Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-01-27 12:51:51

Lion, nehogy elkezd nekem bújni az eredményeiddel a netet és így rájönni a problémára. Ez a lehető legrosszabb amit tehetsz. Tudom, tapasztalatból írom. Én ugyanis ezt csináltam anno amikor megkaptam az eredményeket. Nem értettem igaz hozzá és már mindenfélét összeolvastam, a végén pedig ott tartottam, hogy "lehet petefészek kimerülésem és PCOS-om van". Clostival kezeltek végül, tehát semmi ilyen.
Nehéz kivárni amíg beszélhetsz az orvossal, elhiszem, de addig ne idegesítsd magad ilyesmivel amíg semmi sem biztos! Kitartást!!!
Anita34
2018-01-27 12:42:02

Sziasztok!

Lion, majd az orvos megnézi és átbeszélitek. Lehet, hogy csak egy kis gyógyszer kell, hogy rendeződjenek a hormonjaid és utána már hipp-hopp jön is a baba. Pozitívan kell hozzáállni!

Erikasz, jól látom, hogy közeleg az ovud? Jó sokáig vissza tudtad tartani az ovut, ez igen! :)

Kira, tényleg szép a görbéd! Drukkolok, hogy ott legyen a végén az a dupla csík! :) Hát igen, amikor kellene akkor romlanak el a dolgok, vagy éppen akkor fogynak el. :) Vagy ez egy jel volt, hogy már ne is stresszeld magad tovább rajta.

Sushi, abszolút jó időben voltatok együtt. :) Emiatt ne aggódj! Közel az ovuhoz ez a lényeg. És az előtte napok is totál jók.
21-én volt akkor az LH csúcsod, 22-én halvány teszted, majd 23-án hómeződ. Ezek alapján lehetett ovud már 22-én is, de hő alapján 23-án volt szerintem, mert 23.-a után emelkedett csak meg jobban. 22-én és 23-án ugyanannyit mértél.
Nos azt nem tudom, hogy lehet e olyan, hogy ovu után 2 nappal emelkedik csak feljebb a hő........ mert ha igen akkor 22.-t mondanám ovunak.

Anitacool, Erikasz ti értitek ezeket a görbéket, mit szóltok? Lehet ilyen, hogy 2 nap ugyanannyit mérünk és ezek közül az 1. állandó hőnél van az ovu? A hő pedig csak 3. napra ugrik meg? Sushinál pl. 36.7, 36.7 és 36.85. Megtörténhetett így is, hogy tüszőrepedés után még egyszer 36.7-et mérünk másnap? Bocsi, hogy kusza volt és lehet érthetetlen is, de ez egy érdekes kérdés és engem is érdekelne.

Amandeen, szerintem a tegnapi teszted erősebb. Valószínű, hogy végig ugyanolyan színű lenne ahol most nem látszik jól. Nálam is volt ilyen probléma a kazettás tesztekkel (pont akkor amikor már "élesben" teszteltem volna vele), emiatt is váltottam az One Step zöld mártogatósra. Lehet ez a teszt is egy ilyen "gyári hibás"?

Gyémánt, a te tesztedet is erősebbnek látom, mint az eddigiek. Szerintem jó lesz az. Közeledik az ovu.

Global, gratulálok a pozi teszthez! Jó egészséget kívánok Nektek! :)))

Anitacool, hogy vagy? Mindig vonalzózol?

Fbara, nagyon ígéretes a görbéd, szépséges! Nagyon drukkolok, hogy ez a hónap sikeres legyen!
erikasz
2018-01-27 12:38:41

Mi nem jó ? LION
Lion86
2018-01-27 11:48:21

Megkaptam a laboreredményemet. Amennyire értek hozzá, nem jó :(
erikasz
2018-01-27 11:07:48

BKATA77: Hormonok játéka ,valaki meg fázik nagyon !
A hasfájás jó darabig lesz ,mivel a méh elkezd nőni kerekedni ,olyan lesz nemsokára mint a labda kerek ,azért feszül a has, nyillaldozik mintha megfele jönne !
erikasz
2018-01-27 10:57:05

Lion : Nagyon jól csinálod !
Ha ezt megtanulod nem kell LH teszt ,és még pontosabban fogod tudni az ovu jövetelét !!!!:D

Most nekem méhnyak alig elérhető ,tojcsis nyák ,nagyonpuha a méhnyak és olyan belül mintha ,hogy is irjam le ........mint ahogy Fbara irta, csuszos nagyon,nyullos váladék !
Vigyázat..... mert ha este együtt vagytok férjeddel ,reggel nem lehet nézni csak délután ,vagy estére mert a folyást össze ehet keverni azzal tudod ...:D
BKATA77
2018-01-27 10:51:40

erikasz nagyon örülnék neki ha úgy lenne amit írsz és köszi a választ:) és az éjszakai has feszülés az mitől lehetett? 3 napja azt érzem,hogy ki vagyok melegedve még a párom mondja,hogy milyen piros az arcom Nekem állandóan hideg a kezem a héten pedig olyan meleg mint egy katlan,most fordítva van én melegítem át a férjemet és nem fordítva. Most is érzem az arcomon mint ha égne...
erikasz
2018-01-27 10:41:17

BKATA 77 :Szuperrrr...ez terhesség az tuti !
A krémes folyás azért jött ,mert ösztrogén többlet keletkezett, mert ahoz hogy a progitermelődjön az kell és a sárgatestet életbentartja nesorvadjon el emelkednie kell a hőnek ,vagyis a progeszteronnak ,hogy megtarja a terhességet !
Nem tudom ,jobban elmagyarázni !:D
BKATA77
2018-01-27 10:25:38

Sziasztok. Ma egy tizeddel magasabb lett a hőm,remélem ez jót jelent. Éjszaka arra keltem,hogy eléggé feszül az egész hasam,na mondom reggelre meg jön,de szerencsére nem:) Társult még egy tünetem ehhez,tegnap fehér folyásom volt ilyen tejszerű.
Lion86
2018-01-27 10:21:07

Lehet, hogy a napokban lesz ovu, mert fent van a méhnyakam és puha. Eddig nem volt ilyen nyákom, de most krémes és enyhén nyúlós is. Mik vannak... :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!