Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira, fel a fejjel! Mi ketten most nagyon hasonló cipőben járunk, az én görbém is egy rakás szerencsétlenség, 42 nap ovu nélkül, se mensi se semmi, pedig már úgy lezárnám, idegesítő egy helyzet.
Amandeen
2018-02-02 21:09:26
Lion, bízzunk benne, hogy a hormonjaid teljes mértékben rendben vannak!
Margaréta, szép a görbéd! :-)
Amandeen
2018-02-02 21:07:43
Sziasztok!
Jelentkezem én is, újra.
Fbara, nagyon sajnálom, hogy megjött! Teljes mértékben átérzem a dolgot, én is nagyon lelkis vagyok. Mit lehet ilyenkor mondani? Próbálj megnyugodni, és erre az új ciklusra koncentrálni!
Sushi, jobbulást! Errefelé is eljutott ez a csúnya vírus, egyre többen dőlnek ki körülöttem. Ahogy ismerem magam, nemsokára engem is megtalál, mivel általában mindent elkapok én is, no de egyelőre tartom magam.
LH tesztemet már nem is csatolom. Megint látszik a második csík, elég szépen, tehát nem halvány, de nem is erős. Krémes, fehér nyák továbbra is.
Margaréta88
2018-02-02 21:00:26
Lion: igen, tartományon belül van, csak már lassan mindenre gondol az ember, vajon mi lehet a "baj".
Lion86
2018-02-02 20:28:51
Margaréta, ez még nem magas érték, ne izgasd magad rajta. A kisebbik fiammal 4,8-as TSH- val lettem terhes.
Margaréta88
2018-02-02 19:36:39
Fbara: olvasom, hogy most jön majd a 6. vezetett hónapod. Nekem ez az 5., de teljes mértékben megértelek, átérzem, amiket írtál. Én sajnos ugyanilyen nehezen viselem a kudarcokat, de biztos, hogy nekünk is összejön, csak még várat magára, hogy még jobban értékeljük majd. :) Én nem bírtam ki, hogy csak akkor sírjak, ha egyedül vagyok, a páromnak nagyon sokszor kellett lelket öntenie belém, mert úgy éreztem, itt tényleg csak a csoda segíthet. Fel a fejjel, próbáld úgy felfogni, hogy új hónap, új esély, tudom nehéz. Meglásd hamarosan eljön a mi időnk is! :)
Nekem is kész lett a vérvétel eredménye, a TSH-m 2,08, az még tartományon belül van, de messze van az ideális 1-1,5-től. :(
fbara90
2018-02-02 16:46:45
Megpróbálok... csak nagyon lelkis vagyok, nehéz magam összevakarni újra..
Anitacool
2018-02-02 16:44:28
Barbi a fogantatás egy csoda! Össze fog jönni, fiatalok vagytok és egészségesek! Viszont abszolút megértem az érzédeidet, én ugyanígy el voltam kenődve annak idején. De most, hogy kibőgted magad és elengedted ezt a hónapot, újult erővel tekintsetek a februárra!
fbara90
2018-02-02 16:35:22
hát lassan én is azt hiszem hogy itt már csak a csoda segíthet... :( csoda lenne ha sikerülne végre :( :S már kibőgtem magam amíg egyedül vtam.
Én nem értem miért ilyen nehéz nekünk, mikor másnak meg olyan könnyen megy :S nincs igazság a földön, kicsit most megint úgy érzem. de nem picsogok tovább. Befejeztem.. :S
Aki még lassan teszteléshez ér, nagyon drukkolok! Legalább Nektek jöjjön össze!
Anitacool
2018-02-02 16:22:31
Barbi nekem a 6. görbém volt a babás! Drukkolok, hogy neked is az legyen! A valentin nap meghozza majd a csodát meglásd! ;-)