom február közepe táján lesz ovum legközelebb, addig nem nagyon várok semmit. ;-)

Gyémánt akkor nektek otthon töltős, összebújós hétvégét! ;-)
gyémánt7
2018-01-26 10:39:45

Anitacool igen valahogy szerintem a napokban lesz!
Hát ilyen nyugis görbéket még nem is láttam ☺️Az enyém nagyon cikk-cakkos...
erikasz
2018-01-26 10:37:42

Nekem is megvolt itt a 0,6 tizedes emelkedés !
Mint most Fbarának !
Csak akkor nem sikerült együtt lenni a leeséseknél ,mert akkor indult hetezni a párom :(
Sajnos a pénz nagy úr !!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!