Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira : Most lesz ovud ,nagyon szép kiegyensujozott a görbéd alig van ugri ,bugri benne !
Ez lesz a te honapod !!:D
gyémánt7
2018-01-27 10:08:40
Én most elkezdtem a kicsit kisebb cikk-cakkolást
erikasz
2018-01-27 10:07:56
Fbara : Aztaaaa .....:D Nagyon szép a görbéd ,itt maradjon kilenc hónapig :D
Sushi : Gyönyörű a görbéd ,szép magasan van a tiéd is ,az időzités nagyon jó ,nem kell azon rágodni ,nyugi ....:D
Lion : Ugy látom ovu van a határon ,szép nyugis a hőd !!!!
Kira : hogy állsz ?
Amandeen : Felment a hőd ,adná az Úr !!!!!
Én ma igy ,lassan de szerintem ma megtörtént !:D
Kira84
2018-01-27 10:06:07
Sziasztok Lányok,.Nagyon aranyosak vagytok :) Jelentem Apát pihenni nem hagytam már az este sem, remélem a mai tesztem még erősebb lesz mint tegnap. Ami nagyon fura hogy pont tegnap este romlott el a digitális ovulációs kütyüm,addig dolgozott amíg belemártottam a tesztet a mintába.Mivel azt hitem így értékelhetetlen csináltam egy másikat is amit csak mártogatósnak használtam,de mind a kettő egyforma,Hát ez az élet fintora olyankor romolnak el dolgok mikor szükség volna rá :).Jaj lányok nagyon szép görbék vannak most remélem a tavasz mindenkihez + tesztel érkezik :)
Én ma így állok ..
Anitacool
2018-01-27 09:28:24
Sushi nem törtem én ki semerre ma sem. Nektek viszont így is teljesen jó az időzítés, ahogyan Lion is írta!
Lion86
2018-01-27 09:11:19
Sushi, úgy tudom az lh csúcsot követő 24-36 órában van az ovu. Gyakorlatilag lehet, hogy pár órával utána, de lehet másfél nappal később is. Úgyhogy bőven jók lehetnek azok az időpontok, amikor együtt voltatok, mert mindenképp közel voltak az ovuhoz.
Sushi
2018-01-27 08:53:52
Sziasztok Lányok,
Azta, jó sokat kellett visszaolvassak:))
Én ismét utaztam, immár itthon, így a tegnapi hőm kimaradt.
Niki, Anita34, köszönöm a válaszaitok! Úgy fest, hogy a fertilityfriend is ugyanoda tette be az ovum mint az itteni rendszer, jan 23-ra. Ezt most így nem igazán értem?! Az LH teszt 23-án már hómező volt. 22én este épphogy lehetett még látni a C. csíkot. Az LH csúcs szinte biztos, hogy 21-e volt, akkor volt a két legerősebb csík. Nem lehet, hogy a tüszőrepedés vagyis a kilökődés volt 23-án?
Ha így van, nem biztos hogy jól időzítettünk, mert 21-22én bújtunk össze, 23-án és utána már nem. Meglátjuk mire lesz elég:))
Niki, csuda helyes a pocakos képed! :o) 9 hetesen nem semmi, csinálják a helyet maguknak a babócák:))
Anita34 jó hír, hogy jobban érzed magad:) Reméljük innentől már jobb lesz és megjön az étvágyad! :)
BKata üdv köztünk, sok sikert és mielőbbi pozi tesztet kívánok;-)
Global szívből gratulálok! Szép időt várakoztatok a 3. kistestvérre.
Margaréta, hogy állsz? Sikerült tesztelni?
Anitacool és Te, hogy vagy? Kitörtél már valamerre? :D
Lion, remeljük a véreredményből kiderül mi lehet a barnázás és ciklus kimaradás. Jó jel, hogy most nyugodtabb a görbéd, lehet nálad is készülődik az ovu?
Fbara, gyönyörű a görbéd, maradj fenn jó sokáig :o) Nyugis másfél hetet kívánok ;-)
Amandeen, Kira, mielőbbi biztos ovut, nemsokára érkezik!
Erikasz, Te hogy állsz? Megvolt végül az ovu a napokban?
Anitacool
2018-01-27 08:10:06
Lion :-D :-D
Lion86
2018-01-27 06:25:33
De ez a forma a görbén az elmúlt héten... Csak én látom azt? :D :D :D
Lion86
2018-01-27 06:23:08
Amandeen, nem is árt egy kis pihenés ;) Főleg, ha most jön az ovu, felkészült katonák lesznek :)
Anitacool köszönöm :) Örülnék, ha idén már nem jönne meg :D
Fbara, egyre szebb a görbéd, drukkolok, hogy most így is maradjon :)
Kira, szuper, hogy most ilyen jól alakul és nem várat magára annyit az ovu. :)
Ma sem ugrottam nagyot, azért ez kicsit megnyugtató. Talán lecsillapodtak a hormonjaim :D LH tesztet még nem vettem, de lehet, hogy lassan időszerű lenne.
Ez lesz a te honapod !!:D