Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara sajnálom. Összességében jobb volt így, hogy ritkábban mértél, a közérzeted?
fbara90
2018-02-02 11:00:01
Lion szorítok, hogy valóban ne legyen semmi!! :)
fbara90
2018-02-02 10:59:12
Sushi mielőbbi, gyors gyógyulást kívánok neked!
fbara90
2018-02-02 10:58:45
Megjött, rendes piros vérzéssel...Ez van. indulhat a 6. vezetett ciklus
-_-"
Sushi
2018-02-02 10:12:42
Sziasztok Lányok!
Én is csak egy gyors bejelentkezés erejéig jöttem. Sajnos engem levert a lábamról egy pokoli hasmenéses vírus, semmi nem marad meg bennem tegnap óta :s. Már hét eleje óta szenvedtem a gyomrom miatt. Volt lázam is tegnap, így azt ki is vettem.
Hát így állok jelenleg. Nekem is megfog jönni érzésem is van:s Már láttam egy minimális rózsaszínes krémes folyást is ma reggel:(
Kicsit jobban leszek jövök és próbálok visszaolvasni benneteket:))
Addig is megy a drukk az ovut váróknak és hcg-t tesztelőknek ;-)
Lion86
2018-02-02 08:07:37
Itt még jobban látszik, hogy ovu előtt hogy állnak a hormonok
https://www.csaladinet.hu/m/hirek/eletmod/egeszseg/18071/korunk_egyik_nepbetegsege_az_quot_osztrogen_dominancia_quot
Azért most reménykedem, hogy mégsincs nagy bajom.
Lion86
2018-02-02 07:47:29
Most nézem :D Nem 32, hanem 2. Hülyeségeket ír a telefonom. Mint a hőd helyett állandóan hód :D
Itt néztem, hogy a kiugró ösztrogén és az eltolódott LH/FSH arány az ovu körüli állapotnak félek meg, lehet, hogy nincs is semmi bajom :D. Jövőhéten kiderül.
Lion86
2018-02-02 07:42:27
Fbara, az elsőnél egyet, a másodiknál kettőt. Az elment babáknál nem teáztam.
Margaréta, a tiéd is szépen alakul :)
Kira, legalább már döntöttek, hogy más utat is megpróbáltok, biztosan sikerülni fog :)
Úgy döntöttem, hétfőn elmegyek megint hormont nézetni, mert lehet, hogy a miatt lett ilyen furcsa eredmény, hogy ovu előtt voltam 3 nappal, csak akkor még nem tudtam. Most viszont tudom mikor van a luteális közepe, így értékelhetőbb lesz.
Kiderült, hogy nem rendel az a kecskeméti orvos, úgyhogy Szeged marad, ott a klinikán kb. 32 hónapot kell várni :/ A magánnak meg horribilis az ára.
Fbara sajnálom. Összességében jobb volt így, hogy ritkábban mértél, a közérzeted?