Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira nem is tudod mennnyire örülök az erősödő tesztednek! :D
Én ma nem bírtam ki,megint mértem. :D most a kíváncsiság győzött. :$
Mutatom :D
Anitacool
2018-01-27 00:44:55
Lion kívánom, hogy jöjjön az az ovu, és hamarosan már csak azon kelljen gondolkoznod, melyik napot jelöld meg a terhesgondozáson az utolsó menzesz első napjának ;-)
Anitacool
2018-01-27 00:43:15
Nekem pl inkább ragacsos (töményebb nyújtható) kategória az ovu előtt, ami egyre nagyobb mennyiségű, majd átvált tojásfehérjeszerűbe 3 napig, az utolsó napon van az ovu, másnap átvált krémesbe, akkor már luteálisban vagyok.
Anitacool
2018-01-27 00:40:12
Amandeen én amíg kitapasztaltam, hogyan is működök, napi 2-3 lh tesztet is csináltam akkor, amikor már ilyen erős volt a tesztem (plusz nekem súgott a tojcsis nyák is). Ebből jöttem rá, hogy nekem mindegy, hogy reggeli első, déli vagy késő esti vizeletből csinálom, nem tudok lemaradni az lh csúcsról, sőt 2 napig mutatja ugyanolyan, vagy még erősebben ki a teszt.
De van, akinek csak a kora délutáni, vagy csak az esti tesztelés válik be. Ez egy nagyobb beruházás, de szerintem megéri megcsinálni, hogy tutira menj. :-)
Amandeen
2018-01-27 00:18:25
Kira, jujj de jó!!!! Akkor most tényleg ne hagyd apát nyugton! :-)
Mi most 4 nap szünet után voltunk újra együtt.
Kira84
2018-01-26 23:37:57
erikasz, Hát a mai lh tesztem már majdnem +, úgy hogy szerintem még csak most lesz majd pém.2 naponta vagyunk együtt elvileg így nem maradunk le és mindig vannak várakozóban kiskatonák :)
Amandeen
2018-01-26 23:00:42
Fbara, igen, látom, valóban alul és felül erősebb. A másik pedig tényleg tök egyforma, ez igazán pozitív volt.
Lion, köszi a képet, hát valahogy így néztek ki az én One step tesztjeim is, néha erősebb, néha gyengébb csík.
Huhh, lányok, nagyon várom már azt az ovut. Megjegyzem, most is néztem, opálos, krémes a nyákom még mindig.
Lion86
2018-01-26 22:44:46
Amandeen, szerintem erősebb, mint a tegnapi. Biztos egész közel van már az ovu.
Ha esetleg segít, felteszem megint az előzőeket. Én mindig délelőtt csináltam, mert este nem mutatott szinte semmit, de 23-án este is erős volt a csík. A görbémet is hozzá teszem.
https://www.kephost.com/image/ErP5
Most már szinte biztos vagyok benne, hogy új ciklusban vagyok, csak most valamiért a barnázásban merült ki a mensim, de erre a véreredmény talán majd ad választ. Teljesen elmúlt a barnázás és bő krémes folyásom van, szerintem én inkább már az ovu felé közelítek és nem megjönnie kellene rendesen.
fbara90
2018-01-26 22:42:29
Az első képen nézd meg a 19-it.. látod hogy erősebb a csík alsó+felső széle??
fbara90
2018-01-26 22:40:12
Amandeen pozitív tesztem volt már, akkor 2 teljesen egyforma csík volt. Csak arra gondolok, hogy pl lehet hogy a kontrasztanyag nem egységesen van felvíve a felületre, lehet azért nem egyforma a csíkod. Mert ha egyik foltban erősen elszínezi, másikban nem, arra gondolnék, h lehet h "selejtes" a teszt :D
https://www.kephost.com/image/EzDX
nekem itt az ehavi.... 18-án volt az LH-csúcsom, csak szerintem nem haptam el jól :)
de itt van előző hónapról egy, ami full pozitív pl.
https://www.kephost.com/image/EzDy
Kira nem is tudod mennnyire örülök az erősödő tesztednek! :D
Én ma nem bírtam ki,megint mértem. :D most a kíváncsiság győzött. :$
Mutatom :D