Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-02-03 11:34:46

Lion örömmel látom, milyen szépen alakult a görbéd! Ebből boztos kisfiú lesz, ott a “jel”! ;-)
Anitacool
2018-02-03 11:33:44

Margaréta, Erikasz szépen haladtok!
Erikasz szerintem terhes tünetnek korai lenne titulálni, eddig még nem voltatok kontaktban, csak most kezd el beágyazódni, ha megtörtént a nagy találkozás. Minden esetre az omega3 mindig jól jön ;-)
Anitacool
2018-02-03 11:32:15

Gyémánt mennyi idős a gyerkőcöd, akinek allergiája lett a mézre?
Gyors gyógyulást kívánok nektek és minden betegeskedőnek!
Kisfiam most jött ki egy vírusból, már nagyon elegem volt.
Anitacool
2018-02-03 11:29:31

Amandeen nekem is volt már ilyen görbém, mégis volt ovum a végén! ;-)
Drukkolok, hogy történjen valami, bármi, csak előre léphess! A doki fog segíteni, amint kideríti, miben kell egy kis támogatás a szervezetednek!
Itt az akkori görbém:
Amandeen
2018-02-03 11:16:42

A görbe. Úgy várom, hogy lezárhassam!
Amandeen
2018-02-03 11:14:53

Csajok, az előbb írtam egy csomó mindent, de nem küldte el...
Most csak röviden akkor még egyszer.
Látom, vannak itt ám szép görbék, Margaratéta, erikasz szép magasan vagytok! Lesz ebből még valami!
Aki beteg, annak meg mielőbbi gyógyulást!!!!!!
Magamról annyit, hogy teljesen a padlón vagyok, teljesen el vagyok kenődve.
Mondjam vagy mutassam a mai hőmet? Nem fogjátok kitalálni! Hát persze, hogy 36,2. Már a hideg ráz ki tőle. Nem lesz itt ovu. Már fel is adtam. Nem is várom, hogy legyen, csak jöjjön meg inkább is legyen egy új ciklus! A babagyár is most szünetel, nem vagyunk gépek. Ilyen feszült állapotban nem is lehet, meg hát amúgy se lehet ezt 2 naponta programozva csinálni.
Hétfőn bejelentkezem orvoshoz, lehet endokrinológushoz is, de előtte akkor el kéne menjek magánba egy vérvételre, biztos jobb lenne, ha már eredményekkel mennék. Áá, nem tudom. Nem vagyok elég okos. Ráadásul most annyi minden más intéznivaló szakadt a nyakamba, azt se tudom hol a fejem.
erikasz
2018-02-03 10:50:49

Amandeen ,Kira merre vagytok ?
erikasz
2018-02-03 10:49:58

Margaréta :Szépen megugrottál .........:):):)
De hogy fog leesni a hőd ......................!!!
erikasz
2018-02-03 10:47:05

Gyémánt :Jézusom !!!
Örülök ,hogy már nincs panasz jobban vannak a gyerekek ,nagy megkönnyebbülés számomra is !!
Nem is írtam nektek ,egész délután rosszul voltam, azért nem voltam fent a gép előtt !! :)
Lehet a front hatás !!
Le voltam gyengülve rettenetesen,és szédültem folyamatosan !
Vérnyomás rendben volt 140/90 pulzus 76 ,belső feszültségem is volt ,nem értem de lehet a hideg front hatás, vagy a kicsi bántja a nagyot !
Tegnap előtt rántottam hekket úgy kívántam, két harapás kiköptem rám jött a rókázás :)
Mit gondoltok ?
Tünet nekem is van !
Ezt a jó Isten tudja ........................!!
gyémánt7
2018-02-03 10:29:09

Lion ,sushi!
Igen jobban vannak bár a nagyobbikkal be kellett este menni az ügyeletre mert allergiás lett a mézre! Bedagadtak a szemei és az egész de szószerint az egész testét fel dagadt piros foltok borították ! Ezt 40 fokos láz kísérte de az a tudogyuszi miatt lehetett! Mára semmi panasz!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!