Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-02-03 10:15:34

Hát az enyém még picit feljebb ment, de legalabb majd lesz honnan leesnie bő egy hét múlva :D (azért remenykedem hogy nem fog)
erikasz
2018-02-03 09:43:02

Lion jó reggelt ! :)
Neked is gyönyörű a görbéd ,szerintem jók már az eredményeid a görbédből következtetve ! :)
A progit szeded mert most kellene !!
Lion86
2018-02-03 08:56:01

Köszönöm Sushi, örülök, hogy javul az állapotod. :)
Lion86
2018-02-03 08:52:53

Jó reggelt Lányok!
Erikasz, nagyon szép a görbéd a babakocsival. ;) Reméljük ez jel :)
Gyémánt, jól alakul a tiéd is. Jobban vagytok már?

Az én görbémen is érdekes alakzat volt ovu előtt :D
Sushi
2018-02-03 08:49:34

Jó Reggelt Lányok!

Köszönöm, picit már jobban vagyok. Durván levert a lábamról ez a vírus. Ráadásul úgy fest ledobtam pár kilót az elmúlt napokban, ami nekem nem túl jó. A nagy nehezen összekapart 60kg-nak most nem tett jót. Igyekszem majd visszaszedni.
Én így állok ma, szerintem elkezdtem lassacskán lefele menni én is. Hétfőig meglátjuk.

Fbara, én is csak azt tudom mondani mint a többiek, csak bizakodni lehet, az elkövetkező hónapra fókuszálj és hidd, hogy eljön a Ti időtök. Szerencsére neked még bőven vad időd, nagyon fiatal vagy, úgyhogy ezen nem kell aggódnod. Ráadásul most kezd rendeződni a ciklusod, a teák helyreráztak és nincs már hosszú ciklusod. Ez nagyon nagy lépés! Sajnos nem emlékszem pontosan mióta próbálkoztok, de talán nincs még egy éve, ha jól emlékszem, szóval légy magadhoz türelmes, adj magatoknak időt. Ha pedig mégis úgy gondolod a mélyére nézel a dolgoknak, hogy megnyugtasd magad, az is már egy lépés előre;-)

Margaréta, a Te görbéd is nagyon szépen alakul. Kívánom, hogy sikerüljön Nektek ez a hónap:) Nagyon hasonló az ovu körüli görbe alakzatunk ebben a hónapban:o) Drukkolok, hogy neked szép pozi teszted legyen a ciklus végére;-)
Nekem most volt először ilyen görbém, hogy a pozi LH teszt után még két napot várakozott a hőm :)

Anitacool, végre sikerült kimozdulnod a biztos pontokból :D Nagyon jó ötlet, hogy kitűztél egy célt, hogy szép kondiba hozd magad. Meghozza majd a gyümölcsét, nem utolsó sorban a szervezetre is pozitív hatással lesz! Mikor lesz az esküvőtök? Megvan már a napja? Hol lesz végül? Mikor árulod el? :))

Lion86 szépen fenn van a hőd, ez már egy biztató görbe innentől:) Úgy tűnik nem egyszerű egy jó szakorvost találni. Nagyon szurkolok, hogy egy jó szakemberhez kerülj, aki segít kibogozni a zavart ;) A márciusi esküvődhöz pedig gratulálok:))

Erikasz hogy vagy? A Te babakocsis görbéd nem semmi?! :D Csodás:)) Izgulok érted:))

Gyémánt, remélem jobban vannak a gyermekeid! Mindkettő egyszerre lett beteg? Kitartást és mielőbbi felépülést nektek! Őszinte részvétem a családtagod elvesztése miatt.

Kira, teljesen átérzem a tehetetlenséged és azt, hogy sürget az idő. Ha úgy érzitek mindketten a pároddal, hogy készen vagytok akár a lombikra, akkor ne habozzatok, keressetek egy jó klinikát. Sajnos én sem várakozhatok túl sokat, mi már bejelentkeztünk egy konzultációra február közepére.

Amandeen, ezek a tesztek úgy tűnik, hogy egyre csak fokozzák a zavartságot:(( Nagyon drukkolok, hogy ez a ciklusod véget érjen lassan és helyre álljon a rendszered:) Ez egy óriás türelemjáték. Én még mindig azt tanácsolnám, hogy kezdj el valamilyen sportot, csak lightosan. Meg fogsz lepődni;)

Anita34 és mindenkinek köszi a nyák infókat:)) Anita megnéztem az elmúlt két ciklusomnál, LH pozi teszt előtti napok vizes és aznap is vizes vagy tojásnyákos volt. Pozi teszt utáni 2. vagy 3. napon rögtön ragacsosba váltottam és csak rá egy napra vált krémesbe. Ezeket rögzítettem:) Ezentúl tudatosabban fogom figyelni ezt is. Te hogy vagy? Sikerült már visszaszedegetni a kilókat? Émelyegsz még sokat? Milyen az étvágyad?

Szép hétvégét mindenkinek:))
erikasz
2018-02-03 08:45:13

Gyémánt :Köszönöm !
A te görbéd is gyönyörű !:)
Már elkezdheted a palást inni !
Ugye babakocsi forma :D
gyémánt7
2018-02-03 08:22:33

Érikasz babakocsi????? És tényleg... :-D nagyon szép a görbéd!
Fbara én is 18 hónap csalódás után estem teherbe a második kisfiúnkkal tudom mit érzel! Szintén a férjemtől kaptam segítséget hogy ne omoljak össze ! Aki meg tudott arról hogy szeretnénk mindig faggatott hogy mi lesz már :-( viszont mikor teherbe estem nem volt nálunk boldogabb ember a földön !!!
erikasz
2018-02-03 08:08:31

Többiek ?
erikasz
2018-02-03 08:06:28

Lányok nevetni fogtok !
Nekem megint kijött a babakocsi forma !!!:):)
erikasz
2018-02-03 07:58:54

Fbara : Nagyon sajnálom ,el sem hiszed !!!!:(
De már gyönyörű a görbéd nagyon és hamar volt ovu nem 40 .napra!
Most kezd a málnát reggel ne húzodjon el az ovulációd!
Második hónapban már a teák,rendesen fejtik ki hatásukat !

Sushi, Nagyon sajnálom ,hogy beteg vagy !:(
Minnél hamarabb gyógyulj meg!
Reggel idd a citromos langyos vizet .imunerősítésnek !
Itt a görbém :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!