Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-26 22:00:58

Fbara, akkor neked is ilyen felemás csíkod szokott lenni és az már pozi?

Anitacool, igazad van, ez mindenkinél eltérő, majd kitapasztalom én is a sajátomat, de azért jó tudni, hogy nálatok ez hogy szokott lenni és ti hogy értelmezitek. :-)
Amandeen
2018-01-26 21:55:05

Anitacool, úgy igazán csak most LH tesztelek kitartóan, előtte csak néhány tesztet próbáltam ki, ami mindig negatív volt, ezért feladtam. Nincs tapasztalatom.
Szóval nem tudom, hogy ovukor nekem milyen erős a csík, ráadásul ezt a kazettásat most próbálom először. Majd holnap is tesztelek és meglátjuk.
Tehát azt mondjátok, hogy végülis egyeseknél lehet úgy is pozitív a teszt, ha nem teljes a csík? Én mindig azt hittem, hogy teljesen ugyanolyan vastag csík jelenti a pozitívat, mint a kontrol, tehát akkor ha tök egyformák.
Anitacool
2018-01-26 21:47:12

Nálam az ilyen még negatívnak számít, de mindenkinek eltérő, meddig van lh csúcs és hogy elkapja-e. Máskor volt már ennél erősebb?
fbara90
2018-01-26 21:46:20

Amandeen ez erősebb szerintem, én a sötétebb árnyalatot venném figyelembe a helyedben. :) nekem olyan szokott lenni, hogy a csík alja és a teteje sötétebb :D
Amandeen
2018-01-26 21:01:34

Csajok, itt a mai LH:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=736IMG_2774.jpg

Segítség, most ez milyennek tekinthető tegnapihoz képest? Amúgy nálatok is volt már olyan, hogy a csík két széle nem volt egyforma árnyalatú? A jobb széle olyan mint a kontrol, a másik meg halványabb. Az ilyet ti még negatívnak veszitek?

Tegnapit is linkelem, hogy ne kelljen keresgélni:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=539IMG_2771.jpg
fbara90
2018-01-26 20:47:12

Global köszönöm, hogy megosztottad velünk ezeket az infókat! :) :)

Erikasz akkor ez már tényleg az ovu!! :D Legyél együtt a pároddal! :D

Gyémánt szerintem is erősebb az a teszt! :)
Amandeen
2018-01-26 13:33:54

Anitacool, aztaaa, és még én voltam kiakadva a 36,2-es vonalzó miatt! De hát ki tudja, még bármi lehet belőle, ha jókor lesztek együtt.

Global, üdv újra itt! Gratulálok a pozi teszthez, most biztos nagy a boldogság. :-)
Nyugodtan írhatsz majd a fejleményekről, kíváncsian várom! Jó volt most az időzítésetek, ez nagyon jó!

erikasz
2018-01-26 12:11:41

Gyémánt:Én is ugy látom erösödik a csik !
erikasz
2018-01-26 12:09:01

Kezd fájni a derekam ,a hasam is ,vizesedés már este volt ,tojcsi folyás már megindult ,méhnyak emelkedik és keményedett ,mellembe mintha tej ereszkedne ,és néha megszédülök ,tegnap előtt viszketett a mellbinbom .
Azért irom ezeket le ,igy jön nállam az ovu !:D
Ha valaki ezeket érzi ,ovulácioja lesz!
erikasz
2018-01-26 11:55:01

globál :Nagyon örülök hogy babás lettél ,mi nagy boldogság :D:D
Ugy gondolod az inofemtől ,hát lehetséges ,folsav potló és pajzsmirigyet is szabájozza !
Vigyázz most már magadra jó !! :) :) :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!